Jump to content
Порталът към съзнателен живот

prosto_az

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

prosto_az's Achievements

  1. Тази техника е много добра.Аз лично я правех преди 1-2 седмици и тя е за да се изобрази страха на лист,да го видиш там,защото като го видиш,той вече е безобиден и спираш да го идентифицираш с притеснение.И при мен например - защото аз нямам конкретно определени страхове,но имам много мисли в главата,които ме напрягат и ми пречат - просто рисувам хаотични линии насам натам,изобразявам хаоса,който чувствам в главата си и като го видя на листа е по-успокояващо.
  2. Ти постоянно си набиваш едно и също нещо,сякаш насила искаш да страдаш. ''Не мога да се влюбя в момиче това най-много ме кара да мисля така'' - всичко с времето си.И аз още не съм се влюбвал истински,но все пак си ги избих тези мисли,нали? А и не ми отговори на въпросите - споделяш ли с вашите,с приятели и до каква степен?Има ли нещо,което те спира да го правиш?
  3. И още по - малко,казваш,че ''Винаги съм харесвал момичета, имал съм връзки, интимни взаимоотношения с тях и съм, мразя гейове - против природата са!'' - ти сам го казваш и си отговаряш на въпроса...какво повече искаш?А и не се рови по форумите в нета,защото ще си препишеш още хиляди неща,които естествено не отговарят на теб.Както казва една моя приятелка - не си търси излишно проблеми.
  4. Здравей! Знаеш ли - наистина няма място за притеснение.Аз също съм 17 годишен и всичките тези неща,които си си ''диагностицирал'' определено не са верни.Като бях по-малък - 15-16 годишен и аз така хипохондрично като теб се страхувах от ОКР,Паник атаки,най-различни личностни разстройства,шизофрении,а бе обиколих цялата класификация на болести.Това за тумора си го мислех,когато бях 5-6 клас и като ставах всяка сутрин си проверявах възглавницата да не би да ми е почнала да ми капе косата,защото нали все пак тумор...Преди една седмица си вкарвах филми,че може би имам обратни наклонности,едва ли не педофил,беше ме страх да се заглеждам към момчета и към малки деца дори,но ето ме сега - осъзнах колко глупаво е!Моля те,не ги мисли тези работи,защото не си нищо от това,което си описал,вярвай ми - лично преживяване.Заеми се на първо време с нещо,което ще ти избистри малко ума!Кажи ми за твоите взаимоотношения с приятелите,познатите,близките ти хора!
×
×
  • Добави...