Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Nina10310

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Nina10310's Achievements

  1. Ани все пак ти благодаря, че си обърнала внимание на написаното от мен.Благодаря също за насоките.Ако се придържаш към моите насоки относно елементалите ще се свъръжеш с тях е стига те да искат разбира се.Ако прочетеш книгата “Лято с леприконите“ ще разбереш за какво говоря.Радвам се, че има човек който е заинтересован по тази тема.Всъщност аз съм заинтересована от малка, но не срещам подкрепа от родителите ми, така че ми е трудно да търся елементалите, макр да ги осещам понякога когато им изпращам мислени послания.Отново благодаря.Дано някой ден се срещнем и открием целта на нашето търсене.
  2. Попринцип гномите са малко по агресивни.Ако елементал не желае да об6тува с теб просто ще изчезне.Да безопасно е да се турсят.Те се привличат от добрите чувства и желанието ти да помогнеш на природата и да твориш свободно.Ние хората сма жертвали общуването си с бойествения план за да можем да сме творци.Елементалите не са творци те творят успоредно с бойествения план.Те се грижат за всичко живо.Те са нашата душа.Те съхраняват спомените ни от всичките ни животи(а те не са малко).Елементалите осещат дали сме добри ил не.Те знаят дали да се свържат с нас или не.Аз лично ги турся и като малка сум виждала няколко но сега не.Търсенето ми продължава.Надявам се някой ден двата ни свята да са близки колкото са били преди и отново да творим заедно - Елементали и Хора.
  3. Да съществуват елементали!Това което наричаме душа всъщност е нашият личен елементал.Той ни помага да се развиваме.А елементалите или природните духове както ги наричаме ние хората помагат на всяко живо същество било то растение животно или човек да се развива.Питали ли сте се някога как едно дърво пораства такова каквото е сега?Елементалите му помагат да расте и да се развива като цяло.А саламандрите силфите дриадите и др. са само видове елементали които владеят най - добре един от елементите ВЪЗДУХ ВОДА ОГЪН И ЗЕМЯ.Елементалите са най - различни касти.Като например леприкони елфи гноми джуджета и др. АКО ИСКАТЕ ДА УЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА ЛЯТО С ЛЕПРИКОНИТЕ И ЩЕ УЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ТЯХ. По рано прочетох един коментар че едно човече е дразнело МОНА.АКО СИ ГО ВИЖДАЛА ЗНАЧИ СИ ПРОПИЛЯЛА ШАНСА СИ ДА СЕ СВЪРЖЕШ С ЕЛЕМЕНТАЛИТЕ И ДА ГИ ОПОЗНАЕШ.ТОВА Е ГОЛЯМА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ Я ИЗПУСКАЙ.ДОПУСНЕТЕ ЕЛЕМЕНТАЛИТЕ В ЖИВОТА СИ.СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАЙ - ВИСШИТЕ СЪЗДАНИЯ И НАУЧЕТЕ НЕШТО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ.
×
×
  • Добави...