Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ludmila

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ludmila's Achievements

  1. Здравей Лиула, благодаря за насочвашите ти въпроси. Търсих отговор на тях и стигнах до извода, че в момента това е проекция на моето желание. През дълъг период от време на тази двойка картите са били 4чаши, 9мечове,10мечове, 5пентанли-пълен депресиращ комплект. Тази комбинация разглеждах като история: 3чаши - на първа ме затрудни, а Асо мечове - времето за действие идва, търпението е на изчерпване и го следва Рицарят с желанието си за нови взаимоотношения и хората започват по-добре да изразяват себе си. След като си писала и за безжизнено Асо на средна позиция, съвсем се обезсмисля моя подход.
  2. Лиула,чета доста във форума и вероятно ми е в повече информацията. Четох и за проекцията в таро. Дори предположих, че е това, но не бях сигурна. Забележка Ви е съвсем уместна.
  3. Много благодаря Lifetime, сега вече с тази ситуация всичко е ясно. На добри учители случих. Взех си и поуката да не загадвам толкова надалеч. Направих още една за тази двойка: Какво смята да предприеме мъжът спрямо жената /срок 1месец/ Карти: 4 мечове; 6 жезли; 2 жезли Както попитах картите с думичката "смята" - така те и отговорили. Лежи си и задълбочено мисли как да намери изход от сложната ситуация. Намира решението, но не ми става ясно дали реално предприема нещо. Какво казва 2 жезли. Все ми убягва края. За да се опитам да разбера, попитах картите: Ще се възобновят ли отношенията между тях /срок 1месец/ Карти: 3 чаши; Асо мечове; Рицар на чашите Пак им се падат основно чашите, но Асо мечове между тези карти дава контакт. Най-после ще започнат да общуват за да прояснят ситуацията помежду си. /от 8 месеца са разделени/ Моля, да насочете ме към верения отговор.
  4. Невяна, много благодаря за включването. Жената не е от най-търпеливите по характер и виждането ти относно нея има основание. Благодаря и за подсещането че Сила не е активна карта. Да, прекалих със срока, не биваше повече от 2-3 месеца.
  5. Мили дами, бихте коментирали карта Сила /права/ на последна позиция в подредбата ми Развитие на отношенията между Л и Б до края на годината. Карти: 2чаши ; Кралица чаши; Сила Отнема ли Сила/права/ възможностите на двойката да бъдат заедно, или им дава тази възможнот
  6. Моите разсъждения по темата: и двете карти Страшният съд и Паж пентакли са символи на възможмости за ново начало, развитие на събитията. Ключовата дума на Асо жезли е замисъл. Комбинация СС+Асо ж.= възможност да започнеш отначало. Много "начала" са се събрали на едно място Страшния съд е големият аркан и водещ в тази подредба.Малките аркани са след него. Правя извод: СС на първа може да се приеме и като събития от миналото и мъжът го е направил, осъдил постъпката си. Миналото и неговите грешки са останали зад гърба му и той е готов да започне отначало с жената У.
  7. Здравей ! За първата двойка - не мисля, че ще възобновят отношенията си до края на годината. Силата е по-скоро липса на сила, безпомощност пред обстоятелствата, но нека и по-опитните коментират. По втората комбинация - аз също смятам, че Рицарят жезли е взел решение за промяна, за по-сериозно обвързване. По третата комбинация - мисля, че ще се разделят, не изключвам и намесата на трети човек във връзката. Много благодаря за помощта Tanya84. При първата двойка много добре го усетихте, че има определени обстоятелства които са трудни за преодоляване, а и първите две карти са прекалено нежни-няма борбеност в тях. Но карта Сила не е обърната и това ми дава основание да предположа че ще се справят. Вижда се взаимното желание. Може би, трябва да задам още въпроси към първата подредба за да има по-ясна картината? По втората комбинация наистина е много сериозно обвързване - за пръв път младежът живее на семейни начала/почти брак/ Sha Angreal в коментара си към една подредба тук пише, че "Страшният съд ..... прав е освобождаване" . Може ли да приема, че Влюбените и СС в моята подредба е приключване с предишен ергенски живот? По третата - да, има намеса на трети човек. Предположение за раздялата е заради 3 мечове на последната ли? Преди това, с този Дявол, сигурно доста ще измъчват един друг. Ако още някой иска да се включи в обсъждането, много би ми помогнал.
  8. Здравейте! Аз съм начинаеща, но въпросът е за любовта. Затруднявам се в тълкуване картите, особено дворцовите. Не публикувах подредбите в тема за начинаещи, защото имам нужда от помощта на по-опитните. Направила съм подредба за въпрос: Развитие на отношенията между Л и Б до края на годината. Карти: 2чаши ; Кралица чаши; Сила Хората се разделили преди 8 месеца и жената се опитва да възстанови отношенията. Вероятно съм прекалила с периода - 1 година. Моето предположение е че ще се възобновят отношенията си, като жената ще прояви нужното търпение и положи усилия. . Пак на същия въпрос, но за друга влюбена двойка Карти: Влюбените; Рицар жезли; Страшния съд /за съжаление пропуснах да сложа допълнителни карти на СС/ Тук виждам прибързано решение за обвързване на един младеж основано на сексуално привличане. Какво да очаквам от комбинация Влюбините и СС Пак на същия въпрос за семейна двойка Карти: Паж чаш; Дяволът; 3меча Ако приемем, че Паж чаши е миналото, то тази двойка се опитала да се помири след много сериозно скарване, но любовта се е привърнала в ненавист и отношенията са окончателно разрушени. Подредбите са много красноречиви. Ще бъда много благодарна, ако ми помогне някой
×
×
  • Добави...