Jump to content
Порталът към съзнателен живот

just.me

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

947 посещения на профила

just.me's Achievements

  1. Благодаря много за съветите, ще последвам втория вариант пък ако е писано ще стане. Отново благодаря
  2. Да, обичам я, но тогава бяхме още в началото тоест бяхме тръгнали от близо 4 дни и тя каза, че щяла да се обвърже с някво друго момче само за малко, и аз не разбрах добре какво имаше впредвид. Ядосах се и скъсахме. Тогава пък едно друго момиче реши да ми признае, че ме харесва и то точно когато не трябва и аз напук тръгнах с нея. Еми да всичко е виртуално, това лято щяхме да се видим за първи път. Общувахме само с камера и микрофон. Караме се постоянно, защото тя при най-малкото спречкване се ядосва и къса с мен, а на другия ден се държи сякаш нищо не е станало. Да, със сигорност й е писнало. Разбирам, че иска истинска връзка, а не такова подобия, макар че много връзки са изградени така. Не знам и аз не съм сигорен вече в нищо, вчера видях някво известие в което тя и някакво друго момче си пишат сърца и такива подобни. Ясно е че са заедно. Чувствата ми наистина са много силни към нея. Искам да съм с нея, но не съм сигорен вече дали и тя иска. Дори и да я питам тя или ще излъже или ще отклони въпроса.
  3. Не, не е проблема в разстоянието, защото не е споменавала да иска да се местя. Щяхме да се видим сега лятото. Грешката беше, че скъсахме и аз тръгнах с друга, но на другия ден се събрахме. Всичко при нас е много странно, уж я боли от тази моя грешка, а иска да се сберем, карали сме се много пъти, но пак сме се събирали по нейно желание естествено. Показвал съм й че я обичам, казвал съм й го по различни начини, и още го правя но по заобиколен начин. Дали има смисъл вобще да направя нещо за да може пак да сме заедно ?
  4. Казвам се Макс. Няма да споменавам години, а направо ще премина към проблема. От близо 7 месеца ходех с едно момиче, но е от друг град. Тя беше всичко за мен и още е и много я обичам, но направих няколко грешки и тя скъса с мен. Каза, че ще й е по-добре ако сме само приятели. Знам, че виртуалната любов на пръв поглед изглежда глупава, а може би е, но се влюбих много силно в нея. Искам да си я върна и да й докажа колко много я обичам. И искам да разбера също дали и тя ме обича още по същия начин. От няколко месеца не мога да спя спокойно, защото мисля само за нея и за караниците ни. Вече не съм щастлив както преди, само когато пиша или говоря с нея има усмивка на лицето ми. Ако съм още време без нея просто ще умра, не преувеличавам. Как да си я върна ? Как да й покажа, че може да е сигорна в мен, и че няма да я направя повее грешки ?
×
×
  • Добави...