Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Jullyanna

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Jullyanna

  1. Ето го и моят прозорец. Х.Банцхав пише, че трудно се разбира от пръв поглед. Затова е целесъобразно картите да са някъде на видно място. Затова реших да сложа картинки. Има книга с тълкуванията на Х. Банцхав на всяка карта, за всяка позиция в "Сляпото петно". Тъй като съм начинаеща се придържам към наговите значения. 1.Позиция Жрец- хората ме виждат като честен и благороден човек , на който може да се има доверие. Често пъти колежки и приятелки ми искат съвет как да постъпят в дадена ситуация. 2. Позиция 3 жезли- близките ми виждат в мен това което съм постиглала и може да постигна повече, но аз не го виждам- ниска самооценка. 3.Кралица Мечове- аз наистина се определям като такава , може би така съм възпитана. Без много проява на емоции. 4. 9 жезли - преживени неприятности и болезнени моменти в миналото ме карат да се изолирам, да се барикадирам от външния свят . Когато позиция 3 и 4 се различават много една от друга, наистина човек трябва да се замисли. Истината е, че от неприятните моменти са минали 5 години, а явно не съм намерила начин да премахна барикадата.
  2. Висшата жрица. http:// Uploaded with ImageShack.us
  3. Джи, здравей. Има книгата за свободно изтегляне, само че е на руски http://www.koob.ru/campbell_j/
  4. Въпрос- как ще опишете инцидента ? Висшата жрица, Крал чаши , Светът. В една от темите, не помня кой беше писал , че тази карта се появява когато някой е починал. Ето и при мен се появи. Светът в случая е завръщане у дома, завършване на живота. Крал чаши - пияният шофьор. Скоро питах картите , също за инцидент завършил със смърт. Получих следната комбинация-4 меч, Кулата, Обесеният. Мислите ли , че там където са Обесения +2 или 4ка мечове смъртта е много жестока?
  5. Femme, според мен , картите ти описват водача на таксито- безразсъден, безотговорен и доволно пиян.... Не знам, може и аз да греша, но не свързвам Глупака с плът.
  6. http://www.booktrading.bg/index.php?route=product/search&keyword=%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D1%83%D0%B7%D0%B5%D1%84%20%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%8A%D0%BB Деяна, можеш да си поръчаш в тази книжарница. Ползвала съм услугите и съм доволна.
  7. Извини ме Лиула, но понякога трудно те разбирам. Изучаването и използването са като скачени съдове. Как да използваш Таро като не си го изучил? - Как да го изучиш като не го ползваш?
  8. На въпрос - Как ще се разият събитията около имота в който живеем - до 2-3 мес. - изтеглих следните три карти от таро на Тот Принц Жезли, 8 мечове, 9 пентакли. Те комбинациите безуспешно се блъскат в главата ми , ама четох на едно място че Принц жезли и 8 мечове , вещае скорошни неприятности, препятствия , а също и че не трябва да ставам роб на емоциите. Дано 9 пентакли да е добър изход от цялата ситуация. Ще се радвам да чуя и други мнения.
  9. Комбинации от 3 карти и начинаещ.
×
×
  • Добави...