Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kamitta

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

kamitta's Achievements

  1. Аз също мога да кажа, че Редуктан е много добър продукт. Препоръчвам нищо, че не е много популярен
  2. Според теб 42 хапчета за 50 лева изгодна цена ли е. Видях сега, че в сайта reductan.com има промоция и ми се стори изгодна. Но искам да се посъветвам с някой.
  3. Здравей! Би ли споделила с нас малко повече подробности относно ефекта на хапчетата. Например, хубаво е да знаем тези 5 кг от какво изходно тегло спрямо ръста са свалени, както на каква възраст си и в какво се заключава повишаването на физическата активност. Но най-важният въпрос е - колко време след спиране на хапчетата се задържа този резултат? Само с отговорите на тези въпроси четящите и търсещи информация ще могат по-точно да я интерпретират за себе си. Предварително благодаря! Здравей, когато започнах да употребявам редуктан бях 65 килограма, след употребата му бях 60. Височината ми е 157 и съм на 26 години. Физическата активност се състоеше в това да ходя поне няколко пъти седмично да тичам или поне да вървя по-продължително време (така все още практикувам това). За момента теглото ми е 59 килограма! Сподели как точно действа редуктан. Дали физическата активност не е причината за слабеенето ?
  4. Здравей! Конкретно на въпросът ти отговорът е - да, може да отслабнеш с който и да е продукт. Според мен обаче има много по-важни въпроси от това дали ще отслабнеш или не и те са горе долу следните: 1. Отслабването изцяло от мастните запаси ли ще е?; 2. Траен ли ще е постигнатия резултат във времето?; 3. Здравословно ли е да се отслабва с продукти за отслабване?; 4. Може ли продуктът за отслабване да отмени изцяло вниманието ми към това, с което се храня?; 5. Ще имам ли повече тонус и енергия в ежедневието, когато използвам продукта за отслабване и килограмите започват да спадат? Отсега мога да ти кажа, че отговорът на всички тези въпроси е НЕ. Т.е. имаме 1 да срещу 5 не - изводът може да си направиш и сама. Какво е решението тогава? Първо и най-важно е да се дефинират нещата с точните им имена и мерки. Под неща имам предвид следното: цел, която искаш да постигнеш и изходни данни, които имаш в момента като тегло, обиколки, физическа активност, възраст, заболявания или предразположеност към такива и прочее. След като имаш изходното положение и формулирана крайната цел остават 3 неща. Те са: 1. спазването на индивидуален хранителен план, който е съставен от специалист по хранене (държа да отбележа, че се отслабва само с хранене, а не с глад, както става дума малко по-горе); 2. проследяване на прогреса във времето и своевременно коригиране на хранителния режим и 3-то, - колкото и да нямаш време - включване на минимални физически натоварвания като например бързо ходене, каране на колело или плуване за около 45 минути дневно. Само така можеш да обърнеш резултата от 1:5 в 5:0 в полза на положителните отговори. Много точен коментар. Точно поради тези причини искам да разбера повече за този продук. Искам да знам как ще ми повлияе, в сайта им пише че няма йо-йо ефект, но няма как да им се доверя.
  5. Здравейте от мен. Имам проблем с килограмите, но не мога да намеря решение на проблема. Нямам и много време за спорт и фитнес. За това търся друго решение с продукт за отслабване. Мисля да използвам редуктан, знае ли някой нещо за този продукт?
×
×
  • Добави...