Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kabala

Участници
  • Общо Съдържание

    212
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

2 Следващи

За kabala

  • Рожден Ден Март 11

Метод за Връзка

  • AIM
    kabala_d
  • Website URL
    http://www.kaballa.wordpress.com
  • Skype
    кabala_d

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Варна

Последни Посещения

9840 посещения на профила

kabala's Achievements

  1. Честно казано, Христо, не схванах какво имате предвид, но хороскоп на една държава се прави така, както се прави и за отделна личност. Трябват точен час, на подписване на договор, дата, място и година.
  2. Всяка една книга, която е свързана с основите на астрологията ви дава всичко, като описание-домове, планети и знаци. Вие ползвате сайтове, което не е като книгите. Тук се събират хора, които са наясно с астрологията. Препоръчвам ви книгите на марион марч, люмиер, и кноготе на Дона Кънигам.
  3. pass_to, то зи въпрос е свързан с нумерологията, а не с астрологията. 27 е число на отплатата, а не на разплатата. Без да гледам картата, само датата, вие имате проблем с взаимоотношенията и е твърде възможен развод или да преживеете тежка раздяла,която да окаже много голямо влияние в живота ви. Вие имате още една кармична обремененост, свързана с това, че в минал живот ви е била дадена отплата за предишни страдания, но вие не сте се възползвала от това, за да изградите нещо здраво в живота си, а сте прехвърляла всички отговорности върху другите. Обвинявала сте хората около вас, заради вашите грешки. За това, в този живот ще ви се наложи, поне веднъж, да разрушите живота си до основи и да започнете начисто. Имайте предвид, че всеки път, когато се опитате да "изклинчите", отгоре ще ви набиват канчето, за да се върнете в ежедневното русло. Няма да имате възможност да се отдавате на голяма почивка, и въпреки това, ще имате възможност да вървите нагоре.
  4. Кабалка ! нат аспекти на упр 9дом-Венера - опозиция Луна и Плутон ; съвпад Слънце ; квадратури към Юпитер и Сатурн..... Аз не съм от хората, които могат да си представят това,което им се напише, като аспекти,но наталните аспекти потвърждават хорара, че ще им апромяна в насоката на висшето образование. И след като управителите, транзити, до колкото рабирам, са в 9 дом, не виждам да има проблем, незвисимо от квадратурата на Юпитер. Нали знаеш,че трябва да се разгледа цялата карта, за да се видят транзитите и какво точно управляват. Аз бих заложила и на прогресивната луна
  5. Не знам какво разбирате под "трудни" мъже. Вие си падате по такива-))), които трябва да излъчват сила и блясък, енергия и в същото време да са здраво стъпили на земята. Според мен, ще си намерите партньор, който пътува.
  6. Туй само по транзити ли е.Ами, виж и наталните аспекти към управителя на 9 и към юпитер, че нещо съвсем се обърках какво точно питаш
  7. Два пъти съм нападана от кучета.Изпитвах ужас от кучета. Първият път съм била на около 12-13 години. Нападна ме немска овчарка. Тогава страхът ми изчезна.Винаги съм била на обратно-))).Вторият път беше преди 3-4 години-))), но така се озверих на кучето, че релетата му не успяха да вдянат какво става-))). Имам три кучета- двете са прибрани от улицата, изхвърлени. За първото докторът не даваше никаква надежда, защото беше прекалено малко.Е,сега е на близо 5 години-)). И не е въпросът в таксите, а в условията ,които се предлагат за тази сума,защото излизат с номера, че парите отивали за бездомните...Е,да,ама аз не виждам резултат. Освен това, държавата трябва да стимулира прибирането на такава животинка от улицата.
  8. Май,искате да направите нещо сама,което хората учат с години..Естествено,че ще е сложно. Нито астрологията,нито нумерологията е да сметнеш три цифри и да ги сравниш. Никоя от тези науки няма да ви каже дали ще се омъжите точно за този човек. Май бъркате хората тук с врачките. Този отговор може да ви даде хорарната астрология. Ако искате сама да си направите анализите, ще се наложи да учите сериозно,поне 3-4 години тези науки или да си платите и да ви се направи така, както трябва.
  9. По принцип, ако приемем, че Сатурн отговаря и за стабилността, т.е. за закрепването на плода, а то е така, значи има резон. Освен това, през първия месец се опразуват слоеве, които наистина отговарят за развитието на кости, зъби и бля, бля...тъй, че може би има резон и ти си права за костната система.
  10. e, къде първият месец костна система. Това е като вземеш Звездата на Маговете и ги редуваш по външната страна, а не като да се получи звезда. Винаги се почва от сатурн, т.е. планетите изгряващи преди слънцето. Луната е 7-ма по ред и този скок от Луна към Сатурн е много важен,т.е. от бърза към бавна планета. Така е и с годините- връткат се от сатурн, по посока на часовниковата стрелка. А защо е сатурн 8 месец? Ам, защото има само седем планети, така че трябва да се почне от начало.
  11. Диана, това са планетите по движението на Звездата на маговете и за това са в такъв ред. Вендор, аз си мисля, че ако не ти е дадено в натала аборет, няма как да се случи, било то спонтанен или доброволен. Моята бременност си мина като по вода, 'дето се казва. Ходих като кон, вдигах тежко,местех мебели...Ако тръгна по тази схема- марс, слънце и меркурий са ми наранени от всякъде и трябва да е имало проблем. Може би се има предвид хороскопа на развитие на плода, ама то е същото- нямаш го в картата, няма и аборт.
  12. Вендор, не я споменавам аз, а Хелен питаше за нея, защото и Червенков я ползвал,а Диана спомена,че Дойнов успешно се справял с нея...но, в тази книга, аз не намерих инфоремация за равнодомната система, напротив. Даден е хороскоп, който си е съвесем "нормален"-))) Аз пробвах равнодомния вариант в моята карта и за това казах, че ще ми е много интересно Червенков да ми я разтълкува,че няма нищо общо с реалните събития в хороскопа ми
  13. Аз не видях Дойнов да работи по равнодомната сиситема... На 120 страница от книгата е даден примерен хороскоп, в който градусите на домовете са различни...
  14. Всички работим с програми, ама,ако се наложи,ще изчисляваме на ръка. Не я знам тази Astro 123. Въпросът е,коя система работ повече. Дианче,благодаря ти. Ще я прегледам тази книга
  15. Дианче,би ли казала къде да я погледна тази книга? С моите аспекти....отхвърлям всичко,докато не се убедя в противното-)))
×
×
  • Добави...