Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lostsoul

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    lostsoul got a reaction from Desy_V in Вярата в себе си   
    Здарвей, Иво.

    Съгласен съм с това, че няма значение терминологията и аз така мисля, въпросът е да откриеш този извор... и най-вече да не спираш да търсиш.

    Наскоро срещнах едно момиче, което изцяло промени представите ми за нещата и ми показа тази енергия, тази чиста енергия, която извира от някъде надълбоко в теб... Любовта. Цял живот съм бил егоист, в такава среда съм израстнал, това съм развивал несъзнателно в себе си... Любовта... до скоро ми беше съвсем чуждо понятие, не, не чуждо, колкото неразбрано. Представата ми за Любовта беше съвсем изкривена... както и да е.
    И съответно чувството ми за опора беше основано на егоизма и за това не беше истиснско...
    Изпитвал съм и истинската Любов, но само за малко, после я губех, не знаех откъде идва и защо, и т.н., беше нещо непознато за мен, но е факт, че ми дава това което съм търсил и от което съм имал нужда сякаш цял живот.

    Прочетох една статия на сайта - "Любов и страх", забравих автора й, но най-вече запомних това накрая, че единственият начин да се научиш да усещаш Любовта, да я пуснеш да тече през теб е да го правиш, да даваш и даваш и винаги да си отворен за това преживяване...

    Естествено на теория нещата изглеждат много по-лесни от прилагането им в действителност, но знам че е Това. Друг е въпросът, че не мога все още да го правя чисто и напълно, но вярвам, че някога ще се науча... това е част от процеса на търсене на Истината и вярата в себе си.

    Всичко друго - егото, егоизма, егоцентризма... ужасни са, но са силни. Човек първо с тях трябва да се пребори.

    Благодаря отново, помогнахте ми да разбера някои неща.

    До скоро.

    Симеон.
×
×
  • Добави...