Jump to content
Порталът към съзнателен живот

*sunshine*

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

*sunshine*'s Achievements

  1. АлександърТ.А. Съгласна съм с теб .Знам , че това е лично преживяване и сама трябва да разбера какво значи. Просто исках ,ако някой е имал подобно преживане да сподели.Да , това е нещо нормално , но както сам каза хората не обръщат внимание на подобни преживявания .
  2. Благодаря, Александър! Ако някой друг също има мнение ще се радвам да го чуя!
  3. Здравей, Violeta Ivanova!На мен ми се случи същото.Преди 4 дни сънувах, че съм с човек когото много обичам, но дори в реалноста не бях изпитвала такива чувства!Беше най-красивото нещо ,което съм изживявала!Събудих се 3 пъти и всеки път като заспивах ,сънувах отново същото.Аз осъзнах ,че сънувам малко преди да се събудя.През останалото време не бях в осъзнат сън ,но чувствата и любовта която изпитвах бяха напълно осъзнати.И мен ме държа това чувство цял ден. Бях като преродена!Беше наистина прекрасно! Запази това чувство в себе си и всеки път като се почувстваш зле си го припомняй!
  4. Здравейте! До сега не съм писала в форума ,но ви чета с голям интерес.Исках да споделя нещо с вас ,което ме притеснява.Започна се преди 2-3 години. Една сутрин точно преди да се събудя чух глас.Не можех да го определя.Според мен не беше ,нито женски, нито мъжки.Чувах го съвсем ясно сякаш ми говореше в ухото, но на непознат език.Бях вече почти будна, но не осъзнавах все още ,че този глас няма обяснение от къде идва.Започнах да се въртя ,за да спре. Мислех си, че е някой в стаята ,който ми говори.В този миг осъзнах ,че съм сама и подскочих. Гласът спря и аз започнах да се успокоявам ,че е било сънна парализа или нещо подобно.След половин година пак чух гласа пак говореше на непознат език и отново в момента в който осъзнах ,че няма никой в стаята ,се стреснах и се събудих.Миналата година лятото стана за пореден път.Този път обаче разбрах ясно какво ми каза.Последва стряскане и събуждане ,но за разлика от преди си предусещах в съня ,че нещо идва. Някъде преди около месец пак го чух.Опитах се да не се плаша ,защото исках да чуя какво ще ми каже .Отново го разбрах ясно както предния път .Гласа извика някакво име два пъти и тръгна да казва нещо друго ,но от мисълта че няма никой около мен ,а аз чувам глас се уплаших и се събудих .Интересно ми е ,какъв е този глас? От къде идва? Как така първоначално беше на непознат език и изведнъж почнах да го разбирам? На кого е и какво иска? А дали просто не се побърквам? Много ще се радвам ако ми помогнете! Успех на всички !
×
×
  • Добави...