Jump to content
Порталът към съзнателен живот

кристиян

Участници
  • Общо Съдържание

    21
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

1318 посещения на профила

кристиян's Achievements

  1. Не , само в бедрата , не ми е отпаднало , не даже нарочно по - бързо качвам стълбите да видя дали ще мога.
  2. Здравейте,писал съм и преди във форума.И така от юли миналата година имам ПР . Отначало ми беше много трудно и много се плашех от симптомите , но сега горе / долу се контролирам - коремното дишане ми помага . ПР се отключи на един купон когато пуших и се паникйосах. Тогава получих задух , виеше ми се свят , абе много неприятно . Около 2 месеца нямах симтоми ., но един ден получиь дереализация и после по болници и така . Сега нито пия нито пуша , и даже проблема ми е в това , че имам приятеили който пушат , а аз не искам дори и да ги доближавам зашото си мисля , че понякакъв начин ще ме напушат и ще се паникьосам и ще стана луд.Мисля си , че всеки иска да ме дрогира или отрови (освен най-близките ми ) . Започнах да си мия рацете по много пъти на ден преди да тръгна на училище(първа смяна ) си мия рацете 3 пъти . Благодаря
  3. Здравейте , на 15 години съм , момче , от известно време имам слабост в краката . Тя се появява приерно като качвам стълби, или нагорнище.Слабостта не е в крайниците а по скоро в бедрата , незнам дали ми и има нещо или просто е от хормоните или от паническото разтройство .
  4. Здравейте, искам да потитам мога ли да се заразя със СПИН при следния случай : Аз йивея в блок и вчера бяь ядосан когато блезнах във блока и силно ударих копчето за лампата . Незнам дали на него имаше кръв .но преди 2 дена се бяь разкарвил събсем малко на кокалчетата , и след това си го разкървих отново . Та това ми е въпроса възможно ли е ?
  5. Здравейте,възможно ли е при ПР да имам нещо като блещукане .Смилъл като халюцинация но е все едно една точка се появява в периферното ми зрение и се маха веднага когато се обърна да я видя. Мисля ,че това ми е от стахът да не ме дрогират със някакви халюцигени и да не стана луд.Благодаря предварителноо.
  6. Извинете за граматическите грешки но бързам.
  7. Здравейте, искам да попитам във Хасково има ли психотерапевт.Също така на мен бяха изсписан ЗОЛОФТ . Пих го 2 месеца симптомите не изчезнаха , но се остлабнаха.Накрая реших да спра ЗОЛОФТА , защото бях 100 % сигурен ,че симптомите ще се завърнат със по-голяма сила.И така стана . Сега имам много жестока дереализация , особенно ако минавам от тъмно на светло.Имам мисъл , че всеки иска да ме отрови или дрогира и ще получа шизофрения.Та въпроса е правилно ли беше спирането на АД-то и къде мога да намеря психотерапевт.
  8. Добър вечер, Знаете за моя проблем , но жече направо не може да се търпи.Имам някакъв страх от това да не глътна оса и да не умра. Също така ме е страх да не ми сложат нещо в кафето , храната и т.н смисаъл да не ме отровят или да не ме дрогират. Моля ви кажете ми начин как да преборя тези страхове.
  9. Здравейте, Благодарение на методите за дишане и че знам ,че нищо няма да ми стане постепенно се подобрявам.Още си пия ЗОЛОФТА. Имам лоши мисли , но по - малко . А и също така преди 2 дена си взех лещи( с диоптър) имам проблем с очите. И когато ги сложих , нямам вече дереализация и също мн добре се фокусирам. Сега въпрос . От 2 седмици имам гадене . Не е постояно , сега се зачисти . Може ли да е от ПР - то. Благодаря предварително за отговора . )))))))))))
  10. Здравейте , горе долу се оправям , но възможно ли е при ПР да се чувстваш все едно си болен , смисъл все едно имам температура но нямам . Или паметта ми е заслабнала .Това от ПР ли е . Страх ме да нямам някакъв тумор ( . Иначе вече паника дори няма . Пия Золофт , сега почвам да тренирам . А за въпроса за отпадналостта , цяла лято почти нищо не правих смисъл никакъв спорт или нещо за активност . Благодаря ..
  11. Понякога ми е трудно да , чета смисъл чета само ,че изобщо не мога да се средоточа . Страх ме е да нямам някакъв рак на мозъка (
  12. Искам да попитам при ПР , може сичко в главата ми да е разбъркано и да мисля малко за да си спомня нещо , смисъл някой неща който са били важни за мен си ги спомням даже много добре , но малки неща трябва да мисля малко и тогава да си спомня.Дните понякога ми се сливат . Но вече горе / долу се оправям смисъл нямам вече кризи ( а аз от 1 месец някъде нямам след като разбрах , че нищо лошо няма да ми стане ) само имам дереализация , но тя вече не се проявява толко често Благодаря
  13. Здравейте , От около 2 месеца , страдам от ПР.Отначало имах чуството , че ще се задуша и умра.Естествено това не стана и ми мина заизвестно време.Около 15 дена бях добре . След това започнахме ваканция и точно на първият ден ми стана лошо- задушаване , виене на свят и т.н. След това на доктори и така стигнахме до психиатър. Тя каза ,че вървя към ПР и ми изписа Золофт , пих 1/4 ., а сега пия 1/2 . Мисълта ми е , имам дереализация , когато настъпи всичко се едно ми е на кадърчета -така го виждам - вече не е така , нереално ми е всичко -вече по малко , но най-гадното ми е , че някак гласа ми е по странен , все едно не е моя . И имам една мн гадна мисъл . Мисля си , че във всичко има някакви наркотици и ще започна да халюцинирам . Също така си мисля , че това не е ПР , ами ако е някъква по - страшна болест от която ще умра и т.н, . Въпросът ми е мога ли да премахна тези мисли , Благодаря
×
×
  • Добави...