Jump to content
Порталът към съзнателен живот

elkaivi

Участници
 • Общо Съдържание

  7
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравейте, котката ми има гъбички по кожата. Какво хомеопатично лекарство мога да и давам? Благодаря!
 2. Здравейте Мария-София. Котето вече няма гной в окото, но за съжаления горния му слой е увреден и ни казаха, че не вижда, но според мен не е напълно сляп. Но вече окото започна да се покрива с конюктивна ципа. Имали начин този процес да се спре и тая ципа да се отдръпне? Благодаря за отговора!
 3. Днес му правиха ехография на очите и се оказа, че зад това, което е хлътнало на вътре има абцес, а другото вече се е изчистило от инфекцията. Роговицата му не е засегната и има шанс да се възстанови. Какво може да се направи, за да се изчисти изцяло инфекцията и да не е вирусоносител и да се помогне на другото око да се възстанови?
 4. Гнойта почти вече я няма, а язвичката зарастна, но окото му е мътно и май не вижда с него. А другото е покрито с третия клепач.
 5. Здравейте! Днес водихме котето на преглед и лекарката каза, че едното му око е доста мътно и няма почти никакви шансове да се оправи, а това което е хлътнало на вътре е покрито почти изцяло с третия клепач. Надявам се с помоща на хомеопатията да постигнем поне минимален резултат. Смениха соклосерила с корнерегел. Радвам се поне, че вече не е необходимо да му се отстраняват очите.
 6. Здравейте и благодаря за отговора! Едното му око е хлътнало на вътре и почти не се вижда, а другото е доста мътно и има гной. В момента му давам антибиотик аугментин и му мажа очите със соклосерил и фуситалмик. Изтичанията от очите почти спряха, но на едното има язвичка и образува коричка.
 7. Здравейте Мария-София! Имам коте на 2 месеца и страда от херпес вирусна инфекция в доста напреднал стадии. За съжаление лекарите са доста скептични и мислят, че трябва да му се отстранят очите. В момента е на антибиотици. Има ли някакъв шанс хомеопатията да му помогне, защото не е изгубило изцяло зрението си? Предварително благодаря за отговора!
×