Jump to content
Порталът към съзнателен живот

EAD

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

EAD's Achievements

  1. Проверих щитовидната, fT3 е близко до долната граница. Проблема е, че имам силен апетит и много слабея. Почти не спя, физическата активност не ми се отразява много добре, онзи ден се опитах да покарам колело. Проблема е, че мозъка ми е хиперактивен и тялото ми не можа да смогне на скоростта му. Звучи парадоксално, но е така, само лежането и съня малко помагат.
  2. Благодаря ти за детайлния отговор Орлин, мисля че вникнах в това което се опитваш да ми кажеш. Съжалявам, че не споменах какво ме доведе при теб. Първият път беше ГТР, която имах от около 4 години, за която ти спомена че е "бял кахър" и трябва да продължа с медитацията и да си намеря приятелка. При следващата ни среща след около 7 месеца, симптомите ми бяха че бях станал прекалено интровертен и се чувствах самотен. Тогава спомена, че имам "шизоидни" черти и трябва да спра с вътрешните практики, йогата и медитацията и да действам във всеки аспект от живота си. Така и направих, започнах да ходя на пик-ъп курсове и да заговарям момичета по моловете. След месец физическата ми умора беше станала много силна и се принудих да напусна работа. И при двете ни срещи, ми каза че нямам нужда от системна терапия. Затова сега съм объркан, какво точно да правя. Спортът определено не е решение, защото след 15 лицеви опори се изморявам и след това ми трябват 2-3 дни да се възстановя. Да се насочвам ли навътре с някакъв вид медитация или да действам "навън" ? Искрено благодаря !
  3. Ами след като започнах да премахвам живачните пломби и да суплементирам с естествени хормони, имах подобрение. Тялото и ума определено са свързани, но всичко което може да се направи по повод мисленето е опитано - йога нидра, майндфулнес медитация, водене на дневник и рационализиране на проблемите. Естествено може и да има и някое когнитивно изкривяване, което не виждам, но предполагам това е нормално.
  4. Искрено благодаря за отговорите. Осъзнавам, че съм страхлив и нерешителен, но не виждам източника на стреса. Заради проблемите с надбъбречните и хроничната умора нито уча или работя. Половия живот определено липсва, но то по скоро е следствие от по-горното, рядко маструбирам. Най ме притеснява, че от лесно уморяем и тревожен се превърнах в толкова хиперактивен, че тялото ми не може да устои на ускорения метаболизъм и за последните 2 месеца съм отслабнал с 5 кг.
  5. Здравейте, първо искам да спомена, че съм имал честта да се срещна с г-н Баев два пъти. Първоначално по повод тревожно разстройство а следващия път в "шизоидно" състояние. Съветите тогава бяха наистина адекватни за моментното ми състояние. Оказа се, че причините за тези състояния са предимно физиологични, проблеми с натрупването на тежки метали и надбъбречните жлези. Причината поради която пиша сега е, че в момента съм в "друго" състояние, което не мога да определя. След една инфекция в устата, от леката тревожност и интровертност, която имах състоянието ми за няколко дни се преобърна на 180 градуса. Станах хиперактивен, неспокоен, говоря в повече, не ме свърта на едно място. Съня ми стана неспокоен с доста сънища. В началото антибиотиците помагаха, но сега не - затова ме притеснява, че имам още някаква скрита инфекция по тялото. Имах нисък кортизол под средния, а в момента ми е над горната граница, пролактина ми е висок също. Стигна се дори до инжекции с бром за няколко дни. Все още не съм посетил психиатър, а само невролог, който каза че нямам някакви физични изменения. За сега отказвам антидепресант. Вече се колебая в здравата си преценка не знам дали е период на мания или нещо друго. Имам доста завишен апетит, а отслабвам силно и се потя повече от когато и да е било. Не толерирам физически стрес(от спорт), но ако се изморя се чувствам малко по-добре. Знам, че това не е медицински форум, но ме уверяват че съм здрав физически и затова пиша тук.
  6. Здравейте искам да попитам дали някой познава стоматолог, който премахва безопасно амалгамни пломби както е показано тук : http://iaomt.org/safe-removal-amalgam-fillings/ Благодаря !
×
×
  • Добави...