Jump to content
Порталът към съзнателен живот

danielbonev

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

1266 посещения на профила

danielbonev's Achievements

  1. Много благодаря за включването.А тези клипове, не трябвали да бъдат свалени от YOUTUBE, хайде да кажем друг сайт да, но пък най-големият Youtube? Мен ме притеснява, че аз ако се бях родил там при тези изверги(тогава явно мисленето ще ми е било друго де), не знам какво щях да правя.Значи нямаше да бъда потресен ако ги убиваха с пушка в главата, но чак такива мъчения, да ги дерът, режат глави просто ужас.Най-ми е жал за невинните хорица, просто терористите минават и наред, всички , и как екслоатират жените по най-долният начин, и защо го правят, защото вярата им била такава. След видяното се замислям за много други неща.Примерно, преди съм се ядосвал, че нямам това, нямам онова, че съм такъв, а не съм като други, но след изгледаните кадри, вече не ги мисля, даже се радвам че съм в такава държава където не колят, може политиците да са скапани, но поне не са като болният мозък Башар Асад
  2. Здравейте!Попаднах случайно на клипчета, как буквално дерът и колят хора християни, като мен и вас.Стана ми много годно целият треперя, и се радвам че не живея там, гледам как режат главата наполовина и го оставят да умре и той квичи, направо го спрях веднага, не мога да осъзная ако бях там какво щеше да ми се случи, в момента целият треперя, много ме е страх. Да вземам ли някакви хапчета или....?Много съм потресен.Винаги си мисля какво ще е ако живея в онзи ад да го нарека. Не е уместно да предоставям видеоматериалът, но това не ми се беше случвало преди, сега мисля че ще получа удар. Ще се радвам господин Първанов или някой от другите псхолози да ми помогне. Пак казвам случайно попадам на клипа, но съм потресен, какво щеше да стане ако бях там, не толкова от това че ги убиват, но те ги измъчват, хайде кършъм в главата хайде и край, ама те.... Ще се радвам някой да се включи по темата.
  3. Да, след изписването ми от пирогов, не съм пушил никакви такива вещества (само малко тютюневи цигари, но и тях спрях).Казал съм на родителите ми всичко. Проблемът е, че не знам дори какво вещество съм пушил, знам, че е "билка" от кв. Орландовци (там се култивира).Цената беше 20 лева, доста като количество. Изпушихме 1/3 от веществото, понеже му казах на тоя да запази за после.5 човека се направихме на нищо.Аз лично пресякох светофара, другите тръгнаха нагоре към бензиностанцията, аз чувах повтарящ се смях в ушите, и не можех да издържам в седнало положение, и легнах на сянка под-едно дърво.Свестявам, се чак когато линейката дойде.2 часа съм във филм.(като се сетя какво ми беше и сега ми става лошо).Мисълта ми е, че ако бяхме изпушили всичкото, щях да съм мъртъв, и това ме плаши адски много. В училището ми няма психолог, за това ще се наложи да отида при частен.
  4. Да, непълнолетен съм, казал съм на родителите ми, но исках да питам тук, понеже само лекарства ми изписаха, но нищо друго.
  5. Здравейте!След употреба на марихуана, и някакви други друсани треви, не знаех къде се намирам и няма да описвам всичко, просто не знаех кой съм, какво съм и въобще какво става.Та озовах се в пирогов. Изписаха ме на следващият ден.Бях си добре, до след 1 месец.След това в училище, ме навя една мисъл за смърта, всичко ми стана нереално(не знам дали ще ме разберете), веднага си тръгнах към вкъщи.И от тогава се почна, мисли за смърта, представям си как падам от балконът, и просто за един миг, всичко свършва, и ми става едно такова лошо.И не мога да ходя на училище или друго , освен да седя вкъщи и да мисля. Разсейвах се с някакви сериали, свалих си двама мъже и половина.Хубаво разсеях се, докато гледам сериали и чета книги, но после изведнъж се сещам, че съм се оправил и веднага ми става лошо, пак мислите за смърта, страх че ще умра и всичко ще свърши, страх ме е че ще заспя и няма да се събудя повече.Ходих на кръвна картина, всичко ми е в норма, на урината също, нямам никакви болести, правих си ЕЕГ, и там всичко е наред, ходих на психиатър, предписа ми "золофт" - 50 мг. Като съм вкъщи, ми е горе долу добре, но като излезна на училище и ми става едно нереално, страх, почвам да си задавам въпроси, защо съществувам, защо всичко ще свърши за един миг, че света не е реален, че само аз съм на него във видео игра и всички знаят, че аз съществувам и се правятд (не знам дали ме разбрахте). Ще се радвам някой да ми помогне, и да ми каже някакво положително мислене, за живота или нещо, което да ми помогне, не мога да живея в такъв филм, цял живот. П.П. Седя си в трамвая до един негър, и се филмирам, "охх този сега ще се взриви, всичко ще свърши" и ми става една параноя.
×
×
  • Добави...