Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ashtoning

Участници
 • Общо Съдържание

  216
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Ashtoning

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

2872 посещения на профила
 1. Ashtoning

  Mъжът -2 част

  Aхахахах. Това е толкова безумно, че не е истина. Обичам безумията.
 2. На дъното, дълбоко под повърхността на тихия океан, лежи тайнствен космически кораб. Необяснимо и странно е всичко свързано с него, ала най-вече СФЕРАТА. Какво се крие в нея - разум от друга вселена, проход към нови светове или смъртна заплаха за човечеството? Сред мъртвия, вледеняващ свят на океанските дълбини, първата контактна група от учени трябва да разреши тази страшна загадка, преди заплахата да се превърне в ужасяваща реалност.
 3. Естествeно че просто човешки ресурс и оборотен материал, малкото ми гяволче.
 4. Пътят свързва най-дълбокото минало и далечното бъдеще, и тези, които пътуват по него, имат достъп до отбивки, които водят до най-различни места и епохи. Кой и защо обаче е създал тази магистрала, никой не знае. А Ред Доракийн е решил да потърси отговора.
 5. Ashtoning

  Що е Истина?

  Ама се получи страхотно шоу поне, ха-ха. Добре че имам филм за доглеждане. Смятам да направя правилното нещо и да отида да си догледам филма. Приятно обсъждане на истината.
 6. Верно, тоя номер с това как американците били зли, а пък всички останали невинни агънца започва да се изтърква вече. Ама пък поне все още е забавен.
 7. Ashtoning

  Християнство, Ислям, Будизъм

  Не е нужно да си ракетен инженер, за да го разбереш това. Ясно е, че ислямският свят си е една голяма гротеска. Трябва ли да го преоткриваме всеки път отново и отново?
×