Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Nicol

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

1431 посещения на профила

Nicol's Achievements

  1. За съжаление нямам никаква среда тук, хора с които да си споделям, не познавам никой освен сестра му .. Наистина се радвам че споделих с вас, много ми помогнахте да си подтвърдя мнението и ще си помисля много добре какво да правя занапред
  2. Далида, всичко което ми написа е абсолютно вярно.Незнам немски и още повече ми е трудно,, а за дневника е наистина добра идея
  3. от това да не остана сама .. от това да не каже на баща ми за това което написах .. незнам .. нямам конкретно нещо .. искам да го оставя, но нещо ми пречи .. незнам какво .. наистина съм много объркана .. аз знам че това е най добрия вариант но явно не мога да събера сили ..
  4. Наистина не ми харесва първия вариант като "жертва", а за семеен психолог няма никакъв шанс. От друга страна искам по някакъв начин да се оправиме .. не искам детето ми да расте без баща, а и донякъде ме е страх да не остана сама .. та кой ще ме вземе с дете и със сак дрехи ... а и има още една причина която ме притеснява страшно много .. преди време майка ми имаше краткотрайна връзка с един човек и аз глупачката споделих на моя, а той пък от негова страна когато е ставало въпрос да се разделиме ме е заплашвал с това че ще каже на баща ми .. не искам майка ми да си го отнесе заради мен..
  5. Къде да ида .. да се натреса при наще с дете, които едвам свързват двата края и скоро трябва да правят завършване на брат ми. Естествено че ще ме приемат, просто аз не мога да го направя ..
  6. Здравейте малко ми е трудно, понеже не съм правила подобно нещо досега, но просто усетих че имам нужда от съвет или и аз незнам от какво ... Аз съм на 21 години, живея в Германия с мъжа ми и детето ми което е на 2год. и половина. .... Незнам какво да напиша и дори не мога да си събера мислите, незнам от къде да почна .. с две думи в главата ми е пълна каша .. добре ... Пиша ви най вече за това, че с мъжа ми въобще ама въобще не се разбираме. Никога не си говориме за нас .. той постоянно седи на компютъра и си играе някакви игри, не ми помага по никакъв начин за детето, много пъти ми е посягал, когато искам да си купя дори коса за боя трябва да му се моля незнам колко време за да се съгласи и да ми даде пари до стотинка .. а да не говориме за нещо друго .. Чуствам се като в затвор .. и така като седна и си помисля за всичко имам чуството че направо нещо ме яде отвътре, само детенцето ми е утеха и предполагам заради него седя все още .. Моля ви помогнете ми по някакув начин .. незнам какво да правя наистина ..
×
×
  • Добави...