Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Bilka

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Bilka's Achievements

  1. Въпрос: Идва 14 февруари...как да се хармонизираме, настроим и прекараме един хубав празник с половинка? Има ли призив, мантра или нещо от този тип, което можем да направим ден или два по-рано, така че да сме спокойни и отпуснати на самия празник? Иска ми се този път освен цветята и бонбоните, да има усмивка, която да идва от сърцето и да зарежда както нас, така и половинката? Мастър Чоа Кок Сюи има ли какво да ни посъветва по темата? Благодаря и весели празници!
  2. Здравейте на всички! Реших да споделя моя метод за оцеляване по време на грипавия сезон. Голяма полза намирам от праничното дишане, което правя винаги, когато се чувствам отпаднала, уморена, че даже и само когато настроението ми е спаднало. Веднага има ефект. Аз лично харесвам схемата 6-3-6-3. Вдишвам за 6 бройки, задържам дъха си за 3, издишвам за 6 и отново задържам преди да поема въздух за още 3. Изключително много тонизира и зарежда. 5-6 цикъла са ми напълно достатъчни, за да съм отново във форма. Друго от системата на Мастър Чоа Кок Сюи, което е лесно, бързо и за мен супер ефект е изчистването на чакрите на дланите и ходилата. Няколко изчиствания и след това малко зареждане. До този момент даже хрема не съм хващала, да чукам на дърво Продължавам с тези неща, горещо препоръчвам на всички мами в малки дечурлига. А... и също - йога инструкторката ми ме черпи със чай от джинджифил, черен пипер и мед - изключително готино, много полезно...и афродизиак На всички пожелавам успешно оцеляване през грипното време и споделяйте и вашите методи за енергизиране!
  3. Благодаря за изчерпателната информация Ще поработя и ще дам обратна връзка как са се развили нещата. Засега мога да кажа, че профилактичните общи почиствания на детето са идеалното решение за нас. Не се наложи да му давам никакви медикаменти или добавки. Имаше хрема и му мина за точно ден и половина. Много съм доволна!
  4. Благодаря за информацията! Особено за децата - праничното почистване е лесно и добре ще се отрази на малкото при всички положения. Имам друг въпрос: как можем да третираме хирургичен шев, така че да заздравее по-бързо и да е по-незабележим? Благодаря!
  5. Как да чистим с Прана леките настинки, хрема? Каква последователност при лечение да следваме според системата на МЧКС? Какви мерки да вземем за останалите членове в семейството? По-конкретно за деца под 2 годинки? Благодаря!
×
×
  • Добави...