Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мира;

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1
 1. Днес ми е 5-ти ден от режима и имам силно главоболие дължащо се на ниското ми кръвно. Отдавам го на това, че сутринта тичах, но на 3-тия км. усетих замайване и ми причерня. По принцип спортувам редовно (всеки ден) и организмът ми е свикнал с тези натоварвания. Но явно съм надценила възможностите си и до края ще трябва да намаля темпото. Отделно от това не ми тежи спазването на режима, не усещам глад. Аз съм вегетарианец, като спазвам разделния принцип на приемане на храна. Може би това ми помага при спазването на този режим и не чувствам някакъв дискомфорт. И пак ще повторя - по леки физически натоварвания по време на житния режим, щадете тялото си и то ще ви се отблагодари.
 2. Мира;

  Житен режим 2014

  Розалина благодаря за отговора. На мен ми е трети ден. Въобще не съм почувствала досега глад, даже ми става тежко от житото - може би защото го смесвам с орехите. Също така чувствам прилив на нова енергия и бодрост. Изпитвам радост и любов към природата и света. Определено бих продължила режима 10 дни, ако продължавам да се чувствам така и не ми тежи спазването му.
 3. Мира;

  Житен режим 2014

  Здравейте, аз за първи път правя житния режим. Искам да попитам дали правилно приготвям житото. Взела съм жито за покълване. Накисвам го във вода за 24 часа, след това го оставям за един ден да покълне и когато се покаже кълна го консумирам. Общо - 2 дни подготовка. Кажете ми това правилно ли е и ако бъркам нещо поправете ме. Пожелавам на всички лек и ползотворен ден!
×