Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1876
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  17

Кон Круз last won the day on Декември 18 2020

Кон Круз had the most liked content!

За Кон Круз

 • Ранк
  Ветеран (2007)

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

35563 посещения на профила
 1. Ще си използвам правото на един коментар за денонощие, за да ти препоръчам да сравниш последните си два коментара по темата.
 2. Сандо, според мен това е по - близо до изкуство от показаното от теб.
 3. Кон Круз

  Забавно - 2

  Сюжет за криминална комедия, в която главен герой да бъде един стар участник от Портала:
 4. Кон Круз

  Борето и Русан

  Познавате ли кокаиновия крал Русан Бориславов от Скравена? Двойник на Борето Русанов от Свищов. Идея за сюжет на комедия. В един и същи ден в един и същи час един духовен регресор и един регресиращ наркокрал се озовават на една и съща улица в София. Акция на ГДБОП по погрешка завърша с арест на Русанов, чиито документи минути по - рано са откраднати от джебчийка от кардарашите. Русанов безуспешно се опитва да убеди маскираните ченгета, че не е този, за когото го мислят. В това време истинският престъпник е успял да се скрие и от медиите научава какво се е случило. Успява да си извади фалшива л.к. на името на Русанов и стига до там, че да започва да провежда регресии на негово място, докато истинският Русанов е в ареста. За пред публиката във Фейсбук Русан Бориславов лъже, че профилът му е бил хакнат и затова си е направил нов. Злият Русан решава да организира семейна вечеря с близките на Борислав. Учителя се явява на сън на Борето и му съобщава намерението на заелия мястото му. Русанов се страхува за дъщерите си и търси начин да избяга от затвора, за да влезе в челен сблъсък със злия си двойник, който се оказва негов близнак, с когото са ги разделили като бебета. Русан Бориславов не си прави труда да учи регресивна хипноза и действа по бързата процедура - с кока в чая. Регресиите му дават забележителни резултати, хората го боготворят. На никой не му идва и на ум, че той не е този за когото се представя. Който е бил веднъж при Русан изпитва непреодолимо желание да се връща отново и отново, въпреки удвояването на таксата. В това време за зла беда, в затвора в който е Борислав Русанов за пореден път попадат и двама врагове на Русан Бориславов... Навремето той ги е преебал яко във връзка с една сделка и сега и те искат да го прецакат... Освен ако не успее да нареди плащане на 1 милион евро на техни хора отвън до 72 часа. Пари, с които да раздават подкупи и да излязат чисти като сълзите на момата кандидат-кметица от Момин проход. Небето не може да позволи да падне и косъм от главата на неговия човек, Господ не ще позволи подобно кощунство. Той изпраща на Земята архангел Михаил, който се вселява в тялото на кокошкаря Амет Мустафа Айдънов и налива в него чутовна сила в името на спасението Русаново. Амет-Михаил става сянка на Борислав, бие всеки, който се осмели да посегне на регресиониста и му помага в плана за бягство и за борба за истината.
 5. Кон Круз

  Световна история

  Даниела Горчева 16 ч. · Пишем си със Sasha Avramov за Холокоста и си разказваме разни истории. За Корчак, за Върба и Вецлер, за Хенри Левенсон и за патриарх Кирил. И той ми написва следното: "Историите нямат край. Мен ме интересува това, че съвременните българи не знаят, че са известни в света с нещо, което са направили сами. Без Германия, без Русия. Без никаква намеса. Аз съм евреин, но културата съм си получил от българския народ и бит. Може би не знаеш, но европейските и руските евреи, когато видят кръст, се плашат. За тях това е символ на погроми и гонения. Българските евреи виждат спасение.". А аз реших да го споделя с всички вас. Благодаря, Саша. Източник: Фейсбук.
 6. Кон Круз

  Световна история

  Без да иска им е помогнал да си изпълнят желанието да си възстановят държавата.
 7. Кон Круз

  Световна история

  "За най - голямата заблуда на Хитлер": https://hranislav.blog.bg/history/2021/01/06/.1742928 .
 8. "Климент Шапкарев за Гоце Делчев": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/31/kliment-shapkarev-za-goce-delchev.1742197.
 9. Кон Круз

  НЛО

  Аз съм останал с впечатлението, че извънземни и НЛО се явяват най - вече на хора, които не се интересуват от темата. Някои ги търсят и мислят, а не ги срещат.
 10. Как да се определи слънчевия знак на даден човек, ако когато се е родил датата е била една според действащия календар, а по - късно се е преминало на друг календар и е излязло според новия календар, че датата му на раждане е друга?
 11. Пленени турски войници предпочели да живеят в България: https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/25/turci-predpocheli-bylgariia.1741502 . "За Даме Груев": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/26/za-dame-gruev.1741552. "Гоце отклонил човек от алкохолизма": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/26/goce-otklonil-chovek-ot-alkoholizma.1741596.
 12. Откъси от първата биографична книга за Гоце Делчев: https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/18/za-goce-delchev.1740444.
 13. Пример за отлична дипломация по деликатния Македонски въпрос. Интервю с евродепутата Андрей Ковачев за северномакедонска медия.
 14. Имаш предвид началото на 21-ви век. Може би най - отвратителното в свинщината, която се случва с българите в Македония е че идеята за отделен македонски народ тръгва от български интелектуалци родени в македонските краища или работили там в края на 19-ти-началото на 20-ти век. Както и че българската държава определено време подкрепя насилственото създаване на македонски народ.
 15. Върнете ми пощенската кутия и ще дам някой лев за сайта. Пък и в бъдеще може да давам...

  1. Донка

   Донка

   Здравей :) Ние не продаваме достъп или каквото и да било друго срещу дарения. Знаеш добре защо бе отнет достъпът, а също помниш многократните предупреждения и неспазени обещания. Иначе съм ти благодарна за темите, за участието във форума. Ще се радвам да те видим и четем отново. Мисля, че от начина ти на участие само, бихме могли да преценим дали можем да се доверим отново. 

  2. Кон Круз

   Кон Круз

   Най - добрият начин да прецените е като върнете кутията и от време на време я проверявате. Пък и дори да не проверявате профилактично, ако някой се почувства тормозен може да ви се оплаче и ако след това сметнете за оправдано - направо да ми закриете регистрацията.

×