Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1859
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  16

Блог Коментари добавени от Кон Круз


 1. В 16.05.2020 г. at 11:17, kipenzov каза:

  А сега, ако искаш изтрий и това, и чакай пореден контакт, който белким Следващия път да ти хареса. Иначе едва ли ще пуснеш да мине през изолиращата те обвивка на собствената ти НИЩОта.

  Simulacrum

  Не съм ти трил коментарите директно. Изтрил съм коментирана от теб публикация, защото съм преценил, че не е нужно да стои повече в сайта.


 2. "Проповедникът с брадвата"

  Сънувах, че Никежи почти ми отряза лявото ухо с брадва. :D
  Бяхме и двамата долу при навеса. С брадви. Не знам защо, но ме подгони. Вместо да му дам отпор, аз започнах да бягам към дворната врата като жалък страхливец. :D Няколко пъти се обърнах, за да парирам удари и да не ме разсече. Странно защо вместо да продължа да бягам права към вратата промених посоката ми към старата дворна тоалетна (която е на метри встрани от входната врата). При вратата на кенефа се обърнах с лице към него, защото нямах време да отворя и да вляза вътре невредим. Паднах по гръб в градинката. Замахна да ме разсече, успях да парирам поне един удар. Бях ужасен (не си виждах лицето, но знаех, че много ми личи). Надявах се заради страха ми да се смили над мен. И май го стори, защото не ми разцепи главата, въпреки че можеше. Удари ме (умишлено) по ухото, с много добре преценен удар. Преди да е станало така, че да е отсякъл цялото ми ухо, ръцете му застинаха. Прояви голяма човечност, не ми отряза ухото напълно, улеснявайки по този начин зашиването му. Слава на Исуската. Алелуя и амен. :) Милостив е Бог и свят, свят, свят.


 3. Българските жени са били още по - големи герои, защото върху тях са падали грижите за деца, имот, животни. След като са приключвали войните на много жени им се е налагало да продължат да се борят с житейските трудности без мъжете си, а някои е трябвало да се грижат за мъже инвалиди. Публикация свързана с горната:

   


 4. Търсейки информация за гореспоменатата секта и нейния създател, видях и прочетох различни неща (не само в български интернет страници). Стигнах до напълно категоричния извод, че тези хора се занимават с разпространение на еротика и порнография. Както и с проституция. Те не го и крият (поне в различни свои интернет изяви). Ето един от материалите с които се запознах: "Руски гуру вербува българки в секта за секс (Снимки и видео)" ( http://www.hiclub.bg/Article/6278535.)


 5. Слава Севрюкова е казала, че и светците, също като нас не са лишени от прераждане. Това означава ли, че понякога хората молейки се на светец, няма да получат помощ (или ако я получат, няма да е от него), понеже светецът се е преродил и... няма как да им помогне? Случва ли се понякога на хората да помагат не реалните личности (Христос, Богородица) е техните егрегори, създадени от вярващите?

×