Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1853
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  15

Блог Коментари добавени от Кон Круз


 1. Българските жени са били още по - големи герои, защото върху тях са падали грижите за деца, имот, животни. След като са приключвали войните на много жени им се е налагало да продължат да се борят с житейските трудности без мъжете си, а някои е трябвало да се грижат за мъже инвалиди. Публикация свързана с горната:

   


 2. И все пак по - добре със счупени крака, които се оказват не толкова счупени, отколкото с ампутирани ръце. Преди десетина години сънувах, че летя, но съм без ръце. А една бабичка долу на земята сочи към мен. Не помня дали казваше нещо.


 3. Този ми сън и онзи с фашизираните ботевски футболни фенове съм ги сънувал още преди да прочета, че през 20-те години, българи определящи се като фашисти са признавали Ботев за свой учител.


 4. Търсейки информация за гореспоменатата секта и нейния създател, видях и прочетох различни неща (не само в български интернет страници). Стигнах до напълно категоричния извод, че тези хора се занимават с разпространение на еротика и порнография. Както и с проституция. Те не го и крият (поне в различни свои интернет изяви). Ето един от материалите с които се запознах: "Руски гуру вербува българки в секта за секс (Снимки и видео)" ( http://www.hiclub.bg/Article/6278535.)


 5. Слава Севрюкова е казала, че и светците, също като нас не са лишени от прераждане. Това означава ли, че понякога хората молейки се на светец, няма да получат помощ (или ако я получат, няма да е от него), понеже светецът се е преродил и... няма как да им помогне? Случва ли се понякога на хората да помагат не реалните личности (Христос, Богородица) е техните егрегори, създадени от вярващите?

×