Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1853
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  15

Профил Коментари добавени от Кон Круз

 1. ОБРЪЩЕНИЕ НА ЕДИН ФОРУМЕН ВЕТЕРАН КЪМ ЕКИПА НА САЙТА И КЪМ ВСИЧКИ РЕГИСТРИРАНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ поЧИТАТЕЛИ НА ПОРТАЛА КЪМ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ!

  Причините, поради които не възнамерявам да пиша повече в този иначе хубав сайт (в който бях един от двигателите в продължение на 12 години).

  1. През зимата бях наказан пресилено с отнемане на пощенската ми кутия (поради това, че съм досаждал на потребители на сайта в предишни месеци; наказанието дойде в момент, в който от определено време не досаждах на когото и да е било и даже във връзка с друг повод бях дал дума, че ще бъда по - внимателен в изявите си и спазвах тази дума). На всичкото отгоре отнемането на кутията е за неопределен срок, което е още по - непрятно. Не смятам, че заслужавам това. Наскоро си поисках пощенската кутия, правейки нова заявка за добро поведение, но не последва отговор.

  2. През пролетта без каквото и да е било ново провинение и при все, че не пишех много (средно на ден по няколко коментара) беше поставен лимит върху броя на публикациите ми в рамките на 24 часа - имам право максимум на една (блог-публикация или пък коментар по тема).

  3. Навярно заради някои от по - долните ми статуси (израз на недоволството ми спрямо сполетялата ме форумна съдба) се стигна до там, че да ми бъде забранено писането във форума за Сънищата (любимия ми в сайта).

  Бях готов да се боря за благоденствието на това място (най - вече с писане, както и с малко пари, макар че по - скоро на мен би трябвало да ми се плаща...). Обаче съм сериозно възпрепятстван в изпълнението на това вече отшумяло мое желание (изчезнало благодарение на поредните погрешни администраторски действия). В някаква (може би немалка) степен сайтът е на доизживяване заради лошото администриране на форумите. И по - зле ще става.

  Калпавото ръководство е в състояние да превърне оазиса в пустиня.

  Вече не ми пука дали ще ми изтриете профила. Трийте, ако искате.

  Аз съм много по - нужен на сайта, отколкото той на мен.

  Текст от Библията, който звучи полухумористично... в настоящия контекст:

  Второзаконие 32:39
  Вижте сега, че Аз съм Аз, И освен Мене няма Бог; Аз убивам и Аз съживявам, Аз наранявам и Аз изцелявам; И няма кой да избавя от ръката Ми.

 2. Здравей. Ако имаш време, желание и идея, коментирай. Не мога да пиша в темата.

   

   

 3. Понякога в живота е така. Бориш се да поддържаш и раздухваш огъня, бидейки един от последните мохикани, а за награда: кофа студена вода.

 4. Пиша тук, тъй като няма как на лс или във форумите. Ще може ли някой (все тая кой) да ми отговори какъв е лимитът за брой коментари във форумите на Портала? Понеже излиза, че има лимит, а аз съм в неведение какъв е той. Да знам по колко коментара мога да пиша дневно. От вчера вечерта като отворя някоя от темите и ми излиза съобщение, че съм достигнал лимита на броя на постовете в рамките на един ден. Поради което не мога да коментирам темите на сайта.

 5. Скъпи съфорумци и съфорумки,

  За мое съжаление, днес не мога да коментирам темите в любимия ни Портал по причина, че пиша страшно много коментари и съм достигнал лимита ми (който не знам какъв е) в рамките на един ден.

  Поздрави,

  Кон Круз

 6. Обичам като хвана тема - да дълбая, разчепквам и оглеждам до втръсване. По - нататък във времето обикновено отново се връщам на нея.

 7. Канелски, дек си бре, момък?

 8. Здравей!

  1. JULIET

   JULIET

   Здравей 

    

  2. Кон Круз

   Кон Круз

   Възпрепятстван съм да ти пиша на лс. :D Та затуй те тук поздравлявам, пингвинче. :) Ако имаш време и желание пиши в темите. Ще стане по - интересно.

  3. JULIET

   JULIET

   Благодаря :) След кратка /творческа:D/ пауза ..преоткрих портала

 9. Понякога съм си фантазирал как ако съм на война отказвам да се бия, дори и с риск да бъда убит. Но много по - често съм си представял как се бия като лъв до смърт. :D

 10. По - добре да ви откраднат  100 лв. или да ви изгорят дреха за 100 лв., отколкото да ви изгорят 5-10 хубави книги на обща стойност 100 лв.

 11. Честит празник на всичките портални мами и на бездетните мадами.

 12. "Часът е девет, а в отделението на убийците това означава гасене на лампите. Дори вече чувам лекия шум от гумените обувки на надзирателя, който идва да ме смъмри, че газената ми лампа още гори. Като че ли един обикновен жив човек може да мъмри обречения на смърт." ("Скитникът между звездите")

 13. "Братко, когато вдигнеш щита си, аз ще вдигна своя. Сестро, когато се прицелиш във врага ще го направя и аз. И ако смъртта ни призове да се приберем в дома на воините, ще умра с усмивка до теб. Защото сме семейство." (Деклън Макгрегър, "Акт на насилие" - 2018 г.).

 14. Здравей. Изчезна ми пощенската кутия. Какво точно се случва, Иво?

 15. Здравей. Имаш ли идея какво се случва? Изчезна пощенската ми кутия и не виждам опцията за пращане на съобщения на други потребители.

 16. "Ще познаете тайното царство, където живеят всички души.
  Пътят на това пътешествие преминава през голия, скалист, забулен в мъгли склон на смъртта.
  В този коридор извън времето танцува една насочваща светлинка, загубена за съзнателната памет, но различима в състояние на транс."

  "Пътят на душите" (стр). 9, д-р Майкъл Нютон (психо и хипнотерапевт).

 17. Събират се с боклуци, пък после рев и ковчези.

 18. "Образът на Бога е двоен. Той има една Глава на Светлината и една Глава на Мрака, една бяла и една черна...Всяка светлина предполага мрак и става светлина единствено чрез противопоставянето на мрак." - Раби Симон Бен - Йокай.

 19. Искам другия път Дядо Коледа да ми подари една снежанка.

 20. Покайвам се за всичките ми гласни и негласни богохулства! Сънувах Бог! Беше млада, висока, слаба, красива, с червеникава коса и матова кожа. Разхождаше се гола из улиците на София. На едно тържище близо до столицата беше предложила за продан своя гола автопортретна картина. Исках да купя картината за 20 лв., но бях готов да предложа и повече (не ме видя на пазара). Настигнах я на едно място в София, но тя като ме забеляза се юрна да бяга, защото не искаше да я виждам в такава светлина. Когато я настигнах при един блок, тя се превърна в черно коте и припна пак да ми бяга (първо се бяхме видяли в дома на един български актьор, който в съня ми беше адвокат: та затова казвам, че тя не искаше аз новият и и бегъл засега познат да я виждам в такава светлина). Стана на черно коте и тръгна да бяга. Аз с крак започнах леко да натискам друго черно коте, за да и привлека вниманието. Тя ми се хвърли на стъпалото, за да спаси временния си съвидец и успя. След малко се махна от крака ми и изчезна нанякъде.

 21. Лиана Антонова (певица, езотерик) : "Всеки учител, учение, религия, секта, общество, сдружение и пр., които проповядват нещо, включващо в себе си заплахи, ограничения на личността и задължение то да бъде прието за единствена и неоспорима истина, не принадлежат на доброто начало."

 22. "Ако осъзнавахте величието на своята душа, щяхте да коленичите сами пред себе си!" (П.Дънов); Йоан, 10:34: "Исус им отговори: Не е ли писано във вашия закон: "Аз рекох, богове сте вие"?"; "Аз съм То! Аз съм То! Цялата природа не може да ме смаже. Тя е моя прислужница." (С. Вивекананда);"Богът, на който се молиш, може да си ти самият" (Антъни Ла Вей)

 23. Луцифер Морнингстар: "Сега ми кажи коe е твоeто най - дълбоко желание?"

 24.  

  "Преди гледах със съжаление на правещите добро, но не знаех мръсната им тайна. Като правиш добро се чувстваш добре." (Луцифер Морнингстар)

  Д-р Линда Мартин ("Луцифер"): "След като ангелите могат да паднат, те могат и да се въздигнат. Всичко, което трябва да направиш е да приемеш: всичко, което си."

 25. Има ли тук някой Филипа или поне Филипина? Името "Филип" значи "конелюбец". Днес е празник на конелюбците и конелюбките.

×