Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1859
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  16

Профил Коментари добавени от Кон Круз

 1. Сутринта сънувах, че снощи в 23:56 мин., Донка по искане на Иво ми е свалила всички ограничения, повече от година след налагането им. Бях изненадан приятно. Усетих се длъжен да бъда още по - добър потребител, отколкото преди.

 2. Люксембурго, как си? :)

 3. Покойният ти съпруг имал ли е предшественик, който да е бил военен, участник в Първата световна война? Полковник Димитър Азманов?

 4. Здравей. Ако имаш време, желание и идея, коментирай. Не мога да пиша в темата.

   

   

 5. Канелски, дек си бре, момък?

 6. Здравей!

  1. JULIET

   JULIET

   Здравей 

    

  2. Кон Круз

   Кон Круз

   Възпрепятстван съм да ти пиша на лс. :D Та затуй те тук поздравлявам, пингвинче. :) Ако имаш време и желание пиши в темите. Ще стане по - интересно.

  3. JULIET

   JULIET

   Благодаря :) След кратка /творческа:D/ пауза ..преоткрих портала

 7. "Часът е девет, а в отделението на убийците това означава гасене на лампите. Дори вече чувам лекия шум от гумените обувки на надзирателя, който идва да ме смъмри, че газената ми лампа още гори. Като че ли един обикновен жив човек може да мъмри обречения на смърт." ("Скитникът между звездите")

 8. "Братко, когато вдигнеш щита си, аз ще вдигна своя. Сестро, когато се прицелиш във врага ще го направя и аз. И ако смъртта ни призове да се приберем в дома на воините, ще умра с усмивка до теб. Защото сме семейство." (Деклън Макгрегър, "Акт на насилие" - 2018 г.).

 9. Здравей. Изчезна ми пощенската кутия. Какво точно се случва, Иво?

 10. Здравей. Имаш ли идея какво се случва? Изчезна пощенската ми кутия и не виждам опцията за пращане на съобщения на други потребители.

 11. "Ще познаете тайното царство, където живеят всички души.
  Пътят на това пътешествие преминава през голия, скалист, забулен в мъгли склон на смъртта.
  В този коридор извън времето танцува една насочваща светлинка, загубена за съзнателната памет, но различима в състояние на транс."

  "Пътят на душите" (стр). 9, д-р Майкъл Нютон (психо и хипнотерапевт).

 12. "Образът на Бога е двоен. Той има една Глава на Светлината и една Глава на Мрака, една бяла и една черна...Всяка светлина предполага мрак и става светлина единствено чрез противопоставянето на мрак." - Раби Симон Бен - Йокай.

 13. Лиана Антонова (певица, езотерик) : "Всеки учител, учение, религия, секта, общество, сдружение и пр., които проповядват нещо, включващо в себе си заплахи, ограничения на личността и задължение то да бъде прието за единствена и неоспорима истина, не принадлежат на доброто начало."

 14. "Ако осъзнавахте величието на своята душа, щяхте да коленичите сами пред себе си!" (П.Дънов); Йоан, 10:34: "Исус им отговори: Не е ли писано във вашия закон: "Аз рекох, богове сте вие"?"; "Аз съм То! Аз съм То! Цялата природа не може да ме смаже. Тя е моя прислужница." (С. Вивекананда);"Богът, на който се молиш, може да си ти самият" (Антъни Ла Вей)

 15.  

  "Преди гледах със съжаление на правещите добро, но не знаех мръсната им тайна. Като правиш добро се чувстваш добре." (Луцифер Морнингстар)

  Д-р Линда Мартин ("Луцифер"): "След като ангелите могат да паднат, те могат и да се въздигнат. Всичко, което трябва да направиш е да приемеш: всичко, което си."

 16. "Сградите горят, хората умират, хората умират, но истинската любов е вечна" - "Гарванът", 1994 г.

 17. "...Бонапарт, умиращият от глад лейтенант, винаги виждал в мечтите си себе си като генерал на армии и владетел на Франция" - Уолъс Уотлъс.

 18. Как е заекът? :)

  1. д-р Тодор Първанов

   д-р Тодор Първанов

   Заека почина преди десетина години.Имам кучета.

 19. "Имах честта да преподавам неведнъж в София и съм виждал какво може да постигне вашият велик народ, ако принципите на силата на мисълта са активирани както индивидуално, така и колективно." (Джон Кехоу)

 20. Сиджейкей, ко прайш, мари?

 21. Луцифер Морнингстар: "Преди гледах със съжаление на правещите добро, но не знаех мръсната им тайна. Като правиш добро се чувстваш добре."

 22. Бе вземете да турите в тоя сайт и ядосан емотикон! Няма само да ползвам тъжен вместо ядосан.

 23. "Пет пъти като го ритнеш, повече нито един удар. Колко пъти трябва да ритнеш човека? Пет пъти..."  :D:)

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  "Станеш сутрин, ти си се обезверил и казваш: „Дали съществува нещо разумно в света? Дали съществува някакъв Господ? Дали съществуват разумни същества?“ И тогава ти ще търсиш някой философ да ти доказва дали има Господ или не. Само на слепите ще доказва, че има греещо Слънце, на другите не трябва да им се доказва, на тях казваме: „Ела и виж!“ Вие казвате: „Да се докаже.“ И започват тогава – по 3, 4, 5 начина има да се докаже, че има Господ. Хубаво, аз го доказвам. Има един мъртъв човек. Казвам му тъй: „Ти вярваш ли, че има Господ?“ Ритам го веднъж с крака. Той мълчи, образува [се] в него чувствуването и той започва да се движи. Почувствувал, че някой го е ритнал. След туй му казвам: „Той чувствува, че има нещо, което въздействува върху него.“ Той не знае. Казвам: „Вярваш ли в хляба?“ Пак нищо не казва. Като го ритна, събуди се в него вкусът. Като му дам хляб, разбира ме, започва да яде. Дам цвете да мирише. Не разбира. Като го ритна още веднъж, отвори се носът. Говори му, той не чува. Като го ритна, той започва да чува. Най-после, сляп е, не вижда. Като го ритна и започва да вижда. Пет пъти като го ритна, всичките сетива се отварят от всичките тия 5 удара. Пет пъти като го ритнеш, повече нито един удар. Колко пъти трябва да ритнеш човека? Пет пъти. За всяко сетиво по веднъж. Майката като бие детето, да каже: Един път, два пъти... За всяко сетиво по веднъж. И като го удари 5 пъти, казва: „Стига, моето пиленце.“"

  Източник: https://triangle.bg/books/1933-10-01-10.1999/1934-02-18-10.html.

 24. Lyudmila Stoyanova: "За русофилите , руската империя е добра , за русофобите - американската , а империалиста се домогва до влияние и притежание без да се съобразява с дребните риби."

 25. Мястото на войните е в историческите текстове и филми. 

×