Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Общо Съдържание

  1877
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  17

Кон Круз last won the day on Декември 18 2020

Кон Круз had the most liked content!

За Кон Круз

 • Ранк
  Ветеран (2007)

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

35594 посещения на профила
 1. Кон Круз

  Световна история

  "За мистификацията „Протоколи на Ционските мъдреци"": https://hranislav.blog.bg/history/2021/01/23/za-mistifikaciiata-protokoli-na-cionskite-mydreci-quot.1745866.
 2. Ще си използвам правото на един коментар за денонощие, за да ти препоръчам да сравниш последните си два коментара по темата.
 3. Сандо, според мен това е по - близо до изкуство от показаното от теб.
 4. Кон Круз

  Забавно - 2

  Сюжет за криминална комедия, в която главен герой да бъде един стар участник от Портала:
 5. Кон Круз

  Борето и Русан

  Познавате ли кокаиновия крал Русан Бориславов от Скравена? Двойник на Борето Русанов от Свищов. Идея за сюжет на комедия. В един и същи ден в един и същи час един духовен регресор и един регресиращ наркокрал се озовават на една и съща улица в София. Акция на ГДБОП по погрешка завърша с арест на Русанов, чиито документи минути по - рано са откраднати от джебчийка от кардарашите. Русанов безуспешно се опитва да убеди маскираните ченгета, че не е този, за когото го мислят. В това време истинският престъпник е успял да се скрие и от медиите научава какво се е случило. Успява да си извади фалшива л.к. на името на Русанов и стига до там, че да започва да провежда регресии на негово място, докато истинският Русанов е в ареста. За пред публиката във Фейсбук Русан Бориславов лъже, че профилът му е бил хакнат и затова си е направил нов. Злият Русан решава да организира семейна вечеря с близките на Борислав. Учителя се явява на сън на Борето и му съобщава намерението на заелия мястото му. Русанов се страхува за дъщерите си и търси начин да избяга от затвора, за да влезе в челен сблъсък със злия си двойник, който се оказва негов близнак, с когото са ги разделили като бебета. Русан Бориславов не си прави труда да учи регресивна хипноза и действа по бързата процедура - с кока в чая. Регресиите му дават забележителни резултати, хората го боготворят. На никой не му идва и на ум, че той не е този за когото се представя. Който е бил веднъж при Русан изпитва непреодолимо желание да се връща отново и отново, въпреки удвояването на таксата. В това време за зла беда, в затвора в който е Борислав Русанов за пореден път попадат и двама врагове на Русан Бориславов... Навремето той ги е преебал яко във връзка с една сделка и сега и те искат да го прецакат... Освен ако не успее да нареди плащане на 1 милион евро на техни хора отвън до 72 часа. Пари, с които да раздават подкупи и да излязат чисти като сълзите на момата кандидат-кметица от Момин проход. Небето не може да позволи да падне и косъм от главата на неговия човек, Господ не ще позволи подобно кощунство. Той изпраща на Земята архангел Михаил, който се вселява в тялото на кокошкаря Амет Мустафа Айдънов и налива в него чутовна сила в името на спасението Русаново. Амет-Михаил става сянка на Борислав, бие всеки, който се осмели да посегне на регресиониста и му помага в плана за бягство и за борба за истината.
 6. Кон Круз

  Световна история

  Даниела Горчева 16 ч. · Пишем си със Sasha Avramov за Холокоста и си разказваме разни истории. За Корчак, за Върба и Вецлер, за Хенри Левенсон и за патриарх Кирил. И той ми написва следното: "Историите нямат край. Мен ме интересува това, че съвременните българи не знаят, че са известни в света с нещо, което са направили сами. Без Германия, без Русия. Без никаква намеса. Аз съм евреин, но културата съм си получил от българския народ и бит. Може би не знаеш, но европейските и руските евреи, когато видят кръст, се плашат. За тях това е символ на погроми и гонения. Българските евреи виждат спасение.". А аз реших да го споделя с всички вас. Благодаря, Саша. Източник: Фейсбук.
 7. Кон Круз

  Световна история

  Без да иска им е помогнал да си изпълнят желанието да си възстановят държавата.
 8. Кон Круз

  Световна история

  "За най - голямата заблуда на Хитлер": https://hranislav.blog.bg/history/2021/01/06/.1742928 .
 9. "Климент Шапкарев за Гоце Делчев": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/31/kliment-shapkarev-za-goce-delchev.1742197.
 10. Кон Круз

  НЛО

  Аз съм останал с впечатлението, че извънземни и НЛО се явяват най - вече на хора, които не се интересуват от темата. Някои ги търсят и мислят, а не ги срещат.
 11. Как да се определи слънчевия знак на даден човек, ако когато се е родил датата е била една според действащия календар, а по - късно се е преминало на друг календар и е излязло според новия календар, че датата му на раждане е друга?
 12. Пленени турски войници предпочели да живеят в България: https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/25/turci-predpocheli-bylgariia.1741502 . "За Даме Груев": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/26/za-dame-gruev.1741552. "Гоце отклонил човек от алкохолизма": https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/26/goce-otklonil-chovek-ot-alkoholizma.1741596.
 13. Откъси от първата биографична книга за Гоце Делчев: https://hranislav.blog.bg/history/2020/12/18/za-goce-delchev.1740444.
 14. Пример за отлична дипломация по деликатния Македонски въпрос. Интервю с евродепутата Андрей Ковачев за северномакедонска медия.
 15. Имаш предвид началото на 21-ви век. Може би най - отвратителното в свинщината, която се случва с българите в Македония е че идеята за отделен македонски народ тръгва от български интелектуалци родени в македонските краища или работили там в края на 19-ти-началото на 20-ти век. Както и че българската държава определено време подкрепя насилственото създаване на македонски народ.
×