Jump to content
Порталът към съзнателен живот

skarlet_01

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

skarlet_01's Achievements

  1. Не са ми много нови картите.Имам ги от 6-7 години.Вярно е че не съм се занимавала активно с тях.От месец някъде се занимавам почти всеки ден.Чета,тегля дневна карта,водя дневник и т.н.Знам че въпросите касаещи здраве изискват много опит.Какво бихте ме посъветвали в този случай?Да не питам,пък каквото стане? Другият вариант е някоя от вас с повече опит да зададе въпроса ми.Ако може,разбира се,ако не,извинете ме.Доста съм притеснена като всяка майка и незнам правилно ли ще постъпим като го оперираме.Ако трябва име на детето или нещо друго,пишете ми на лични.Благодаря и извинете още веднъж.
  2. Здравейте,предстои да вадим третата сливица на малкия ми син,той е на 5г.Зададох въпроса -Какво ще се случи ако го оперираме? Луната Смърт Паж пентакли изпадна Асо пентакли Моето тълкувание е че се притеснявам много,въобразявам си какви ли не неща,Луната може и да е упойката.Смъртта отначало много ме притесни,но аз я тълкувам като край на болестния му период,промяна,възраждане и възстановяване.Паж пентакли ......незнам как да го тълкувам. Асото пентакли-тълкувам като реален резултат ще имаме след операцията,Положителна,силна карта. А ако не го оперираме? Справедливост,3 жезли 9 жезли Тук ми е по трудно.Справедливост-нещата са на кантар,3 жезли-нещата са напред във времето,може би ще трябва още време за да я израсте,9 жезли-трудности Вие как ще тулкувате тези подредби?Особено първата че доста се притесних с тази Смърт?Предварително,благодаря момичета!
  3. Благодаря ти,Таня.Потвърждаваш и моята интерпретация.Няма любов в тази връзка.Трудния избор е заради детенце.Но явно тя скоро няма да се реши на тази крачка.Липсва действие.То е такава объркана история, че тя се чуди кой път да хване.Хората понякога избират между това което им казва разума или сърцето,а странното при нея е че и разума и сърцето й казват че няма бъдеще с този човек.Незнам,избора предстои! Все някога ще й се наложи да вземе решение.Благодаря,още веднъж!
  4. Здравейте,направих една подредба за моя близка,тъй като е пред труден избор.Подредбата се казва Избор-алтернативи. 2 4 6 Позиции 2,4,6-вариант А -при раздяла 1 8 3 5 7 Позиции 3,5,7-вариант Б -ако остане с партньора си 1-сегашното състояние на нещата,общо и за двата варианта 2-попътния вятър,плюсове на в.А 4-насрещният вятър,трудности,минуси на в.А 6-тенденция за развитие на вариант А 3-попътния вятър,плюсове за в.Б 5-насрещния вятър,минусите на в.Б 7-тенденция на развитие на в.Б 8-съвет към питащия Въпросът е какво ще се случи ако човека се раздели с партньора си-вариант А,и какво ще се случи ако остане с него-вариант Б? Картите които излязоха са: 2-Светът 4-Обесеният 6-Смърт 1- 7 чаши 8- 3 чаши 3-2 пентакли 5-7 жезли 7-Рицар жезли Много ще съм ви благодарна,ако кажете мнението си за тази подредба.Моля,помогнете.Предварително благодаря!
×
×
  • Добави...