Jump to content
Порталът към съзнателен живот

psi_master

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

psi_master's Achievements

  1. Аз не виждам нищо лошо в това. И аз съм така с гьджето с което съм сега. Лично аз си го обеснявам, че щом двама души са свързани чрез силно чувство като ЛЮБОВТА, те не се нуждаят от телефони, GSM, или пък някакъв друг начин за комуникация.
  2. Може ли един въпрос уточнение? Колко време е минало от смъртта на Лазар до възкресението му от Христос?
  3. Не знам какво да ви кажа. Лично за мен всеки може да откаже цигарите, стига да го иска истински. Именно затова ако еди кой си сам не е убеден че трябва да спре с цигарите, то никой не би могал да му помогне. Така мисля аз- или твърдоо решаваш че ги спираш още утре, или все ще отлагаш за следващият месец и така до края...
  4. Настина върщат чудеса, жалко, обаче че малко хора прибягват до тези чудеса ами по често търсят памащ от всякакви врачки и гледачка, вместо да търсят помощ от този който може да им я даде- Иститският БОГ !
  5. Аз съм съгласен с мнението на Алекс и Венцислав, че не е редно да се прави подобно нещо.Вярно, че е благородно да дадеш своята енергия на някой нуждаящ се, но нима е ледно той да живее заради теб и ти да живееш заради него? Аз съм на мнение, че ако искаш да помогнеш на някого има много начини за това(молитва, визуализация, или просто 2 благи думи ако предпочитате)
  6. Мерси много,Ради На колко години си,имаш ли интерес към моето предложение,имаш ли познания по тази област? ще ми бъде много приетно да си пишем!
  7. Здравейте! С вас все още не се познаваме,пак и аз не влизам често вав форуми. Бих искал с да се запозная с други хора които се интересуват от езотерични науки или нещо подобно.Аз съм на 18 г. но това което ме прави по различен е че аз ВИЖДАМ ЧОВЕШКАТА АУРА,КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ НЕЩА. Ако някой иска да се сварже с мен пишете ми на:scorpion_1987@abv.bg Мерси! :
×
×
  • Добави...