Jump to content
Порталът към съзнателен живот

royalrife

Участници
  • Общо Съдържание

    362
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    36

Репутация Активност

  1. Haha
    royalrife got a reaction from Ahmet in Разговорки - 2   
    On 3/16/2024 at 11:44 AM, Ahmed said:
      " Написах подробен, ясен и добре подреден коментар във връзка с темата за насилието и други неща, но за съжаление не излезе. А не се запази и в клипборда."..
     
    Ха, какво интересно съвпадение. Още едно доказателство, че не сме сами, т.е. Върховния Модератор действително съществува, а не е накаква фикция.
    Благодаря Ти, Господи !
     
     
     
     
  2. Haha
    royalrife got a reaction from Ahmet in Коментари на събитията в съвременния свят   
    Влиза едно същество в едно свободно общество и започва да увещава присъстващите там, че робството е свобода, че войната е мир, че лъжата е истина, че в крайна сметка насилието е добродетел. Те го пратили да върви в гората.
    Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.
    “Всеки, който мисли, че насилиепо ще оправи работите влиза в животинското царство.“ Беинса Дуно
  3. Haha
    royalrife got a reaction from Ahmet in Коментари на събитията в съвременния свят   
    Това вече върхът. Да е жив и здрав авгорът на този шедьовър за да продължи да  развеселява себе си и останалите ратници за диктатура.
    Нещото, което мяза на човек трябва да е безспорно Путин. Този Путин се издига, издига, издига и като отиде в друтия свят
    “Като отидете в другия свят, никой няма да ви съди за погрешките.  Ако сте прилагали закона на насилието, след вас ще тръгнат десетки кокошки, агнета и прасета, с отрязани глави.Божията воля
    Ратниците за диктатура в България хич и да не се надяват, че с тях ще бъде някак си по-различно. Не мили приятели. Вас ви очакват още по-големи изненади, но за тях ще ви разкажа в следващата ни среща. Лек ден  и дето се вика да ви е весело !
     
     
     
     
  4. Haha
    royalrife got a reaction from Ahmet in Съвременната журналистика - съвест или манипулатор на обществото?   
    Правила за участие във форумите
    Не се допускат мнения, които са свързани с политика, политици, политически партии и организации.
    Тук не е място за разрешаване, дискутиране на проблеми и обслужване на общества, организации и партии.
    Мненията, които давате във форумите трябва да бъдат на разбираем за участниците език. Ако изполвате специфични термини, моля обяснявайте ги.  От Иво, Януари 15, 2003 в Правила за участие
    АлександърТ.А.  Алтернативната информация, която публикуваш според мен нарушава правилата на форума. Твоето мнение е свързано с политика и политици. Тук не е място за разрешаване на проблемите на Нина и Зий с чуваемоста. Освен всичко друго в твоето мнение се използва неразбираем за участниците език. Можеш ли да обясниш простичко и ясно какво означават “нагъзване“, “биене на канчетата“, “адски“, хайде да се ограничим дотук за да не развалим веселото настроение на  военните експерти по СВО на Путин, а именно Нина и Зий.
  5. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Бъдещето на България - идеи!   
    Явно няма  да ми се размине без обяснения. Слоред Учителят хората на земята могат да се разделят на четири категории - старозаветни, новозаветни, праведни и ученици. И старозаветните имат любов, но нямат светлина. Новозаветните имат и любов и светлина, но нямат мир. Праведните имат и любов и светлина и мир, но нямат радост. Само в любовта на учениците има пълнота, защото любовта им е придружена и със светлина и с мир и с радост, а пък на другите три категории хора все нещо им липсва, затова и ходят по митинги, манифестации, вдигат революции, водят войни, качват и свалят правителства все с надеждата, че по този начин ще придобият това, което им липсва. Ако се имат за разумни, ето как трябва да постъпят - старозаветните да станат новозаветни, новозаветните да станат праведни, праведните да станат ученици, щом искат да не им липсва нищо. Волята Божия е хората да имат любов, но не без светлина, да имат светлина, но не без мир, да имат мир, но не без радост. Имат ли любов, светлина, мир и радост те са вече ученици, изпълняващи Волята Божия. Сега нека си представим един ученик в ролята на управляващ. Ще може ли той да запази своята радост, щом тълпата иска от него не само хляб, но и достатъчно количество месо и колбаси, пък и зрелища ? Очевидно това е въпрос с неповишена трудност, на който вярвам всеки може лесно да си отговори.
  6. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Планетите в рождената карта - въпроси и отговори   
    Вашият Учител, Sirma, вероятно заради липса на време или на желание е  пропуснал някакси да ви каже, че любовта има силата да трансформира нещата. Гняв, омраза, зло, всичко това се стопява от топлината на любовта. Това са цели 35 милиона градуса по Целзий. То е нещо грандиозно. Имайте респект, за Бога.
  7. Like
    royalrife got a reaction from Донка in Патриотизъм   
    "патриотизъм", "отечество", "бащин дом". Когато отиде при Бога, само тогава човек ще разбере истинското значение на тези думи. И след като ги разбере, тогава ще може да ги приложи в живота си." Принципи на нещата
  8. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Научен поглед върху хомеопатията   
    "Лекарите знаят, че в човешкия организъм винаги има запас от жизнена сила, която понякога е инертна и не може да се използва. За тази цел те дават на болния известна доза отрова като лекарство. Понеже организмът не търпи чужди вещества в себе си, той започва да се бори, за да изхвърли отровата навън. В тази борба именно, в организма се събужда скритата енергия и той започва усилено да функционира. Така човешкият организъм се справя с различните болести. Понякога отровата е толкова силна, че вместо реакция произвежда спиране на дейността на организма. Алопатите поддържат, че външната подбудителна причина трябва да бъде много силна и дават силни дози лекарства. Хомеопатите поддържат, че външната причина трябва да бъде много слаба и дават за лекарства силно разредени течности. Каквато и да бъде външната причина, всички съзнават, че човек може да се лекува, когато се събуди в него резервната жизнена енергия и се подтикне към деятелност." Добри навици
    Човешкият организъм е този, който се справя с болестта. Когато лекарят каже :"Аз излекувах болния", този лекар не говори истината. Такъв лекар, който вярва в своите способности да прави болните хора здрави, обикновено иска да му се заплати. Право ли е да му се дадат пари ? Право е, разбира се. Това се нарича търговия със знание. А в търговията основното нещо е печалбата.  Пък после пак можем да си бъдем братя и сестри един за друг. Нищо не ни пречи. Нали?
  9. Like
  10. Like
    royalrife reacted to Alexander in Научен поглед върху хомеопатията   
    Ето нашият ОТГОВОР: И аз така, натиснах всички клавиши на пианото, а не чух нито една творба на Моцарт, следователно всички пианисти са шарлатани!...
    Rumen Stoychev Професор по двигатели с вътрешно горене: "След разгледани общо 957 систематични мнения, съдържащи 7176 индивидуални изследвания, съсредоточени върху 768 различни техники на рисуване, не открих доказателства, че Пикасо рисува по-добре от леля Тотка от кварталната баничарница. Аз съм професор, а вие не сте, следователно сте глупаци. Всички глупаци трябва да приемат мнението ми безмълвно."  
  11. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Мисли от Учителя за войната   
    Пасивното съпротивление на Ганди е хубаво – нищо не може да го накара да отиде на война. Желанието у народите да воюват може да се спре моментално. А и наближава моментът на отвращение на народите от войната. Като дойде това отвращение, тогава всички те ще се споразумеят и ще кажат : „Няма защо да ни управляват тези глупави хора.“ У хората ще престане желанието да се бият. Войната е едно патологично състояние.
    Щом помислиш, и си в реалността
                                  Акордиране на човешката душа - т.3
       
  12. Haha
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Съвременната журналистика - съвест или манипулатор на обществото?   
    Той се евакуира и помогна на още няколко хиляди души да напуснат. Красимир Врански, координатор на проектите „Красив Петербург“, „Петербургски гражданин“ и „Зелена коалиция“, вече 10 години се бори за удобна градска среда и срещу изборните измами. След 24 февруари Красимир напусна Русия, за да защити близките си (майка му пенсионерка започна да бъде заплашвана с наказателно дело). Сега, в рамките на сътрудничеството с Activatica.org, той помага на активисти, отказващи да бъдат мобилизирани и украинци, пристигнали от окупираните територии, да напуснат Русия. Как е приел руско гражданство и се е борил за права и свободи в любимата си страна Красимир Врански разказа в новия брой на „Очевидци“.
     
    0:00 - Красимир Врански за себе си 01:21 - Кога и защо започнахте да се занимавате със социални дейности? 04:52 - До каква реакция на държавата доведе вашата дейност? 05:46 – Вашите първи мисли и чувства 24 февруари 06:05 – Как войната промени живота ви? 08:20 – Защо тази война стана възможна? 09:27 – Какво трябва да се случи, за да се събуди руското общество? 10:09 – Чувствате ли се виновен за това, което се случва в Украйна в момента? 11:05 – Какво да правят тези, които не подкрепят войната и остават в Русия? 12:05 – А тези, които си тръгнаха? 13:58 - Какво е бъдещето на Русия? 14:43 - От какво се страхуваш?
     
     
  13. Like
    royalrife reacted to Донка in Световна история   
    Бележка на модератор: Разбирам желанието на потребителя royalrife да промива мозъците на колкото може повече хора с "актуалния наратив". Аз лично не приемам за сериозно лепенето на етикет с име на човек върху събития, които са исторически обусловени и зад които стоят изключително сложни взаимовръзки. Лепенето на етикет с име на човек открай време е явен признак за груба пропаганда, предназначена за дебилизирани . Това е първата причина да предупредя, че всеки следващ подобен опит ще бъде модериран. 
    Втората причина за модерацията са правилата на нашия форум, според които всякакви твърдения и коментари за жив човек, които могат да навредят на него самия или на други хора, са забранени. 
    За да уважа, все пак, мнението на потребителя, ще оставя публикуваните досега видеоматериали - вие сами ще прецените доколко и какво е важно и истина в тях, а кое е отрова за мозъците ви. Те могат спокойно да послужат като учебник по разпознаване на пропагандни техники и невролингвистично програмиране. 
    Всички подобни следващи публикации ще бъдат своевременно отстранявани. 
  14. Haha
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Съвременната журналистика - съвест или манипулатор на обществото?   
    Героят на Съветския съюз генерал-майор Руцкой нарича изменници и тези, които са планирали ударите срещу граждански обекти в Украйна.
    Путин, Суровикин, и пропагандистите от държавните телевизии преднамерено настройват хората против страната и народа  според професионалния военен,политик и държавник.
     
     Много странен извод. Какво излиза? Нанасянето на удари по инфраструктурата на Украйна  е планирано зад океана , а Путин няма нищо против ? Само чака да се появи някакъв повод.
    За родения в Киев български професор Иво Христов даже няма нужда от никакъв повод за да бъде унищожени транспортната и енергийна инфраструктура на Украйна понеже според него такива били правилата на истинската война. Нашият форум дава гласност на тези негови мисли, което означава, че в България има хора, които нямат нищо против бомбардировките върху мирните украински градове. Руцкой казва, че това е идиотизъм. Дебил и идиот ли е професор Иво Христов. Героят на Съветския съюз Руцкой дава ясно да се разбере, че това е истината. Когато утре вземат властта в Росийската федерация хора като Руцкой няма ли да потърсят отговорност на тези, които преднамерено са действали против интересите на страната не само вътре, но и извън нея ? Ще потърсят разбира се. Такива са правилата на политиката.. Руцкой харесва Пригожин, а Пригожин е известен с това, че с неудобните нему хора се разправя посредством ковалда. На български чук. Понеже Пригожен е бивш затворник и правилата за разправа с предателите са нестандартни. Това е днешна Россия, но и в Съветския съюз е било не по-малко страшно.
    Украйна избра Европа. Ето затова Путин не можа да и прости. Обаче както казва трезвият и честен анализатор  Михаил Левин :  "Когато Бог иска да накаже човек, го лишава от разум. Това е завършека на кариерата на нашия президент, с това започва неговото падение.
    Той дойде с война – в Чечня – и ще си отиде с война. Както една война го издигна, така друга война ще го свали."  Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна
     
              
                        
  15. Sad
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Съвременната журналистика - съвест или манипулатор на обществото?   
    Кой тук съкращава историята ? Не е ясно каква е тая черна пропаганда,която след 7 години обстрел на мирно население си позволява да не очаква нападение, щом Чечня, Грузия, Молдова, Сирия бяха вече нападнати без да са обстрелвали мирно население. От една държава терорист, каквато безспорно се явява Росийската федерация може да се очаква всичко. Защо ако е имало подобен обстрел на мирно население не чухме изразите : " Една година бомбят Донбас", "Две години бомбят Донбас"," Три години бомбят Донбас", "Четири години бомбят Донбас", "Пет години бомбят Донбас", "Шест години бомбят Донбас", "Седем години bомбят Донбас". Къде се беше скрил този защитник на мирното население през всичките тези години? На осмата година се сетиха да обяват : "Осем години въоръжените сили на Украйна бомбят  мирно население". Последва очаквано нападение над суверенна държава с общопризнати от цял свят граници в нарушение на Будапещенския меморандум от 1994 година, подписан от президента Борис Елцин. Не му пука на Путин като бъдещ клиент на международния съд в Хага, преди него кой какво е подписвал. И на Хитлер не му пукаше много. Историята го съкрати. Същото очаква и Путин. Россия ще бъде свободна.
     
     
  16. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in 016. Милосърдие,Рилски беседи-12 август, 5 ч. с.   
    Защо Христос не осъжда жената, хваната в прелюбодеяние? Прелюбодеянието е нечистота, то е грях по отношение на своята душа. Само службата на Бога може да премахне тази нечистота. Някой ще каже, че щом Христос е праведен, като хвърли камък върху жената  и тя ще стане праведна.
    "Щом е дошъл на земята, и праведният, и грешният ще се оцапат. Разликата между праведния и грешния е тази, че праведният сам се чисти, а грешният – не може. Той очаква от другите хора да го чистят." /Абсолютната  и Относителната реалност, Беинса Дуно/
  17. Like
    royalrife got a reaction from bumi in Астрология и световни събития   
    Блиц въпроси към Михаил Левин
    Левин е помолен от своите студенти да довърши фразите относно астрологията. Ето как завършва той изреченията в усмивка:
    В изучаването на астрологията най-трудно е …да различим луната от слънцето Ако астрологията не съществуваше, щях да се занимавам със … с това, което правех, когато астрологията не съществуваше. Най-важното качество за астролога е … способността му да мисли. Най-важното, което един студент по астрология трябва да знае, е … че е дошъл да учи, а не да преподава. Ако бяха казали като дете, че ще стана астролог … нямаше да разбера за какво става дума или щях да объркам астрологията с астрономията. Открытые уроки по астрологии с Михаилом Левиным
    Интересна астрологическа прогноза на Михаил Левин за месец януари 2023 година :
     
    Михаил Борисович ни напомня колко важно е да си мием ръцете с топла вода и да проветряваме редовно стаите на жилището, в което живеем. Несъмнено нещо много важно. Във видеоклиповете си той казва: „В прогнозите ние не даваме никакви политически, исторически и социални прогнози.“ Странно,защото в началото на годината той коментира тези аспекти от живота. Очевидно е, че гайките са затегнати по всички фронтове. Или астрологът се страхува да каже на хората истината, или просто му е забранено да го направи. Разбира се, много по-лесно е хората да повярват в светлото бъдеще на страната.
    Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна
    25 февруари 2022
    "Ами какво да кажа – ако стоиш цяла година, година и половина, в бункер, без да излизаш и се страхуваш за своето здраве, то може да си изгубиш ума. Пред нас са последствията от несъмнената параноя и старата обида към Украйна. И всичко това зависи от един човек.
    Росия ще плати за това, че позволява – страна огромна, с население от над 150 милиона – че позволява на един човек да се разпорежда с нея като със своя собственост. Мисля, че този път ситуацията няма да премине толкова гладко както беше в Крим.
    Разчитам неудачни (астрологични) аспекти. Преди всичко, ще трябва да се върнем обратно. Ще успеем ли да съхраним достойнството си при това или ще трябва да понесем позора, както беше през 1994та година в Чечня – повече ми прилича на втората опция.
    Виждам активни бойни действия по картата на Украйна. Има малко разминаване –
    Но последствията от това, което сега се случва, ще продължат много повече. Непосредствените, най-интензивни и дълбоки последствия ще бъдат до август месец. През август всичко трябва да приключи.
    Като цяло, разбирам, че това е краят на сегашния режим.
    Той дойде с война – в Чечня – и ще си отиде с война. Както една война го издигна, така друга война ще го свали.
    Това исках да кажа – към настоящия момент започна края на путинския период и започва нов период. Ще има политически промени. Постепенно, не веднага, но ще бъде принципна промяна. В течение на две-три години ще видим обрат на политическата линия на управление.
    Благодаря!"
    Михаил Левин: Украйна независима, Русия с ново ръководство
    "Здравейте, бих искал да дам допълнителни коментари към вчерашното си видео, защото се изказах прекалено кратко и много хора ме разбраха погрешно. Вижте предходното видео: Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна.
    Разбира се, че армията на Росия в тази война няма да спечели, в това няма съмнение. Да се достигнат такива бързи и лесно успехи, както планираха генералите и президента, няма да се получи. Ще трябва да се разочароваме, ситуацията ще се затегне и ще дойдат преговори.
    Ако първоначално (президентът) е планирал да постави Украйна на колене и да смени правителството ѝ, което се подразбира от думите “денационализация” и “денацификация”, то това разбира се няма да му се получи.
    Чехословашкият вариант няма да мине – тогава напълно беше променено цялото управление на страната и тя беше превърната в импровизиран инструмент на Русия – това сега няма да се случи. Украйна ще съхрани своята независимост и своя суверенитет.
    Промените в Украйна
    Друга тема е, че ще се проведат дълги преговори, в следствие на които Украйна ще загуби окончателно част от своите територии – Уран преминава през основата на картата на Украйна (надир), което носи независимост на Украйна, но е очевидно и че ще има някакви загуби на територии. Най-вероятно, ще се наложи да се откаже от Крим и да признее под една или друга форма независимостта или (да даде) достатъчна автономия на двете самопровъзгласили се републики на Изток.
    По-нататък – разбира се, всичко това пред нас (руския народ) ще бъде демонстрирано като грандиозен успех на руските войски на нашия президент. Но реално ще ни се наложи да излезем от Украйна и няма да ни се получи да я подчиним, да я направим сателит на Русия. Това ще бъде разбрано от всички освен от най-наивните.
    Украйна ще загуби части, но все пак ще съхрани себе си като независима държава. В това нашите генерали и президент ще де убедят много скоро, когато видят колко различно от техните очаквания ще се развият нещата. Разбира се, Украйна я очаква дълбока криза на системата (държавното устройство), която ще започне през лятото и ще продължи още две и половина години, до началото на 2025та година.
    Смяна на властта в Русия
    Отношенията между Украйна и Русия ще бъдат достатъчно хладни в продължение на дълго време. Но в края на краищата, ще започнат да се смекчават бързо след като се смени сегашното управление на Русия. А тази смяна ще бъде неизбежна. Защото въпреки привидния успех във войната с Украйна, всички отлично ще разбират, че това е неуспех. При такова превъзходство няма да може да се понесат такива резултати.
    И едва тогава между нашите страни ще започне истинския диалог. У нас в Росия тази война ще доведе до това, че сегашното държавно ръководство ще трябва да се раздели със своите постове. В близко бъдеще.
    Мисията на Русия
    Обвиняват ме в лична неприязън към президента. А това не е така. Аз не изпитвам никаква лична неприязън към президента Владимир Владимирович. Аз изпитвам лична неприязън към лъжата, аз изпитвам лична неприязън към фалшификациите, аз изпитвам лична неприязън към убийствата.
    Аз считам, че Русия може да изпълни своята мисия – а на нея ѝ предстои велика мисия – ако съумее да направи едно: да се откаже от лъжите.
     
     
     
  18. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Неделни разговори за душата   
    Видео обръщение на Михаил Борисович Левин, превод от руски
    Има различни времена – както леки, така и тежки. За последните сто и двадесет години нито едно поколение в нашата страна (Русия) не е минало без тежка криза. Кое е най-важното, което трябва да се знае (за душата)? Ще споделя няколко прости истини.
    Всеки сам отговаря за своя живот
    Ще дойде момент, когато всеки един от нас ще застане пред Съда – не човешкия, а значително по-висшия. Може да вярвате, а може и да не вярвате, но аз говоря за това, което зная от своя опит, това, което помня. Пред този съд всеки ще трябва да отговаря – да отговаря сам за себе си.
    Нищо няма да помогне тогава – това, че всички така са правили, няма значение. На тебе няма да ти помогне нито нацията, нито религията, към която принадлежиш, нито професията, нито вероизповеданието, нито това, че всички без изключение са лъгали и са крали. Всичко това няма значение – ти сам ще отговаряш за себе си, помни.
    Този, който иска да стане човек, трябва да поеме отговорност за своите постъпки
    и да не мисли, че “щом всички правят така, значи и на мен е позволено”. На никого не е позволено. Всеки е отговорен сам за себе си – това е първа точка.
    Ние сме душѝ
    Втората истина – ние сме душѝ. Ние не сме евреи, не сме руснаци, не сме украинци, японци, китайци, нито американци – ние сме душѝ. От живот в живот – през много животи преминаваме. За да завършим своето космическо пътешествие на земята и да продължим по-нататък, трябват много животи (прераждания). Будистите казват, че животите ни са 10,000. За десет хиляди живота през много народи ще преминем. Кои сме ние по кръв? По душа?
    Запомнете това. Длъжен си да се бориш за правото дело – такова, каквото смяташ, че е то. Но никога не приемайте нещата лично. Без значение към коя нация принадлежи, когато пред вас стои човек, помнете, че той е точно толкова човек колкото сте и вие и няма значение към коя нация и коя религия принадлежи. Той е Душа.
    И всеки от вас ще се представи пред Всевишния когато му дойде времето и всеки от вас ще види другата душа и ще си спомни – задължително ще си спомни – ако е постъпил с другата душа несправедливо. Така че, помнете:
    Любовта към Бога е по-висша от всичко
    И трето: Човек е дошъл от Бога, създаден е от Бог, по негов образ и подобие. Ние много неща сме завършили на земята – създали сме общества, държави, вероизповедания, предприятия – всичко това е дело на човешка ръка. Трябва да обичаш своята професия, своята вяра, трябва да обичаш своята Родина и своя народ. Но всичко това идва по-късно – изначално трябва да се обича Бог.
    Има едни принципи, които са неизменни и произхождат свише – те не трябва да се престъпват в името на нищо. Има такива абсолютни истини, които отлично познавате. Онова нещо, наречено “лъжа”, никога не се прощава. Лъжата не е от Бога. В Евангелието е казано, че Дяволът е бащата на лъжата.
    Има несправедливост, има жестокост – те са забранени и дори в името на най-голямата любов към ближния, не трябва да се престъпват тези забрани. Трябва да се обича Бог повече от всичко останало, да не си позволяваш да прекрачваш границата на Съвестта, да не прекрачваш границата на истината, да не си позволяваш да постъпваш нечестно.
    Не е нужно да си представяте Бог седящ на един облак като на трон – оставете това за детските приказки. За нас Бог се проявява под формата на висша справедливост, като любов, като доброта, като състрадание, от които не трябва да отстъпваме в името на нищо. И чак след това – ако живееш праведно и говориш истината, ако си милосърден и добър – ще донесеш добро на своята държава, на своята родина и народ в много по-голяма степен, отколкото ако се поддадеш на жестокостта. Защото и
    Иначе казано, със своята доброта, своята справедливост, със своята любов ти помагаш на своя народ да поправи своята карма. Това е значително по-добре отколкото да лъжеш в името на принципите, които ти се струват “висши”.
    Запомнете тези три истини. Уверявам ви, че ще дойде време, когато ако успеете да си спомните сегашния си живот в някой следващ, ще ми бъдете благодарни, че съм ви ги напомнил. Благодаря ви, че ме изслушахте. И благодаря на Бог, че ме накара да изрека тези думи.
  19. Haha
    royalrife got a reaction from Донка in България. Ще я бъде ли?   
    Браво на унищожителите. Според GLOBAL FIREPOWER 2022, унищожената българска армия е на 67място по военна мощ . Класирането сравнява 142 държави спрямо наличната им активна военна сила. На Балканите сме на престижното 6 място от 12 държави. Пред нас са само Турция, Гърция, Румъния, Сърбия и Хърватска.  Най-хубавото на това положение е, че не сме изкушени да нападаме нашите съседи за да придобиваме нови територии, както това прави една друга армия на изток от нас. Бог да пази България и НАТО да помага с каквото може!
  20. Like
    royalrife got a reaction from АлександърТ.А. in Развитие на сайта през годините   
    В каквото вярваш, това става.
  21. Thanks
    royalrife reacted to Донка in Астрология и световни събития   
    Както върви, ще бъда принудена да преместя мненията в друга тема.... Напомням, че това е форум астрология. Опитвам се да държа темата в астрологичната тематика, но явно желанието за политически нападки е твърде голямо, както и пропагандните клишета са твърде натрапчиви. За щастие, и в двете страни има трезви и честни анализатори. Единият е М. Левин, от другия лагер предлагам проф. Миършаймър, проф. Ноам Чомски. Но ако усещате, че в "чашата" на съзнанието ви е вече препълнена с едностранна осъждаща позиция, няма смисъл да опитвате. Тези могат да бъдат разбрани само от критично мислещи обективни умове. 

     Дълго време търсих версия на карта на Русия, която се приближава към неща, казани от Учителя. Мисля, че тази представлява особен интерес и се потвърждава от историческите събития. 
    Благодаря, все пак за вниманието към тази тема. Преодолях началното си нежелание да се занимавам с този вид астрология.
  22. Thanks
    royalrife got a reaction from Донка in Жестокост. Какво може да се направи?   
    "Има мисли и чувства, които не ви подхождат. Не мислете, че всички са полезни за вас. Някои чувства са отровни. За някого може да са полезни, но не и за вас. За всеки човек има специфични мисли и чувства, с които трябва да се храни За всеки човек има определена храна. Ако едно лошо чувство случайно е попаднало в сърцето ви, отговорността не е ваша. Не можете ли веднага да го извадите, ще претърпите известно страдание, ще се :примирите и ще кажете: Да бъде волята Божия!

    Какво трябва да правя, ако един паразит се качи на главата ми и започне да се разговаря с мене? Първо ще разбера, защо е дошъл. Той ще започне да ми цитира стихове от Евангелието, дето е казано, че трябва да се обичаме и да си помагаме. И аз зная това, но казвам на паразита, че с него случаят е друг. Той е дошъл без позволение, неканен; той не влиза през вратата, както всички хора, но се качва на главата, да пречи на мисълта ми Той иска да.ме учи, но аз го уча. Казвам: Обичам такива гости, като тебе. Ела по-близо до мене да те видя. Пращам слугите си, десетте пръста, да го хванат. Те го свалят долу, и аз започвам да го наблюдавам под лупа. Започвам да го разпитвам, отде иде, в кой свят живее, кои са родителите му. Той отговаря: Мъчно се живее в нашия свят. Отвреме-навреме отивам между хората: едни ме приемат добре, други не ме приемат, както трябва, но търпя. Дойдох и тебе да изпитам. Чувах, че си добър, свят човек. – Добър съм, но който дойде при мене, иска да го уча. Аз не приемам мързеливи хора. Ако си гладен, ето, яж! – Не мога да ям такава храна. – Ще се научиш." Степените на любовта /Беинса Дуно/
    Тук много интересна е историята на паразита. Дошъл е неканен, без позволение. Едни хора го приемат добре, други не го приемат. Защо не го приемат ? Пречи на мисълта им. Иска да бъде учител, но нови места за учители няма. Пък има и други претенции. Не яде всякаква храна. Нахал.
    Отговорността не е наша. Ние не сме го канили да ни идва на гости. Щом не иска да яде от нашата храна да стои гладен. До като се научи да се храни със светлина. Къде е паразита ? Няма го.
  23. Thanks
    royalrife got a reaction from Донка in Астрология и световни събития   
    Блиц въпроси към Михаил Левин
    Левин е помолен от своите студенти да довърши фразите относно астрологията. Ето как завършва той изреченията в усмивка:
    В изучаването на астрологията най-трудно е …да различим луната от слънцето Ако астрологията не съществуваше, щях да се занимавам със … с това, което правех, когато астрологията не съществуваше. Най-важното качество за астролога е … способността му да мисли. Най-важното, което един студент по астрология трябва да знае, е … че е дошъл да учи, а не да преподава. Ако бяха казали като дете, че ще стана астролог … нямаше да разбера за какво става дума или щях да объркам астрологията с астрономията. Открытые уроки по астрологии с Михаилом Левиным
    Интересна астрологическа прогноза на Михаил Левин за месец януари 2023 година :
     
    Михаил Борисович ни напомня колко важно е да си мием ръцете с топла вода и да проветряваме редовно стаите на жилището, в което живеем. Несъмнено нещо много важно. Във видеоклиповете си той казва: „В прогнозите ние не даваме никакви политически, исторически и социални прогнози.“ Странно,защото в началото на годината той коментира тези аспекти от живота. Очевидно е, че гайките са затегнати по всички фронтове. Или астрологът се страхува да каже на хората истината, или просто му е забранено да го направи. Разбира се, много по-лесно е хората да повярват в светлото бъдеще на страната.
    Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна
    25 февруари 2022
    "Ами какво да кажа – ако стоиш цяла година, година и половина, в бункер, без да излизаш и се страхуваш за своето здраве, то може да си изгубиш ума. Пред нас са последствията от несъмнената параноя и старата обида към Украйна. И всичко това зависи от един човек.
    Росия ще плати за това, че позволява – страна огромна, с население от над 150 милиона – че позволява на един човек да се разпорежда с нея като със своя собственост. Мисля, че този път ситуацията няма да премине толкова гладко както беше в Крим.
    Разчитам неудачни (астрологични) аспекти. Преди всичко, ще трябва да се върнем обратно. Ще успеем ли да съхраним достойнството си при това или ще трябва да понесем позора, както беше през 1994та година в Чечня – повече ми прилича на втората опция.
    Виждам активни бойни действия по картата на Украйна. Има малко разминаване –
    Но последствията от това, което сега се случва, ще продължат много повече. Непосредствените, най-интензивни и дълбоки последствия ще бъдат до август месец. През август всичко трябва да приключи.
    Като цяло, разбирам, че това е краят на сегашния режим.
    Той дойде с война – в Чечня – и ще си отиде с война. Както една война го издигна, така друга война ще го свали.
    Това исках да кажа – към настоящия момент започна края на путинския период и започва нов период. Ще има политически промени. Постепенно, не веднага, но ще бъде принципна промяна. В течение на две-три години ще видим обрат на политическата линия на управление.
    Благодаря!"
    Михаил Левин: Украйна независима, Русия с ново ръководство
    "Здравейте, бих искал да дам допълнителни коментари към вчерашното си видео, защото се изказах прекалено кратко и много хора ме разбраха погрешно. Вижте предходното видео: Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна.
    Разбира се, че армията на Росия в тази война няма да спечели, в това няма съмнение. Да се достигнат такива бързи и лесно успехи, както планираха генералите и президента, няма да се получи. Ще трябва да се разочароваме, ситуацията ще се затегне и ще дойдат преговори.
    Ако първоначално (президентът) е планирал да постави Украйна на колене и да смени правителството ѝ, което се подразбира от думите “денационализация” и “денацификация”, то това разбира се няма да му се получи.
    Чехословашкият вариант няма да мине – тогава напълно беше променено цялото управление на страната и тя беше превърната в импровизиран инструмент на Русия – това сега няма да се случи. Украйна ще съхрани своята независимост и своя суверенитет.
    Промените в Украйна
    Друга тема е, че ще се проведат дълги преговори, в следствие на които Украйна ще загуби окончателно част от своите територии – Уран преминава през основата на картата на Украйна (надир), което носи независимост на Украйна, но е очевидно и че ще има някакви загуби на територии. Най-вероятно, ще се наложи да се откаже от Крим и да признее под една или друга форма независимостта или (да даде) достатъчна автономия на двете самопровъзгласили се републики на Изток.
    По-нататък – разбира се, всичко това пред нас (руския народ) ще бъде демонстрирано като грандиозен успех на руските войски на нашия президент. Но реално ще ни се наложи да излезем от Украйна и няма да ни се получи да я подчиним, да я направим сателит на Русия. Това ще бъде разбрано от всички освен от най-наивните.
    Украйна ще загуби части, но все пак ще съхрани себе си като независима държава. В това нашите генерали и президент ще де убедят много скоро, когато видят колко различно от техните очаквания ще се развият нещата. Разбира се, Украйна я очаква дълбока криза на системата (държавното устройство), която ще започне през лятото и ще продължи още две и половина години, до началото на 2025та година.
    Смяна на властта в Русия
    Отношенията между Украйна и Русия ще бъдат достатъчно хладни в продължение на дълго време. Но в края на краищата, ще започнат да се смекчават бързо след като се смени сегашното управление на Русия. А тази смяна ще бъде неизбежна. Защото въпреки привидния успех във войната с Украйна, всички отлично ще разбират, че това е неуспех. При такова превъзходство няма да може да се понесат такива резултати.
    И едва тогава между нашите страни ще започне истинския диалог. У нас в Росия тази война ще доведе до това, че сегашното държавно ръководство ще трябва да се раздели със своите постове. В близко бъдеще.
    Мисията на Русия
    Обвиняват ме в лична неприязън към президента. А това не е така. Аз не изпитвам никаква лична неприязън към президента Владимир Владимирович. Аз изпитвам лична неприязън към лъжата, аз изпитвам лична неприязън към фалшификациите, аз изпитвам лична неприязън към убийствата.
    Аз считам, че Русия може да изпълни своята мисия – а на нея ѝ предстои велика мисия – ако съумее да направи едно: да се откаже от лъжите.
     
     
     
  24. Thanks
    royalrife reacted to Донка in Иля Яшин : „Лъжата е религията на робите, а само истината е богът на свободния човек“   
    Уважаеми потребители, пубикуваните от нашия потребител мнения и цитати за пропагандата и политическите събития в момента са негови лични пристрастия и оценки, които не отразяват позициите на екипа на сайта. В ролята си на модератор, смятам, че тези мнения трябва да останат в темата, но да бъдат уравновесени с различна от тях гледна точка. Като такава смея да предложа мнението на уважаемия от всички нас Михаил Левин от Москва - отдавнашен последовател на Учителя, ректор на Академията по астрология. Като дипломиран специалист мога да твърдя, че в публикуваните от нашия потребител материали се съдържат доста груби пропагандни внушения на медии, намиращи се под контрола на политически и финансови сили. В мненията на Михаил Левин отсъстват пропагандни инструменти. Ще намерите само честен и неутрален научен анализ на събитията. 
    Препоръчвам и останалите видеа от серията. 
    Предполагам, че тези видеа ще предизвикат бурна негативна емоционална реакция и неприятна езикова агресия, които са забранени в този форум. Поради тази причина затварям темата за по-нататъшни коментари. Всички опити пропагандите атаки да бъдат възобновени в други теми в този форум ще бъдат осуетявани с модерация. 
    С уважение
    Донка
  25. Like
    royalrife got a reaction from Донка in Развитие на сайта през годините   
    Ако Михаил Иванов, този посредствен ученик се беше съобразявал с Божественото Учение, което Учителят донесе,щеше да работи с любов, безкористно, а не за пари.
    " Дванадесетте кошера, изработени от К. М., да се продадат навън и сумата на тях ще се даде, то е техен труд. Тъй и другите пчеларски принадлежности. Само този е правият път да се отмахне злото. Бог е Бог на Любовта към ония, които Го познават. Едно правило има, то е Божията правота, едно ръководство, то е Духът. Тъй уреждам тая работа. " Учителя до Елена и Константин Иларионови
    "Цялата сума от дъсчените кошери добита ще се даде на К. и М. без никакви удръжки, другояче ще замяза на позорна търговия с оттенък на користолюбие. Аз исках да им създам работа и всичко сторено да си го вземат. Пчели по никой начин не могат да им се дадат. Ний пчели не продаваме, нито заменяме. Те могат да си вземат от друго място" Писма до първите ученици
    ""Светлината, топлината и силата са стимули в човешкия живот. Няма ли ги тези импулси, човек очаква да му се плати – той работи за пари. При това колкото повече му се плаща, толкова по-голям импулс придобива и по-добре работи." /Хармония в живота, Беинса Дуно/
    "Който работи за пари, той не може никого да обърне към Бога"/Път на мисълта, Беинса Дуно/
    Ние и те. Те не са част от нас, защото очакват да им се плати.
×
×
  • Добави...