Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Марияна Димитрова

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

896 посещения на профила
 1. Марияна Димитрова

  Лечение на животни с хомеопатия

  Преди две години исках от Вас консултация за куче с епилепсия.За съжаление след един от припадаците не дойде повече в съзнание и не бях влизала в портала.Сега отново имам проблем само, че с голям котарак.Голям защото тежи 10кг. и е на 12г.Преди три дена започна да рови често , но не можеше да се изпишка.Ветеринаря му слага катетър и каза, че има камъни тръгнали по уретрата.Засега е оптушен е трябва да яде лечебна храна.Котарака е кастриран преди 11 години.Живеем в къща и не стои изцяло затворен, но и не обикаля улиците.Влиза само в съседите.Досега е хранен предимно с варени пилешки глави и малко гранули за кастрирани котки на Matise.Обича да доминира над другите коткии и става много нервен когато е гладен.
 2. Марияна Димитрова

  Лечение на животни с хомеопатия

  Здравейте Александър! Тази година не сме и правили изследвания! Миналата есен и откриха анаплазмоза и я лекувахме с доксициклин по схема.Докторът ни беше категоричен, че няма смисъл да се изследва наново, защото след този вид заболявания винаги тестът ще е положителен. Кучето ни Тара вече не може да движи самостоятелно и двата си задни крака.Като я изправим се задържа за няколко секунди и залита. Опитва се и премества левия крак, но и се подвиват пръстчетата.Ние и помагаме и преместваме крак по крак.Като характер е много спокойна.Знам, че хомеопатията се определя от особеностите на индивида, но не зная точно какво да опиша.
 3. Марияна Димитрова

  Лечение на животни с хомеопатия

  Здравейте Мария -София ! От началото на годината кучето ни започна да има проблеми със задържането на урина.Преди малко повече от 2 месеца започна да има проблеми и с движението .Започна да провлачва десния си заден крак, при пристъпване се подвиват пръстчетата и. Докторът каза , че проблемите с напишкването най- вероятно са свързани с ошипяване на гръбнака и ни препоръча да пием ZEEL T и TRAUMEEL S. След приема на две опаковки не последва подобрение , а започна да се влошава.Тогава пак по предложение на лекуващия лекар започна да и бие инжекции/някакъв кортикостероид -веднъж седмично/.От една седмица кучето отказва да се движи .Когато я придържаме може да прави по една- две крачки и пада на дясната си страна.Сега започна и трудно да ходи по-голяма нужда. Храни се и пие вода. Не е правена снимка . Кучето е на 14години и 4 месеца; не е породисто -бащата беше ризеншнауцер, майката беше улично куче.Много Ви моля , ако има някакво лечение с други хомеопатични препарати да ми ги препоръчате.Много Ви моля да ми помогнете.
×