Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gali-mali

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от gali-mali

  1. Здравейте, комбинацията ми е обърнати 5 меча + крал жезли +обърнато колелото на съдбата а въпросът какви са чувствата на мъж към жена .

    Чувства се обиден наранен и ощетен . Решен е да остави нещата така. Уверен е в правотата си и очаква да се примирявам и съгласявам само с неговата гледна точка. В момента бави отмъщението си , но няма да забрави и ще отмъсти.

    Така виждам тая комбинация с моя скромен опит.

  2. Здравейте,комбинацията ми е : обърнати 7 чаши + умереността права + 9 меча прави. А въпросът : как ще се развият отношенията ни до 7 месеца.Според мен решението ще се вземе и ще се следва ще се помирим,но тия 9 меча показват сегашното ми състояние.Начинаеща съм и може да виждам това което искам .Благодаря ви ако изкажете мнение.

  3. Може да означава, че протичат процеси, на които ти самата все още не си си дала сметка, заради наличието на 9 чаши, т.е. воден елемент, символизиращ несъзнаваното. Тук за конкретния случай.

     

     

     

    Здравейте , бих искала да попитам за справедливостта + 9 чаши . Все ми излизат за различни въпроси , може ли малко разяснение . Благодаря.

     

    Здравей, помисли какво се случва в твоето семейство и защо.

    Там ще откриеш отговорите си.

     

    Благодаря ви момичета за разяснението . Ще помисля..

  4. Моите карти са на Jonathan Dee , тях ползвам , по трудни са за начинаещи , на малките аркани почти няма картини . В началото нямах собствени карти и някак си тая подредба ми хареса и така и остана . Повече от година си имам собствени , Ползвам сайтовете за да намеря повече информация . А картите на Ленорман сама си ги принтирах  на фото хартия, но някак си те не ме вълнуват толкова като таро .

  5. Ще продадем ли нещото до края на април ? Колелото на съдбата , 6 жезли , Крал жезли , 5 чаши .

    Мисля че ще стане с помощ на мъж , но няма да е това което очакваме .Мисля че Колелото ще се завърти в наша полза .

    Сега се уча може и да греша , ще се радвам ако коментирате ...

×
×
  • Добави...