Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gali-mali

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

gali-mali's Achievements

  1. Здравейте, комбинацията ми е обърнати 5 меча + крал жезли +обърнато колелото на съдбата а въпросът какви са чувствата на мъж към жена . Чувства се обиден наранен и ощетен . Решен е да остави нещата така. Уверен е в правотата си и очаква да се примирявам и съгласявам само с неговата гледна точка. В момента бави отмъщението си , но няма да забрави и ще отмъсти. Така виждам тая комбинация с моя скромен опит.
  2. Здравейте,комбинацията ми е : обърнати 7 чаши + умереността права + 9 меча прави. А въпросът : как ще се развият отношенията ни до 7 месеца.Според мен решението ще се вземе и ще се следва ще се помирим,но тия 9 меча показват сегашното ми състояние.Начинаеща съм и може да виждам това което искам .Благодаря ви ако изкажете мнение.
  3. Здравей, помисли какво се случва в твоето семейство и защо. Там ще откриеш отговорите си. Благодаря ви момичета за разяснението . Ще помисля..
  4. Здравейте , бих искала да попитам за справедливостта + 9 чаши . Все ми излизат за различни въпроси , може ли малко разяснение . Благодаря.
  5. Моите карти са на Jonathan Dee , тях ползвам , по трудни са за начинаещи , на малките аркани почти няма картини . В началото нямах собствени карти и някак си тая подредба ми хареса и така и остана . Повече от година си имам собствени , Ползвам сайтовете за да намеря повече информация . А картите на Ленорман сама си ги принтирах на фото хартия, но някак си те не ме вълнуват толкова като таро .
  6. От няколко дни се пробвам и с три . Четирите са отговор,коментар, съвет и резултат .
  7. Ще продадем ли нещото до края на април ? Колелото на съдбата , 6 жезли , Крал жезли , 5 чаши . Мисля че ще стане с помощ на мъж , но няма да е това което очакваме .Мисля че Колелото ще се завърти в наша полза . Сега се уча може и да греша , ще се радвам ако коментирате ...
×
×
  • Добави...