Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sirma

Участници
 • Общо Съдържание

  112
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1

Sirma last won the day on Ноември 11 2014

Sirma had the most liked content!

За Sirma

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси

  изкуство

Последни Посещения

1989 посещения на профила
 1. Знам го това Александър , че попиват това поведение . За това ми е болката че бащата не осъзнава какво прави , не му достига акъл ...Когато няма коректив и нещата се оставят на самотек рязко се влошават . Вече се започна и с пиянските оргии до ранните часове и не дават на малкия да спи . Има и катастрофа за щастие без сериозни последствия само потрошена кола за която сега са главните разговори и хвърляне на пари . Мама е много болна от месец и е по болници, не отидоха да я видят въпреки че тя даде на единия син пари за семестъра в университета...Думите които каза за нея..са грозни , ужасни ..и ме побиват ледени тръпки ...няма да ги напиша Никакво чувство ..срам ме е ...къде сгреших ...А, хората тези дни си подаряват подаръци и ходят заедно някъде . Трябвало било точно сега да си покажат че се обичат . Завиждам им . Дори на бездетните които се държат за ръце и правят опити инвитро...дори на старите моми и мъже защото никога няма да преживеят да отгледаш с толкова надежда нещо и после да видиш надеждите и къртовските мъки си в калта . Завиждам им заради болката която никога няма да изпитат от това че целия живот им е провален . Не знам защо Бог така ме наказа , аз никога не подминах просяк и винаги съм желала доброто ..и така да обичах живота , музиката, красивите дрехи и децата ..а сега съм мъртва и живея като робот ...Нямам физически и психически сили да говоря с тях и да се боря. Знам че отсреща няма никой ....Само чудо може да ме спаси . Молете се за малкото ми дете и мен ! Моля !
 2. Болката от липса на общуване е най вече заради детето . Майката е приела че бащата не може да я понася и за да има мир живеят в отделни стаи .Той се храни като си носи дъска , нож и луканка в неговата стая. Изобщо няма размяна на думи повече от половин година . Но в чисто битов план става все по трудно, защото една слаба жена не може да измести от банята втория развален бойлер който е подпрял , пералните развалените . Дори може да последва скандал защото всичко това е негово . В мазето е пълно с двигатели, гуми, водни помпи . Най тъжното е че малкото разговори с големите деца, които живеят на друго място, са свързани единствено със коли, няма житейски съвети, няма поуки ...А, те са хора образовани с езици , но следват неговите ценности , изговарят неговите думи вече , живота е коли , пари , товари, разтовари . Навън излизат тримата и си общуват с други шофьори .Тази среда не им подхожда или може би това е тяхната среда, въпреки амбицията на майката да получат добро образование , гена наделява Ако бащата няма курс повече от 10 дни става изневрвен и по неговите думи веднага се успокоява когато се качи в тира . Не може след първата година да разбереш човека . Това се случва в американските филми . А и самия човек не е бил такъв , имало е обич след като са създали деца. Нещата тръгват рязко надолу преди 10 години когато избира професията международен шофьор . И преди е имало индикации, но къде със скандал, къде с молби нещата са вървяли . Вече изобщо няма смисъл от говорене
 3. Забравих да добавя за да не влияе . Бащата е международен шофьор, кара тир. Майката е домакиня отгледала трима сина , двамата са успели в университети, но без дълготрайни връзки с момичета . Бащата когато се прибира от курс не се качва при семейството си, а ходи веднага в близкото заведение да види приятелите си . Когато срещне малкото дете по улицата , му намига , Ако малкото дете има някакво представяне и в това време в което си е дошъл след 20 дневно остъствие го повика шефа или приятел , никога не избира и не отива при детето си . Съпругата е там сама и трябва да приеме че онзи ги издържа и да се задоволи с парите които им дава . Та кажете ми , ако на един човек не му е в природата да изпитва емоционална привързаност , да изпитва емпатия ..как да промениш природата . И какво сърце трябва да имаш , че да не искаш да изтичаш да видиш детето си . Какво сърце трябва да имаш да изгониш тази която ти е родила три деца от колата си и да качваш вместо нея приятели и да обикаляш с тях . След като се отказа от комуникация майката , положението се влоши и върви с бясна скорост към дъното . Всякакви задръжки паднаха от страна таткото . Използва дома си , дори и за 7 дни в които няма работа , само за тоалетна, и спане като се прибира след полунощ . Какъв тип личностно разстройство има този човек и какво да правят майката и малкото дете ?
 4. Към коя група влиза човек, който се държи като садист към близките си . Определено не е социопат или психопат , защото много избирателно е държанието му в къщи и навън . Не е социопат навън е душата на компанията...смее се пуска лафове , постоянно е сред приятели , изпълнява стриктно моралните норми навън , на всички иска да се харесва, на никой не отказва услуга , като работник е мечта за шефа , защото ще се скъса да работи и извън работно време без да му се заплаща . В дома си -почти няма общуване , защото от 365 дни само 20 да му се събират в които да се е събудил в собствения си дом . Избягва да се прибира , ако е вечер в къщи гаси лампите , иска тишина и пуска екшъни с насилие.Не общува и разговаря с децата и съпругата . Ако тя си позволи да изисква нещо се отговаря със ругатня . Всичко в къщата му е пред разпад , нищо не пипа, дори и да смени брава . Но трупа стари неработещи уреди които носи от незнам си къде , перални , печки . Никога не се интересува от чувствата на близките си , кой има проблеми..Това не го касае, а дразни . Те живеят на неговата "милостия". Ако той реши ще гледат тв, ще имат нет, ще имат пари за храна .Този същия дърпа кабели на компютъра и тв ако му противоречиш . Мята на земята два лева като на куче за хляб , ревнив до патология . Най тъжното е че няма милост към собственото си дете , което се чувства изоставено от баща си че никога не идва на футболни мачаве и никога не му е казвал одобряващи и насърчаващи думи . "Как си тате " и прегръдка детето не е изпитало от година .Това му липсва . Мйката е свръх емоционална и плаче . Обратното на бащата супер грижовна към детето . Майката реши да не комуникира с таткото и той вече почти не се прибира . Детето казва че за бащата това е прекрасен вариант да си живее с приятелите навън и без грижи в къщи ,като ерген Положението е трагично , нито дума, нито скандал от истеричната майка и пак според "ергена" тя виновна .Всичко се разпада на атоми , дом няма, топлина няма, общуване няма . Има тишина и страх , зависимост финансова от таткото . Няма море, няма лето . Забравих да спомена че таткото е използвал физическо насилие многократно като душене, блъскане пред цялото семейство . Защото семейството е пет членно и двамата по големи с ужас забелязвам как заприличват на него и всички жени за тях са боклуци , а единя вече псува майка си . Надежда ?!
 5. На 5 октомври 2017 се навършват 105 години от освобождението на Пиринска Македония . поздрав до моя чуден народ разпръснат по всички краища на Земята . Едни като бежанци, други като мигранти , трети заради политически разпарчетосвания . Но ние знаем че сме едно .
 6. Най голямата певица на Македония- Васка Илиева .
 7. Ти донесох млада невеста яз я сакам майко от сърце челяд да ти изрдоди родот майко да ни продолжи родот майко баш македонски Няма сватба на която тук да не я пеем Чао засега .
 8. Последно за сега . Моето откритие . Влюбена съм в този певец . Войо Сояновски . Той прави авторски песни, но македонската му душа на хуманизъм личи от всяка една дума и тон
 9. и да не забравя Васка Илиева
 10. Ехо здравейте. Не съм влизала тук година . Надявам се че сте добре Донче, Александър -ако ме помните Видях , че само вие двамата сте харесали песните и за това се обръщам към вас .. Ще сложа някои македонски песни , че лятото е само за тях ...със македонския мерак и страст песен от Егейска Македония -любима на тате . Бог да прости ...майстор на хорото , почина преди години само на 60 . Казваше се Никола.
 11. Една красива любовна македонска песен .
 12. С малко закъснение ви благодаря за отговора. Ще се пробвам пак с видеата .
×