Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vasilena

Участници
 • Общо Съдържание

  108
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1

vasilena last won the day on Ноември 11 2014

vasilena had the most liked content!

За vasilena

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  В полите на Пирин
 • Интереси

  музика
  Македония
  футбол
  политика
  литература


Последни Посещения

1467 посещения на профила
 1. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  На 5 октомври 2017 се навършват 105 години от освобождението на Пиринска Македония . поздрав до моя чуден народ разпръснат по всички краища на Земята . Едни като бежанци, други като мигранти , трети заради политически разпарчетосвания . Но ние знаем че сме едно .
 2. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Най голямата певица на Македония- Васка Илиева .
 3. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Ти донесох млада невеста яз я сакам майко от сърце челяд да ти изрдоди родот майко да ни продолжи родот майко баш македонски Няма сватба на която тук да не я пеем Чао засега .
 4. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Последно за сега . Моето откритие . Влюбена съм в този певец . Войо Сояновски . Той прави авторски песни, но македонската му душа на хуманизъм личи от всяка една дума и тон
 5. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  и да не забравя Васка Илиева
 6. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Ехо здравейте. Не съм влизала тук година . Надявам се че сте добре Донче, Александър -ако ме помните Видях , че само вие двамата сте харесали песните и за това се обръщам към вас .. Ще сложа някои македонски песни , че лятото е само за тях ...със македонския мерак и страст песен от Егейска Македония -любима на тате . Бог да прости ...майстор на хорото , почина преди години само на 60 . Казваше се Никола.
 7. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Една красива любовна македонска песен .
 8. С малко закъснение ви благодаря за отговора. Ще се пробвам пак с видеата .
 9. Имам въпрос. Защо преди , когато просто копирах линк и го слагах се появяваше картината от клипа, а сега се появява само линка. Коя ви е иконата за това , не я намирам .
 10. vasilena

  Mакедонски песни и хора

  Пак дойдох. Искам да ви пусна патриотични македонски песни Тези песни са много обичани и пеени от всички македонци, защото разказват за борбата на моя народ С Васка Илиева искам да поздравя всички македонци пръснати по света.Македонски дружества има в много градове в България , в Канада ,в Америка в Австралия .Песента е посветена на хората, които са прогонени от Егейска Македония https://www.youtube.com/watch?v=LxZllMe3Kz8 . .
 11. Аз пък мисля , че тя е тази с ниската самооценка .Първия бивш мъж , втори при който тя е използвана сексуално и въпреки това му играе по свирката и третия който я изоставя, защото тя не може едно твърдо "не" да изпълне след като е обещала - мека мария ...лашкаща се от горе надолу . Тя има нужда от терапия .
 12. Горката жена на какъв е попаднала - бегай пич ...бързооо
×