Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vasilena

Участници
 • Общо Съдържание

  107
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1

vasilena last won the day on November 11 2014

vasilena had the most liked content!

За vasilena

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  В полите на Пирин
 • Интереси

  музика
  Македония
  футбол
  политика
  литература


Последни Посещения

1268 посещения на профила
 1. Mакедонски песни и хора

  Най голямата певица на Македония- Васка Илиева .
 2. Mакедонски песни и хора

  Ти донесох млада невеста яз я сакам майко от сърце челяд да ти изрдоди родот майко да ни продолжи родот майко баш македонски Няма сватба на която тук да не я пеем Чао засега .
 3. Mакедонски песни и хора

  Последно за сега . Моето откритие . Влюбена съм в този певец . Войо Сояновски . Той прави авторски песни, но македонската му душа на хуманизъм личи от всяка една дума и тон
 4. Mакедонски песни и хора

  и да не забравя Васка Илиева
 5. Mакедонски песни и хора

  Ехо здравейте. Не съм влизала тук година . Надявам се че сте добре Донче, Александър -ако ме помните Видях , че само вие двамата сте харесали песните и за това се обръщам към вас .. Ще сложа някои македонски песни , че лятото е само за тях ...със македонския мерак и страст песен от Егейска Македония -любима на тате . Бог да прости ...майстор на хорото , почина преди години само на 60 . Казваше се Никола.
 6. Mакедонски песни и хора

  Една красива любовна македонска песен .
 7. С малко закъснение ви благодаря за отговора. Ще се пробвам пак с видеата .
 8. Имам въпрос. Защо преди , когато просто копирах линк и го слагах се появяваше картината от клипа, а сега се появява само линка. Коя ви е иконата за това , не я намирам .
 9. Mакедонски песни и хора

  Пак дойдох. Искам да ви пусна патриотични македонски песни Тези песни са много обичани и пеени от всички македонци, защото разказват за борбата на моя народ С Васка Илиева искам да поздравя всички македонци пръснати по света.Македонски дружества има в много градове в България , в Канада ,в Америка в Австралия .Песента е посветена на хората, които са прогонени от Егейска Македония https://www.youtube.com/watch?v=LxZllMe3Kz8 . .
 10. Аз пък мисля , че тя е тази с ниската самооценка .Първия бивш мъж , втори при който тя е използвана сексуално и въпреки това му играе по свирката и третия който я изоставя, защото тя не може едно твърдо "не" да изпълне след като е обещала - мека мария ...лашкаща се от горе надолу . Тя има нужда от терапия .
 11. Горката жена на какъв е попаднала - бегай пич ...бързооо
 12. Тежко ОКР

  Трябваше да пробваш първо трудовата терапия .А ти си избрал да висиш пред кабинети на психиатри .Жалко.Но така е след като си мислиш, че имаш тежко ОКР. Явно имаш много свободно време , а млад незает човек мисли само глупости .Ако беше студент в чуждина и се издържаше сам , щеше да бачакаш каквото и да е за да си платиш мизерната стаята , която струва 250 ев -отделно за храна ...та така.И изобщо нямаше да се питаш гей ли си и какво аджеба е част от това пусто окр.
×