Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tsvety_stoilkova

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от tsvety_stoilkova

  1. Драги приятели, във Варна започва най-дългата „Алея на книгата“. Между 1-ви и 10-ти август, 15 бели шатри ще бъдат дом за книгите на над 50 от водещите български издателства. Пространството от хотел „Черно море“ до Фестивален и конгресен център и по бул. „Княз Борис І“ ще обогати и доразвие многообразието на културната градска среда – всеки ден от 10.00 до 22.00 ч. Заповядайте приятели! За "Алея на книгата", Варна ще имаме специални предложения
  2. Приятели, Ако името на Учителя Петър Дънов ви е познато, но ви се иска да научите нещо повече за него и дейността му в България, за последователите му в чужбина и да се потопите в мистичната атмосфера на музиката му, заповядайте на серията от беседи върху Слово и музиката на Учителя, които ще се проведат в залата на Съюза на българските архитекти в София. Разбира се, поканата е и към всички, които се интересуват от живота и учението на Учителя! Очакваме ви! 7 юли, 19.00, София Дом на Архитекта, Кракра 11 Възможности за щастие - методи за трансформиране на психичната енергия в словото на Учителя Петър Дънов - Лекция и дискусия 9 юли, 19:00, София Дом на Архитекта, Кракра 11 Духовното и културното наследство на Учителя Петър Дънов - За музикалното наследство на Учителя - диригентът Йордан Камджалов 10 юли, 19:00, София Дом на Архитекта, Кракра 11 За разпространението на учението в чужбина - разговор с Марта Александрова, Йоана Стратева и др.
  3. Драги приятели, заповядайте на 12 юни в зала България от 19:00 часа! Йордан Камджалов ще дирижира Софийската филхармония. Програма: Владимир Джамбазов – “Кaria” за кларинет, тромпет и симфоничен оркестър /Творбата е удостоена с I-ва награда на XII-я Международен конкурс по композиция “Джаз в 7/8”/ Макс Брух – концерт за две пиана и оркестър оп. 88 /премиера/ Антонин Дворжак – Симфония No 9 ”Из Новия свят” ми минор оп.95 Диригент: ЙОРДАН КАМДЖАЛОВ Солисти: Клавирно дуо АГЛИКА ГЕНОВА, ЛЮБЕН ДИМИТРОВ Билети на касата на Софийска филхармония, както и в мрежата на TICKET PLUS
  4. Драги приятели, Заповядайте на ДНИ НА ЛИТЕРАТУРАТА И КНИГАТА “ПЛОВДИВ ЧЕТЕ” 11 - 16 юни Централна градска част Единадесети традиционен литературен фестивал „Пловдив чете", включващ богата културна програма. Съорганизатори на събитието са: Министерство на културата, Община Пловдив, Асоциация „Българска книга", НБ „Иван Вазов" и Издателска къща „Хермес". Фестивалът се осъществява с партньорството на Общинска фондация „Пловдив 2019", издателство „Летера", ИК „Жанет 45", Културен център „Тракарт", „Роза Импекс", хотел „Лайпциг", хотел „Одеон" и е в подкрепа на кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019 г. ПРОГРАМА 11 юни (вторник)
  5. Любезни приятели, на 15 май (четвъртък), 18:30 часа в галерия Credo Bonum, ул. Славянска 2. се открива изложбата “Познанието на най-древната цивилизация. Находки от българските земи от VII – V хилядолетие пр. Хр.” Ще бъдат представени археологически открития от българските земи, принадлежащи на най-старата човешка цивилизация, зародила се преди повече от осем хилядолетия в района около Черно море.
×
×
  • Добави...