Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tihata 567

Участници
 • Общо Съдържание

  13
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. tihata 567

  Поп-музика - новини и вкусове

  Наскоро разбрах че съществува национален фен клуб на Майкъл Джексън. Та се надявам тук да има някой, който може да разкаже малко повече за него.
 2. tihata 567

  Поп Фолк

  Мола рразкажете за фен клуб на харесван от вас изпълнител-поп фолк изпълнител. Стига да има такъв и да реален. Много ще ви бъда благодарна за дадената информация НУЖНИ СА МИ ВАШИТЕ МНЕНИЯ.
 3. tihata 567

  Латино

  Имам пред вид реален фенклуб с виртуални е препълнено.
 4. tihata 567

  Латино

  Имат ли те свой фен клуб в България?-латино звездите по които си падате.
 5. tihata 567

  Латино

  Имат фен клуб те в България?
 6. tihata 567

  Поп Фолк

  Разбрах че една от емблемите на поп -фолка у вас има фен клуб София Става дума за Емилия някой бил ли е там?
 7. tihata 567

  Поп-музика - новини и вкусове

  Привет на всички. Имали тук в София фен клуб на Майкъл Джескън?. Разкажете какво се случва в него ? Една незабравима поп легенда. Поздрави с Give In To Me
 8. tihata 567

  Поп-музика - новини и вкусове

  Привет на всички обичащи поп музиката. Не знам да ли съм го казвала и тук . Ще ме извините ако е така но пак ще повтаря . Пиша дипломна работа и за нея ми е необходим отговор но следните въпроси. Виждате ли се с хора извън форума? Колко често,къде и кога ? Имали тук в столицата фен клубове на харесваните от вас поп звезди? Разкажете малко повече какво се случва в тях? ако сте ги посещавали. Поздрави с едно парче от 90-те.
 9. tihata 567

  Поп Фолк

  Здравейте виждам че сте запознати добре с чалгата. А запознати ли сте дали тук в София има фен клубове на любимите чалга звезди? Посещавали ли сте ги? Поздрави с Ивана "шампанско и сълзи"
 10. tihata 567

  Латино

  Виждам че сред има фенове на Хулио Иглесиас . А негов фен клуб тук в столицата имали? А на неговия син? Поздрави с Моралито
 11. tihata 567

  Латино

  Здравейте . Виждам че мнага обичате латино музиката. Случайно да знаете тук в София съществуват ли фен клубове на любими те ни латино звезди? Вие самите членувате ли в такъв? П.с Важно ми е да знам .пиша дипломна работа и бях на крачка от големия финал. Поздрави с един латино хит.
×