Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Same Sam

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Same Sam's Achievements

  1. Физически съм здрав както и психически. Тренирам 5 пъти в седмицата не са ми проблем покриване на нормативите
  2. Да въобще не гледам филмите и не се въодушевявам от тях. По принцип като човек съм малко по-различен от повечето българи. Не искам да обидя никого (и аз съм българин, но не е от значение), но просто когато има нещо което не ми харесва го казвам. Било то на учители, директори, родители или приятели. В разговорите с приятели и в час съм активен, но гледам да говоря общо взето по-малко и по-качествено. Причината може би е тази, че не съм бил подкрепян кой знае колко от родителите ми. Обичат ме, но просто не ме подкрепят в повечето начинания. Заради тези ми черти, че се старая да не правя интриги, не мога да говоря зад гърба на хората и казвам какво мисля за тях директно, нямам много истински приятели. Уважават ме примерно 5 приятеля, да приятели са ми, но не чувствам, че мога да им звънна по всяко време и да ги помоля за помощ. Замислял съм се дали проблема е в мен, но според мен не е, просто се занимавам с програмиране от няколко години и повечето хора с които контактувам ежедневно са приятели (ако може така да се нарече) от другият край на България или света. Очаквам там да намеря наистина приятели които са готови да си дадат живота за мен, както и аз за тях, да намеря близки хора и т.н. Също така темата за смъртта ми е доста странна и съм мислил много по въпроса, и за мен това е нещо много чуждо и странно, не знам как точно да се изразя. Идва при всички ни, и истината е, че когато дойде моментът до мен, не искам да съм отчаян и да се моля за още мъничко животец. На 17 години съм, но съм доста по различен от другите ми връстници. Не съм фен на дискотеки и т.н. Не пуша, не пия, имам си приятелка от 2 години. Това го казвам за да добиете представа грубо какъв съм, и че не го правя за героизъм и т.н. дори съм си писал различен никнейм от другите форуми. Определено не искам някой да разбере, че аз съм автор на темата mvm какво имаш предвид с това да те направят гей?
  3. Наскоро имах подобен сън 2 пъти (за месец някъде). Чувството беше уникално, но и в двата съня се случваше едно и също нещо. Долу горе ставаше въпрос за: Брат ми (8 годишен) беше намерил някаква ръкавица като тази на Iron Man - > http://1morefilmblog.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/ironman3.jpg Аз му я взех и си я сложих, и когато си протегнех силно ръката нагоре и се изтласках започвах да летя. Чувството беше уникално. После ходих да спасявам някакви животни и едни момчета искаха да ме бият, тичаха към мен а аз се пробвах да излетя, но ръкавицата не работеше... После май излетях не помня сънят.
  4. Здравейте, на 17 години съм. От малък съм се възхищавал на войниците (както повечето момчета). Разликата е, че сега не съм на 5 годинки и осъзнавам, че искам да работя това, осъзнавам и риска за живота. Искам да взема зелена карта догодина за САЩ, и да кандидатствам за така наречените "Морски Тюлени / NAVY Seal". Въпросът не е в парите, въпросът е струва ли си? Това искам да ви питам. Пиша тук, защото всеки път когато стане на въпрос за това се депресирам един вид, когато гледам такива филми се чувствам много странно. Като цяло се чуствам объркано на тази тема, не мога дори да си изразя мнението като хората. От доста време не съм мислил по темата, но от 2-3 дни доста четох и мислих и съм много притеснен. Затворен съм в себе си, не искам да говоря с никого, дразни ме дори най-малкото. Има ли предпоставка, че ако ме приемат и ме обучат след време шанса да се върна от мисия с психическо разстройство е голям? Благодаря за компетентните мнения! Моля без шеги и тъпи коментари, не ми е до това!
×
×
  • Добави...