Jump to content
Порталът към съзнателен живот

stell

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

stell's Achievements

  1. - Невероятните снимки с послания https://www.facebook.com/mevlana?fref=ts !!! Тук ще намерите в "описанието" на страницата инфо за Мевляна. - Суфизмът е рецептата за достигане на безусловното щастие, пречиствайки душата си от пороците й... https://www.facebook.com/SufizmTasavvuf Последователите се наричат дервиши или суфи. - Успокояващо е когато гледам танца на дервишите
  2. О, разбира се! От малка чета, слушам аудио беседите на Петър Дънов, но се "изгубих". Преди не бях обременена с негативизма на живота. Наслаждавах се и вниквах в думите на Учителя. Сега отново започнах, но не е същото като преди. Няма я еуфорията...любознаноето. Сега си заповядвам, но просто не се получава. Ако ми позволите - препоръчвам ви Руми. Суфистки философ. Във фб има страница посветена на него, съпроводени с уникални снимки.
  3. Аз съм на 21 и честно казано това ми вдъхва вяра да продължа напред и нагоре. Уча и работя в сферата на фотографията и имам предложение от една модна агенция. Това много ме мотивира. Днес се чувствам спокойна. И двамата сме от Варна (вероятно знаете за наводнението), но той сега е в Истанбул с майка си, та си позволих да изпратя SMS и да ги уведомя за случващото се, но дори не ми се обадиха. Не обичам хора с липса на поведение!! И още една молба... Бихте ли ми препоръчали книги за самоусъвършенстване, но без такива от типа на "Четирите споразумения". Обичам и философски сентенции, например "Рубаят " на Омар Хаям. Благодаря!
  4. Благодаря ви за възможността да споделя душевните си терзания. Преди да срещна този мъж, мислех че любовта е това което трябва да ме кара да се чувствам чилл, истински свободна и уверена в себе си. Още в началото на взаимоотношенията ни усетих чувство на обсебване и нещо като негативна енергия, в комбинация с доза адреналин (когато имах среща с него все едно скачах от високо). Беше ми интересно.... и все още продължава да е. Не след дълго заживяхме заедно. Знаете - споделяне на тъга и радост... Букет от емоция. Страшно много весели ситуации, прекрасни моменти, пътешествия на нови места. Нещата които ме отблъснаха много - 24/7 заедно: супермаркета, когато излизам с приятелки по женски той идва, държи се лошо към всичките ми приятели, постоянно ги критикува. Казва че те се възползват финансово от мен и него. Неща без никаква логика. Постоянно се карахме, разделяхме, събирахме. Все неща, които не ме научиха на нищо ново.... освен... Позволи си да ме удари не един път, извинява се става мил и после повторение. Преди седмица не издържах и без да исках му счупих носа... след поредният му удар. Той каза че съм права. За пред родители и приятели, просто се е сбил с някакъв наркоман ))) Не съжалявам за него, а за себе си. В толкова лош човек ли се превърнах?! Агресивна, арогантна - употребяваща какви ли не думи в яростта си. Щом се ядосам губя всякакъв контрол. Сякаш мога да убия човек.... Снощи трябваше да замина с него и майка му на почивка извън страната, но си събрах целият багаж и казах "сбогом". Всичко стана изведнъж... Може би постъпих правилно, а може би не. Обичам го, но някъде бях чела че само любовта не била достатъчна. Какво да правя от тук нататък?! Глупав въпрос, но искам самоконтрол. Липсва ми... Може би навик. Благодаря и се извинявам за неподредените ми изречения... Постоянно плача и викам. Боли.
×
×
  • Добави...