Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Маги Михайлова

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Маги Михайлова's Achievements

  1. Здравейте, Александър! Моля Ви за съвет как да антидотирам Tuberculinum 15 CH. Беше изписан на сина ми (на 7 г.) заради дълго продължаваща кашлица. По 10 гранули 2 пъти в месеца. След втория прием получи много странични ефекти (или доказване на лекарството) - зелени сополи при хрема, каквито никога не е имал, лека форма на хидроцеле, за няколко месеца се оплакваше, че когато тича много бързо го стяга сърцето за кратко, започна да скърца със зъби нощем. Мисля, че всичко друго отшумя, но остана нощното скърцане със зъби, което продължава вече година и половина. Когато казах на хомеопата за появата на скърцането, той каза само "Ами той си е такъв, чувствителен." НО, той не си е такъв. Вторият хомеопат при който го заведох (класически) след неуспешно лечение каза "Ами както е дошло, така ще си отиде. Какво ви притеснява?" Моля Ви за съвет как да елиминирам действието на това лекарство и да върна спокойният сън на семейството ми. Ако му дам еднократно дозата в същата потенция дали ще помогне или ще му навредя още повече?
  2. Благодаря Ви, Александър! Как можем да се запишем за преглед при вас? Ние сме от Бургас. За тези месеци изтормозих детето си, съпруга си и себе си. Вярвам в хомеопатията и знам, че има решение на проблемите ни. Ще съм ви много благодарна, ако можете да ни приемете.
  3. Здравейте, Александър! Ще Ви бъда много благодарна, ако отделите време да се запознаете с моя проблем и ми предложите решение. Ще се опитам да бъда максимално кратка, въпреки че сагата ни е от октомври миналата година. Синът ми е на 7 г. Изкара много тежък вирус, разви бронхит, а след не достатъчно адекватно лечение - алергичен бронхит или алергична астма. Никой не ни каза със сигурност, въпреки че го водихме на много лекари, включително и в Александровска болница. Преминахме на лечение с боаронска хомеопатия по схема. Повлия се добре дотолкова, че много намали кашлицата и просвирването (задух никога не е имал). НО... при първия прием на Ликоподиум клаватум 30 СН започна да скърца със зъби. На втората седмица го спрях и мислех, че ще се изчисти от лекарството и ще спре скърцането. Но вече 2 месеца скърца- значително по-силно е ако е настинал и има хрема. Миналата седмица хомеопатът ни каза, че явно това е неговото лекарство и чрез влошаването се доказва и каза да продължим с приема, но в разреждане 15 СН. Когато му го дам (назначено е 2 пъти седмично по 5 гр.) се влошава - прокашля и просвирва за няколко часа и после - нищо. Освен него пие Апис, Помон, Силицея и Арсеникум Йодатум, от който също малко се влошава. Днес не мога да се свържа с хомеопата му и не знам дали да увелича приемите на всеки ден, за да се изкорени проблема или трябва изцяло да го спра. Вече 2 месеца не мога спя от скърцането и съвсем искрено ми се плаче. Благодаря Ви предварително за отделеното време и съветите.
×
×
  • Добави...