Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vaio

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

479 посещения на профила

vaio's Achievements

  1. Само да вметна, че много пъти когато съм имал финансови затруднения тя е била насреща и никога не е поискала да се връщат или нещо такова. Когато и се е налагало и на нея и аз съм помагал и така, нали за това са двама души в една връзка да се подкрепят и да си помагат. Всичко е толкова странно. Защо говори неща и до някъде ги върши. С ръка на сърцето го казвам, че прави крачки в защита на думите си. И изведнъж това. Какво да направя? Блъскам си главата и нищо.
  2. Ооо при нас в никакъв случай не е материалното на пъро място поне така мисля. За това време в което сме заедно преживяхме много. тя имаше много сериозни здравословни проблеми докато се преборим с тях съм бил винаги до нея, тичане по доктори, намиране на специалисти и тн. Тогава бях единственият човек който беше до нея, мъжът с който живее каза сега ли намери да се разболееш аз време и средства за тичане по доктори нямам и я заряза да се оправя сама. Много пъти съм тарчал посреднощ да и нося лекарства тайно защото когато тя го помоли да купи той минаваше през една аптека, няма ги там лекарствата и се прибира без тях. После аз леко загазих със здравето и тя беше до мен, дори и вечер излизаше да дойде да ми донесе храна и да ме следи да си изпия лекарствата. Знам, че аз мога да разчитам на нея в тежки моменти и тя на мен. Точно за това се чудя какво се случва? Как може да иска и да правим всичко заедно а да я е страх да го напусне и да ми говори такива неща? Ако имате някаква идея моля Ви кажете ми как да постъпя? Какво да правя?
  3. Не издържам защото много я обичам и не на последно място всичко ми е свързано със нея. планове за настояще и бъдеще започнахме да градим всичко през тези месеци заедно и сега ни предстои закопуване на апартамен в който да живеем и двамата и се случва това. Какво да правя? Само да вметна и двамата имам по още един апартамен който аз моят съм го прехвърлил на моят син, тя нейният на нейният син и сега този новият ще е общ.
  4. Не не и е съпруг. И нямат деца. Разликата ни е 7 години.
  5. Здравейте моята история е следната. Имам връзка със жена на 41г. която живее със друг мъж. Връзката ни е от 6 месеца. тя не го обича и не може да го понася. Започнахме да градим общ живот, да създаваме фирма обичаме се адски много, тя иска да живеем заедно и да съградим един изцяло нов живот заедно. Все още е при него и днес вече стана страшно аз искам да си дойде при мен и да заживеем заедно, а отговорът и беше "стрх ме е от това, промяната и всичко познато ще си отиде и от реакцията на близките ми. Не мога да кажа все още сбогом на всичко до тук съжалявам". Помогнете ми след всичко което правим и градим заедно как може да е объркана и да я е страх? Аз как да постъпя да се отдръпна ли, за да разбере, че ме губи ? Какво да правя моля ви помогнете ми не издържам.
  6. Здравейте моята история е следната. Имам връзка със жена на 41г. която живее със друг мъж. Връзката ни е от 6 месеца. тя не го обича и не може да го понася. Започнахме да градим общ живот, да създаваме фирма обичаме се адски много, тя иска да живеем заедно и да съградим един изцяло нов живот заедно. Все още е при него и днес вече стана страшно аз искам да си дойде при мен и да заживеем заедно, а отговорът и беше "стрх ме е от това, промяната и всичко познато ще си отиде и от реакцията на близките ми. Не мога да кажа все още сбогом на всичко до тук съжалявам". Помогнете ми след всичко което правим и градим заедно как може да е объркана и да я е страх? Аз как да постъпя да се отдръпна ли, за да разбере, че ме губи ? Какво да правя моля ви помогнете ми не издържам.
×
×
  • Добави...