Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Perdu Ra Bo

Изключени
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

677 посещения на профила

Perdu Ra Bo's Achievements

  1. С каквото човек се ражда, с това си и умира. Човек така и не му стига да изпълни мисията си за един живот, така че няма какво да му блокират ккачества. Въпросът е дали човек ги използва или не. Например, някой има прекрасни качества на наемен убиец, но е решил да не ги използва. Това за обикновените качества. Но сидхите, ясновиждането и т.н. се дават от висшите сили (тъмни или светли) и във всеки момент могат да бъдат отнети. Те не са част от същността на човека.
  2. Дънов е писал и то много за това. Но го нарича по друг начин. Има една негова беседа с един триъгълник и го нарича изкачването и слизането по него. Слизането може да се оприличи на тъмната нощ на душата, но Дънов не го нарича така, защото това е състояние нирмално, а Дънов и в слизането вижда Божествена необходимост. Използвам този религиозен термин, защото самият Дънов говори на доста религиозен език. Много хора са в момента в слизане, но успешно се заблуждаватм че се изкачават. Няма да има само изкачаване и няма полза от неосъзнатото слизане,
  3. От една страна хранителен режим базиран на предимно растителна храна не би навредил на човека. От друга страна строгото вегетарианство и суровоядство е опит за насилствено навлизане във висшите светове, а това вече може да доведе до психични заболявания.
  4. Според Учителя любовта е и дророто и хубавото, което ни се случва, но и страданията, изпитанията и грозното, което ни се случва. Според мен не можем да приемем второто и затова живеем на планетата на страданието.
×
×
  • Добави...