Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тони1

Участници
 • Общо Съдържание

  11
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Тони1

 • Рожден Ден 10/22/1972

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  244087807
 1. Тони1

  За прераждането

  Здравейте всички! И аз като вас вярвам , че има пререждане.Не е възможно да изчезне всичкото това знание и опит които натрупваме в настоящия живот,не е възможно душата ей така просто да се стопи и изчезне някъде. "Не ти казвам до седем,но до седемдест пъти по седем" Усмихвайте се. Живота е хубав.
 2. Ценя всички и всичко което кара сърцето ми да плаче,защото страданието за мен е ценност в живота.Благодаря от сърце на всички които са ме карали да страдам!
 3. Прочетох всичко до тук и у мен остана впечетлението че повечето от вас възприемат Бог като личност. Незнам може би не съм разбрала правилно но така ли е? Бог за вас личност ли е? Моля за извинение че се октлонявам от темата, но това е важно за мен и аз като вас търся отговори. То и стремежа ми да ги намеря ме доведе при вас. Благодаря.
 4. "Ако достигнете вътрешния източник, вече не можете да го изгубите, тъй като вашето вътрешно съкровище е безкрайно. Ако търсите източника отвън, винаги съществува шанс да го загубите. Не се превръщайте в постоянен просяк. Това, което получавате от другиго, трябва да ви подтикне към собствени търсения. А това става възможно само тогава, когато не се отъждествявате, не се обвързвате с отношения. Получавайте, благодарете и вървете нататък." ТОВА Е ЦИТАТ НО МИСЛЯ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА А И НА МОЕТО ВИЖДАНЕ.
 5. Тони1

  Вегетарианство

  Така е наистина. Децата могат без месо. Аз самата съм вегетарианка. А и ми се иска да не научавам сина си да яде месо, но около хората с които живея се налага понякога и той да го опитва а и ми харесва това (колкото и жестоко да звучи), че той го повръща. Знам, чувствам че за него това е вредна храна така както и той го усеща засега подсъзнателно.
 6. Драго ми е Ради да се срещнем отново!БИли ми казал моля те наблюдавал ли си ти хора ползващи се от тази книга,защото оригиналите не са много а от копията не можеш да се ползваш.Аз имам наблюдения когато книгата се използва за користна цел.От собствен опит върху себе си разбрах какво е да я ползваш позитивно.Повярвай ми моята книга е в добри ръце.Бих ти я преотстъпила за малко...но вероятно я притежаваш.
 7. Не Ради не съм съгласна за това че не бива другия да знае че е обичан.Той(тя)трябва да знае.Да не казваш-да,но да показваш-това е необходимо за да дадеш криле,подкрепа,сила.Този когото обичаш трябва да го знае-от твоите постъпки от начина по който живееш.ТРЯБВА
 8. Преглеждайки тази тема си спомних,че когато бях бременна ми подариха "Завета на цветните лъчи на светлината"и до раждането в подходящите дни четях и се "обливах"с розови,сини и жълти лъчи.Само около раждането четях оранжеви.И сега когато съм неспокойна чета розови и виолетови и смея да твърдя,че наистина ми въздействат.
 9. Странното е че и мен детето ми ме възпитаваше от самото му зачатие.Оттогава както казват моите познати првъртях(но аз не мисля така)спрях да ям месо и започнах да чета много за П.Дънов, но не спрях само с това.А всичко около него кой знае защо е свързано с Юпитер и числото 3.Така че аз мисля взаимно се възпитават и майката и детето.Информацията която приемам докато го нося също е храна за него,духовна и необходима за правилното му развитие.Това накратко мога да кажа по темата от собствен опит.
 10. Това наистина е филм който не бива просто да се гледа а да се слуша-да се чете между редовете.Оставя теми за размисъл ето това му харесвам.
×