Jump to content
Порталът към съзнателен живот

seilar

Участници
 • Общо Съдържание

  17
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Сладкишче,здравей! Мойта дъщера е на 7 г. и съм си я захранила по учебник ,месо, яйца ,плодове и т.н. и всичко вървеше добре докато сега в 1клас не каза "Не искам да ям месо".Аз естественно не съм я насилвала с нищо щом организма и това иска аз се съобразявам с него.Та съвета ми е да оставиш детето само да си реши дали ще яде месо или нямада яде.
 2. РАДИ ,КРИСИ Благодаря ви, че така ме развеселихте
 3. seilar

  Природата и ние

  Аз също се старая до колкото мога да съм полезна на нашата природа като гледам да не ползвам найлонови торбички, където видя разпиляни боклуци ги събирам,разделям си поклуците както следва:стъкло,пласмаса,хартия.И знам че много малка помоща ми но ако го правят поче хора би било ПРЕКРАСНО.
 4. Много се чудех дали да споделя с вас мислите си(за да не ми се смеете)ноо какво пък.Относно безплодието да ви кажа че аз лично чаках и се молех за моята рожба цели дълги и тежки 8 години.През тези години ходих на всякакви доктори и лечители и накрая така ми писна от всичко че си казах: сигурно съм съгрешила нещо или моите роднини и господ е решил да ме накаже по този начин.И близо година се примирих с тази мисъл и о боже чудо изведнъж невъэможното стана действителност не можех да си го обясна по друг начин освен с БОЖИЯТА милост БЛАГОДАРЯ НА БОГА за детенцето ми.
 5. seilar

  Ежедневие...

  Извинявай Не го написах с цел да те ядосам а да се замислиш че тази :нормална държава :която дава 1500$ месечно е стигнала до там благодарение на хора които много се трудят . Нали? А за твоя приятел ,както ти казваш сам си е решил какво да прави с живота си,негова Воля. МИР!
 6. seilar

  Ежедневие...

  ЗДРАВЕЙТЕ! Орлинчо, ето на това му викам скучно ежедневие, да правиш едно и също две години. Мене ако питаш няма ОШО няма ГОШО за мен си е 100% търтей който само това може да прави , а и иска да го прави. Като се замислих сигурно и такива хора трябва да има за сметка на някой работхолик например ?
 7. Здравейте. Имам и още един въпрос : когато някое дете се роди примерно на Гергьовден,Димитровден и т.н старите хора казват: та детето си е дошло със името си та то е грях да носи друго име. Вие как мислите?
 8. seilar

  Сезоните

  Знаеш ли Благост досега неможех да си обясна защо зимата ми е толкова любим сезон [дори не бих живяла някъде където няма зима] догато непрочетох последната ти побликация.А знаеш ли колко много хора съм питала кой е любимият им сезон и досега няма който да ми е одговорил зимата . БЛАГОДАРЯ ТИ БЛАГОСТ
 9. До каква степен името на човека има значение за живота му? С колко срички да бъде то с малко или с много ? Редно ли е да кръщаваш дете на починал близак човек или пак на баби и дядовци на които живота е бил изпълнен с трудности,мъки и провали. Има ли опасност и детето да прихване от техния невървеш? Благодаря ви че ви има защото за такива въпроси другаде биха ме помислили за луда
 10. seilar

  А сега накъде?

  Напълно съм съгласна с Латинчето, и за "личния опит" и за "опита на други хора" и за "книгите" всичко върви ръка за ръка . Пожелавам на Kirau по скоро да си даде отговор на въпроса. Успех.
 11. Един съвет ми е дала моята майка : доверявай се на първата мисъл която ти дойде : и досега този съвет работи безотказно във всяко едно отношение.
 12. здравейте съгласна съм със латина 4е с пове4е примери е по интересно ето и моите (само не ми се смейте] примери забелязала съм 4е всякакви видове техника и ма6ини [много ме оби4ат] пипна ли го работи безотказно ноооо не така седят не6тата със 4асовниците . слагам си го на раката и max. месес изкарва след това спира да работи. така ги развалям 4е и майстори не могат да ги поправят . об6тият брой [трупове] са 15 броя. както се досе6тате 4асовник от години не нося. кой 6те ми обясни каква е тая работа. Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
 13. seilar

  Обичам когато....

  оби4ам когато малката ми дъщеричка ти4а срещу мен със разперени ръчички и правим едно голямо гу6
×