Jump to content
Порталът към съзнателен живот

seilar

Участници
  • Общо Съдържание

    17
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от seilar

  1. Сладкишче,здравей! Мойта дъщера е на 7 г. и съм си я захранила по учебник ,месо, яйца ,плодове и т.н. и всичко вървеше добре докато сега в 1клас не каза "Не искам да ям месо".Аз естественно не съм я насилвала с нищо щом организма и това иска аз се съобразявам с него.Та съвета ми е да оставиш детето само да си реши дали ще яде месо или нямада яде. ;)

  2. Аз също се старая до колкото мога да съм полезна на нашата природа като гледам да не ползвам найлонови торбички,

    където видя разпиляни боклуци ги събирам,разделям си поклуците както следва:стъкло,пласмаса,хартия.И знам че много малка помоща ми но ако го правят поче хора би било ПРЕКРАСНО.

  3. Много се чудех дали да споделя с вас мислите си(за да не ми се смеете)ноо какво пък.Относно безплодието да ви кажа че аз лично чаках и се молех за моята рожба цели дълги и тежки 8 години.През тези години ходих на всякакви доктори и лечители и накрая така ми писна от всичко че си казах:

    сигурно съм съгрешила нещо или моите роднини и господ е решил да ме накаже по този начин.И близо година се примирих с тази мисъл и о боже чудо

    изведнъж невъэможното стана действителност не можех да си го обясна по друг начин освен с БОЖИЯТА милост БЛАГОДАРЯ НА БОГА за детенцето ми.

  4. :angel: Извинявай :angel: Не го написах с цел да те ядосам а да се замислиш че тази :нормална държава :която дава 1500$ месечно е стигнала до там благодарение на хора които много се трудят . Нали? А за твоя приятел ,както ти казваш сам си е решил какво да прави с живота си,негова Воля. :v::thumbsup::v: МИР!
  5. :hmmmmm: ЗДРАВЕЙТЕ! Орлинчо, ето на това му викам скучно ежедневие, да правиш едно и също две години. Мене ако питаш няма ОШО няма ГОШО за мен си е 100% търтей който само това може да прави , а и иска да го прави. :dancing yes: Като се замислих сигурно и такива хора трябва да има за сметка на някой работхолик например ? :hmmmmm:
  6. Здравейте. :) Имам и още един въпрос : когато някое дете се роди примерно на Гергьовден,Димитровден и т.н старите хора казват: та детето си е дошло със името си та то е грях да носи друго име. Вие как мислите? :hmmmmm::hmmmmm::hmmmmm:

  7. Знаеш ли Благост досега неможех да си обясна защо зимата ми е толкова любим сезон [дори не бих живяла някъде където няма зима] догато непрочетох последната ти побликация.А знаеш ли колко много хора съм питала кой е любимият им сезон и досега няма който да ми е одговорил зимата . БЛАГОДАРЯ ТИ БЛАГОСТ :feel happy::feel happy:

  8. До каква степен името на човека има значение за живота му? С колко срички да бъде то с малко или с много ? Редно ли е да кръщаваш дете на починал близак човек или пак на баби и дядовци на които живота е бил изпълнен с трудности,мъки и провали. Има ли опасност и детето да прихване от техния невървеш? Благодаря ви че ви има защото за такива въпроси другаде биха ме помислили за луда :v::v::v:

  9. здравейте :thumbsup2: съгласна съм със латина 4е с пове4е примери е по интересно :D ето и моите (само не ми се смейте] примери забелязала съм 4е всякакви видове техника и ма6ини [много ме оби4ат] пипна ли го работи безотказно :) ноооо не така седят не6тата със 4асовниците . слагам си го на раката и max. месес изкарва след това спира да работи. така ги развалям 4е и майстори не могат да ги поправят . об6тият брой [трупове] са 15 броя. както се досе6тате 4асовник от години не нося. :hmmmmm: кой 6те ми обясни каква е тая работа. :hmmmmm:

    Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.

  10. поздрави Донка напълно съм съгласна с теб и много се радвам на такива смели жени като теб макар 4е 20 год. са си доста... имам една приятелка в съ6тото положение като твоето преди раздялата ти с твоята болна клетка; само нейните год. са 10 и о6те утре 6те те дам за пример ps. приятелката ми е зодия рак а мъжа и овен правете си изводите сами :whistling:

    Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.

  11. здравейте на вси4ки искам да попитам Благост тая рани4ка дето я приготвила само за единият 4лен от семейството ли трябва да я носи :hmmmmm:

    според мен трябва да има6 100% подкрепа от своята половинка ина4е по4ти ни6то няма да се полу4и :dancing yes:

    ps. за първи път отговарям затова ако има не6то много сори

    Моля пишете на кирилица. Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.

×
×
  • Добави...