Jump to content
Порталът към съзнателен живот

M.Nickolov

Участници
 • Общо Съдържание

  123
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

M.Nickolov last won the day on Ноември 19 2018

M.Nickolov had the most liked content!

3 Следващи

За M.Nickolov

 • Ранк
  лайф-коуч (психолог)
 • Рожден Ден Юли 23

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София
 • Интереси
  Ериксонова хипноза, Пикъп, Схема терапия (5-те движения)
  НЛП и лайф-коучинг

Последни Посещения

5085 посещения на профила
 1. Здравейте! Бих искал да ви поканя на интерактивен уъркшоп в кабинета на Орлин Баев за привличане и установяване на интимни отношения с жените. Събитието ще включва: 1. Теоретична част по темите: - как работи междуполовото привличане и динамиката на взаимоотношенията мъж-жена през 2020-та година; - разлики между мъжете и жените във възбудата (физиологична/телесна и психологическа възбуда); - стилове на комуникация; - привлекателни и непривлекателни (отблъскващи) качества и поведения - обсъждане и анализ на реални ситуации - установяване и поддържане на връзка (и как да се справим с всички възникнали трудности и сложни ситуации) 2. Поведенческа част - поведенчески упражнения за: - развиване и практикуване на привлекателни качества, общуване, език на тялото, увлекателно разказване и говорене, провокиране на емоции - развиване на увереност и лидерски умения за водене на срещи и във връзка - лайф коучинг и лайф стайл съвети - Q&A част, в която можете да зададете всякакви въпроси с реални ситуации или хипотетични сценарии Част от теоретичната част може да намерите под формата на статии на: http://danielchutrov.com/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B8/ Уъркшопът е двудневен, но при невъзможност може да присъствате само единия ден за част от цената. Записване: тъй като местата са ограничени, записването се осъществява чрез телефонно обаждане на: Мартин Николов – 0877 009 447 Даниел Чутров – 0883 331 446 Адрес на мястото на провеждане: улица Коломан 1, до стадион Славия, София. Цена: 70лв (общо за двата дни) Дата: 8 и 9 август Времетраене: 10:30-18:00
 2. M.Nickolov

  Справедлив ли е животът

  Човешката природа винаги се стреми да намери причина, обяснение и доказателство за това което го заобикаля. Живота е несправедлив, а и няма как да е по-различен все пак представи си живот без усилие би ли могла да направиш нещо по-смислено и добро? Ако всичко беше справедливо означава, че съдбата ти е предопределена и единственото което трябва да правиш е да чакаш. Аз лично за себе си, не мисля че това е "живот". Имаш проблем и страхове с несигурността и се опитваш да се вкопчваш във всякакви теми, които биха ти дали обяснение как да си сигурна във всичко. За щастие ти контролираш нещо и това е умението да си сигурна в себе си (не във външния свят). Да, има нещастие, има войни, вируси, болести и убийци? Но в същото време има готини хора, Природа, красиви моменти и т.н.
 3. Здравейте, На 1ви и 2ри Февруари ще се провежда семинар от мен и Даниел Чутров в кабинета на Орлин Баев. Какво представлява семинара? Интерактивен семинар за привличане и изграждане на интимни отношения с жените.Събитието ще включва:- теоретична част обясняваща междуполовото привличане и динамика- поведенчески упражнения и опити свързани с общуване, език на тялото и харизма- развиване на умения за водене във връзки и интимни взаимоотношения- лайф коучинг и лайф стайл съвети- анализ на примери от реални ситуацииЗаписване: Поради ограничения капацитет на събитието, записването ще се осъществява чрез телефонно обаждане на: Мартин Николов – 0877 009 447Даниел Чутров – 088 333 1446Адрес на мястото на провеждане: улица Коломан 1, до стадион Славия. Цена: 60лв. (Общо за 2-та дена)Дата: 01.02.2020 и 02.02.2020Започване: 11:00-18:00 Пишете на лични ако имате нужда от повече информация. Поздрави!
 4. Здравей! В никакъв случай живота ти не свършва! Изглежда си изпуснал някои важни уроци в живота, но това не означава че не могат да се преживеят и научат. Дори не бих казал, че има универсален период когато трябва да ги научиш. "Всички ме гледат странно"? Радвай се на това, но нима можеш да им четеш и мислите? Я се опитай да ми кажеш какво си мисля утре в 17:00. Това за казармата е много старомодно клише. Самият аз не съм ходил, но няма универсален алгоритъм как да станеш по-мъжествен. Но можеш да развиеш живота си в аспекти, в които до сега си пренебрегвал. Когато го направиш, едва ли ще ти пука дали ще си мъжествен. Както се казва, всички роли вече са заети така че бъди себе си. Защо не напишеш на 1 лист следното : "Кои 5 неща мога да свърша още днес, че да си подобря живота?" Например : 1 - Да се запиша на спорт 2 - Да си намеря работа 3 - Да прочета книга на тематика как да си повиша самооценката - "Вашите слаби места" на Уейн Дайър е добър избор. 4 - Да започна да рисувам/танцувам 5 - Да науча ново умение. Можеш да напишеш и следното на лист - "С кои 5 неща се гордея в живота си най-много? Кои са ми 5-те най-силни качества? " Ако следваш препоръките, ще започнеш доста бързо да усещаш промяната но се иска системна работа. По-бързо ще стане със психолог. Планирал съм уъркшоп за другата година (все още не е ясно кога), но ще се радвам да дойдеш като темата е как да си подобрим живота и да се запознаваме с жени ефективно. Поздрави!
 5. Здрасти, видях писмото ти и ме попита да ти помогна. Намери книгата "Вашите слаби места" на Уейн Дайър и отвори главата за отлагането. Мисля, че просто това което правиш като поведение ти дава някаква изгода. Да бъдеш съжалявана, жертва със своите "бъгове". Не можеш да се насилваш да научиш нещо, нещата не работят така лесно. Колкото повече отпуснеш контрола и желанието да учиш, толкова повече всичко ще си дойде на мястото. Направи си го интересно или просто не трябва да учиш това? Не ти ли е интересно това което учиш?
 6. Подкрепям Орлин. Изобщо си избийте от главата, че трябва да впечатлявате жена с мачо поведение или материални неща. Е, разбира се ако търсите забивка за 1 нощ последното може да помогне доста. Но истинския мъж е такъв 24 часа всеки ден, приел себе си и слабостта си трудейки се и минавайки предизвикателствата, излъчването е съвсем различно. Такъв мъж излъчва спокойствие и поставя граници несъзнателно (респектира). Пътя до там не е лесен, иска се рискуване във всяко отношение за да се кали смелостта. Естествено тук нещата опират до личностната промяна, когато човек е минал терапия е много по-лесно да знае какво не е приел все още. За свалка с жена водеща до сериозна приятелка, не са нужни никакви техники единственото което трябва да се промени е вътрешната настройка (frame). Напишете в Гугъл - pick up artist frame control.
 7. Аз уча психология, но всъщност съм започнал да чета книги и да се интересувам от психиката на 16, а сега съм на 25. Карам втора година в НБУ и мога да потвърдя, че не може да се разчита на образованието това че някой е завършил не означава нищо. Иска се много желание, осъзнаване и търпение ако искаш да станеш добър психолог. Иначе всеки може да си купи дипломата и да избута 3 години, но кой ще отиде в кабинета му ако чака на готово? Ако някой е по-навътре във футбола ще разбере следното : Сър Алекс Фъргюсън е тренирал и Рууни и Кристияно Роналдо, но как мислите защо ли Кристияно е по-успешен като и двамата са талантливи и с късмет? Трудът? Желанието?
 8. Прошката е нещо много важно. Както каза Орлин за вината си я носим със себе си както и нашето огорчение. Семейната среда и взаимоотношенията са ключови относно справянето с натрапливости. Прошката е начин да продължиш напред и да скъсаш с миналото, то винаги има виновни за нещо. Прощавайки продължаваш напред без горчивият вкус, но това не означава че трябва да се потъпкваш. Много хора не осъзнават, че опрощавайки те прощават на себе си.
 9. Не. Това са мисли на окр-то. Друго е вече ако го искаш..
 10. Намери хипнотерапевт. Целия ти процес минава през главата, тоест много си логичен. Нека някой те научи да бъдеш малко повече в настоящето, там натрапливи поведения не са възможни. Научи се да рискуваш, приеми че имаш 24 часа да живееш всеки ден, не планирай много. Това са просто механизми които можеш да овладееш, за да бъдеш по-спонтанен. Ригидността пречи, не си ли забелязал че повечето рационални хора са по-нещастни. То има време когато може да възприемеш друга представа над проблема си, но не го препоръчвам. Ще ти дам и един съвет като приятел - мисля че си колкото мен (24 г), по това време се търсят жени, не се занимавай с глупости. Не можеш да си обясниш всичко в главата.
 11. Орлине за да не отварям нова тема.. искам да те питам нещо. Можеш ли да ми разясниш малко повече за философията на Юнг? Например това което най-много ме интересува е интегрирането на сянката (shadow). Следя психолога Джордън Питърсън и доста интересно ми стана дали все още се имплементира Юнг.
 12. Човек_88 от какво точно те е страх? Чел съм ти темите, но не разбирам защо се опитваш да парираш чувство което всеки човек изпитва. Това означава да вървиш срещу природата си, което е невъзможно. Страхът няма значение (какъв) е нужен за да сме максимално адаптирани. Представи си, че не изпитваш страх повече дали ще оцелееш повече от 1 час ако караш кола? Не се опитвай да потискаш нещо което трябва да си е там.. то затова в тревожните състояния повечето "страдащи" ако ги питаш те не искат да чувстват адреналина и сами си правят кризите всеки ден, докато съзнанието им крещи че не искат. Само че изтласкват страхът в подсъзнанието си и там не знаеш кога ще те "удари". Докато ако живееш спокойно с мисълта, че имаш страхове и не гледаш да ги потискаш и ги разпознаваш (тогава имаш контрол над тях). Самото отваряне на подобни теми означава че не си приел смирението.
 13. Супер! Провалил си се.. най-накрая. Добре дошъл, човеко.
 14. Здравейте отново! За много години. Исках да преотворя темата, след като научих много неща от самото и създаване през юни месец миналата година. Това, което промених като нагласи и мироглед беше, че не целях да постигна резултат да вляза във връзка а просто да приема човекът като приятел с който общувам. След известно време срещнах няколко жени след последния ми пост, но точно от тогава се чувствам изгубен. Излязох с момиче, което после пресрастна във споделяне и целуване (точно там момичето си личеше че е неуверено и реши да ме разиграва - един ден искаше да е около мен, а друг просто се опитваше да ме избягва). Това естествено не ми хареса, нямам против да общувам с нея но когато има и целувки за мен е по-различно отколкото нормалните човешки отношения. Все пак не целувам всяка жена която видя. Това което направих е да и съобщя директно, че това не ми харесва и понеже сме си колеги реших да минимизирам разговора на здравей-здрасти и така си остана, докато тя все още се опитваше някакъв контакт. Излизах и с още едно момиче, бяхме се запознали от обща компания - наистина е красива и просто реших да опитам пак.. излязохме смяхме се, звънеше ми около 2-3 вечерта споделяхме си. Естествено имаше някои базови "трикове" които повечето жени правят, да искат повечко внимание или да има изрази от типа на "не знам..ще видим кога ще излезем плюс смях" тези изрази ги разбирам и ги чета (разбира се след това излязохме). Смяхме се на първата среща, хапнахме и си говорихме интересни истории. После се разхождах с нея, хванах я за ръка и я прегръщах. Тя каза, че наистина е много по-различно от предишните и срещи и че нещата и харесват. След няколко дена следваха празниците през Декември и тя се върна в родния си град, което е нормално но комуникацията малко замря.. после след като се върна започна да ми увърта със различни номера нямала време, била изморена и така разбрах че вече няма смисъл. Интересното е, че нищо не промених в подхода си.. нямаше приказки в които аз я натягам или изисквам нещо. Това момиче обаче имаше много правила, доста беше ригидна и все имаше условия. Като цяло казах и да не ме занимава повече. Както каза Диди няколко поста назад срещам един и същ тип жени за да ме научат на нещо (Норбековци), но не знам кое точно може да е проблема. Късмета? Подхода ми? Тези случки ме напрегнаха, насъбраха ми се доста жени с които накрая се разделих/отчуждих. Ежедневието ми е малко афектирано от това, понеже постоянно мисля и задълбавам кое може да ми реши ситуациите в бъдеще.. така че да не се повтарят. Благодаря предварително, ако можете да ми дадете нови насоки.
×