Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ralito_we

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    ralito_we reacted to д-р Тодор Първанов in Нужда от съвет или помощ   
    Ами, аз с моето ОКР си говоря.Това е най- добрият начин да го победя..Например, то ми казва,че ще полудея и убия семейството си, а , аз му казвам,че това е детската ми мечта.Така, то разбира,че не ме е страх от него и си подвива опашката.
  2. Like
    ralito_we reacted to д-р Тодор Първанов in Намерих ли ключа към премахване на окр?   
    Ако има пълно, подчертавам пълно осъзнаване,че не са изтински, ОКР-то си отива.
  3. Like
    ralito_we got a reaction from VischkoShteSeOpravi in Вярвам,че Вие ще ми покажете пътя...   
    Здравейте.Имам ПР от 11 години,като през годините съм минала през ПА ,натрапчиви мисли,тревожност и всичките неща,които вървят с това състояние.Влизала съм в ремисия няколко пъти за дълъг период.Пих лекарства в началото и за съжеление сега отново.
    Този път май нямам ПА ,а пристъпи на тревожност,с обилно изпотяване на крайниците,вътрешно напрежение и чувство за полудяване.
    Започна преди 2 месеца,ето така:работата ми е на смени и сутрин се налага да ставам в 5,но не мога да си лягам рано и следователно отивам на работа без да съм се наспала и ми е замаяно и криво.Вглъбявам се в това състояние и се наблюдавам ,че не се чувствам добре.Някак си не мога да приема ,че не се чувствам добре защото не съм се наспала.Изведнъж ми се появи една мисъл как съм на ръба на висока сграда и скачам.Знам,че е натраплива мисъл и се опитах да я оставя да премине,дори нарочна я предизвиквах развивайки я какво ще стане ако се хвърля.И тя малко по-малко се стопи и почти не се появява.Но заедно с нея се появи друга,която почвам да си мисля,че може да е истинска ,а не натпраплива и това ме сдухва ,а именно минава през главата ми "Не ми се живее".Отново се опитвам да я пусна да премине без да и влагам смисъл ,но се притеснявам ,дали не е истинска.Пия лекарства от 2 седмици,знам че те не са решение,но просто исках тялото ми да си почине от тревожността и напрегнатостта.Изчела съм бих казала почти всичко за тези състояния,но така и не успях да се справя.Знам,че не трябва да се плаша ,знам че няма да умра от тревожността,но не знам как да се променя...Уж не се плаша ,на моменти си казвам ами да става каквото ще...но ето една мисъл,която нз истина ли е ме разклаща...
  4. Like
    ralito_we got a reaction from Desy_V in помощ при генерализирана тревожност и хипохондрия   
    Ще кажа нещо,на което ме научи д-р Първанов-Да бъда смела!!!!Това е нещото,което на мен ми помогна.Благодаря Ви Докторе :-)
  5. Like
    ralito_we reacted to Лина Коцева in помощ при генерализирана тревожност и хипохондрия   
    А при мен, това бе нещото, което не само, че ми помогна, то бе нещото, което разкри колко по-прекрасен, пълноценен и вълнуващ може да бъде живота. Смелостта, която открих, че притежавам коренно промени живота ми!
  6. Like
    ralito_we got a reaction from Орлин Баев in помощ при генерализирана тревожност и хипохондрия   
    Ще кажа нещо,на което ме научи д-р Първанов-Да бъда смела!!!!Това е нещото,което на мен ми помогна.Благодаря Ви Докторе :-)
×
×
  • Добави...