Jump to content
Порталът към съзнателен живот

eastman18

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от eastman18

  1. Ако някой намери връзка с момичето да каже, че не е влизала тук..
  2. няма да коментирам от какъв етнос си, защото и без това той обяснява всичко... вие сте като диви животни, изумен съм, че в 21ви век живеят такива хора...не конкретно ти ами въпросните родители, за които разказваш!
  3. Интересуваше ме дали състоянието ми е типично за паническо разстройство или нещо подобно. Много съм стресиран откакто имам симптомите и съм безумно черноглед откакто съм в това състояние. Дали имам нужда да посетя психотерапевт?
  4. Здравейте на 20 год съм от известно време (3 месеца) се боря със световъртеж като преди да открият от какво всъщност са проблемите ми , аз си мислех че имам какви ли не страховити болести.Чувствам се малко уплашен че никога няма да се оправя макар и лекарите да ми казват друго. Та моят проблем е във вестибуларния апарат, ходих на отоневролог преди месец и той го откри. Според думите му ще се оправя напълно а и аз си пиех лекарствата и бях започнал да се подобрявам доста но изведнъж от няколко дни се влоших и не знам каква е причината за това. Отоневрологът ми откри позиционен нистагъм и каза че обикновено причината за тези неща при млади хора са нерви. Имах стресови моменти но сега когато бях започнал да се подобрявам бях в доста добро настроение и не виждам логична причина за рязкото ми влошаване. Започвам да се съмнявам че проблемът ми е от нервен характер.Усещам и напрежение в ушите и силна дразнимост от шум (когато съм много зле ). Според вас какъв е проблема, дали проблемът ми е на психична основа? Освен лекарство за вестибуларния апарат (бетасерк) пия и антидепресант (деанксит)..
×
×
  • Добави...