Jump to content
Порталът към съзнателен живот

just.a.girl

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

626 посещения на профила

just.a.girl's Achievements

  1. Здравейте! Преди известно време бях публикувала тема относно проблемите от които страдам. Последвах съветите, които получих и състоянието ми се подобри, но за кратко. Успях да издържа част от последните за следването ми изпити, но ми предстоят още няколко, за които имам усещането, че няма да се справя. Постоянно имам проблеми с концентрацията. Изпитвам трудности в извършването на елементарни задачи от ежедневието си. Мислите, че няма да се справя с изпитите, не спират да ме измъчват и възпрепятстват. Моля ви за съвети как да изляза от това състояние и да заживея отново живота, за който винаги съм мечтала.
  2. Здравейте, от известно време изгубих мотивация за учене. Как да се справя с този проблем? Може ли да ми дадете съвети? Приемам антидепресанти и посещавам терапия, но резултат никакъв. Благодаря Ви.
  3. Здравейте,на 24 год. съм и от няколко години имам сериозен проблем. В момента следвам бакалавърската си степен и съм последна година. Проблемите ми започнаха, когато бях в гимнизията. В следствие на тормоз от съученици изпаднах в депресия. Потърсих консултация със специалист и проведох лечение.Смених учебното заведение. Там отново се сблъсках с подигравки и унижения, но се научих да приемам по-леко нещата и срещнах много добри приятели, които ме подкрепяха. След това започнах следването си и всичко беше наред. Посещавах редовно лекции и упражнения и имах много добър успех.В един момент се наложи да прекъсна обучението си, защото отново изпаднах в тежка форма на депресия. Отново проведох лечение и с подкрепата на родители и приятели продължих следването си. Попаднах на нови хора и всичко беше наред, но за кратко. В един момент започнах да не посещавам лекции, отлагах задълженията си, колегите ми ме отбягваха. Понижих драстично успеха си. Станах зависума от социалните мрежи и изгубих прекия контакт с останалите. Затъвах и все още продължавам да го правя. Нямам желание за нищо, не изпитвам наслада от живота. Колегите ми се подиграват и казват, че съм глупава. Моля ви за помощ, медикаментите не ми помагат. Това е последната година от следването ми и искам да се върна към предишното си аз и да се справям добре както преди.
×
×
  • Добави...