Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dominator

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от dominator

  1. Здравей Инес. След прочитането на статиите ти и написаното в горе споменатото в мнението ти,обмислих по задълбочено и мога да кажа,че е напълно възможно интимността да е изместила сексуалното.До сега не съм имал 24/7 съжителство с интимен партньор и е напълно възможно това изместване.Впрочем,намалих алкохола и нещата в сексуален аспект се подобриха осезателно.Възможен проблем е,че се сещам за бившата ми приятелка и я искам.Опитвам се да се отрезвя от мислите за нея,там всичко свърши и колкото и да ми се иска правя всичко възможно да не се върна.Имам опит в това и знам че трябва още време за да ми мине.Опитвам се да се нагодя към сегашната ми връзка, защото винаги съм искал до себе си човек като нвя,не искам да я губя и да се впускам в нови сериозни връзки.А относно тревожността,при мен от това което виждам в умственото ми действие тя се поражда от тези пререкания в мен,за бившата приятелка.Не ми пречи да получавам паник атаки всеки ден,случва ми се и докато шофирам в най големия трафик в София,случва ми се и докато работя,понякога имам вътрешно чувство че ще умра,сърцето ми толкова силно бие,до толкова не ми стига въздух.Нощем също се случва да ставам и да не ми стига въздух.Това не го казвам с цел да се оплаквам, до някаква степен се гордея,че до толкова съм надраснал всичко това,понеже усещанията от всички тези физиологични реакции за човек,който не ги е изпитвал достатъчно пъти са доста плашещи.Съдя по себе си в началото,но знам че е за малко,че в такива моменти адреналина кара мозъка ми да си мисля какви ли не неща за липсваща опастност и знам че след малко ще съм ОК,даже доста по добре след като се е излял стресовия хормон. Здравей Стефане. Относно ник нейма ми,когато си правих регистрация в този сайт,това беше първото което ми хрумна. На базата на това,че имах мотоциклет Хонда Доминатор преди доста години.Не е свързано с желание да доминирам и т.н. Като цяло приемам,че всички тези случки,които се случват с мен са за да ме научат на нещо.Търся позитивното и поуката в тях.Нещо,което за напред ще ми помогне да правя нещата по добри например.Ниското ми либидо,поне според мен е в следствие на алкохола,макар и в не големи количества,както и грешките в мисленето ми.От опита ми,не се питам вече защо на мен и т.н.Просто опитвам да извадя поука и положително от случката.Не мога да си кривя душата, като видя определен тип привлекателна жена започвам да си мисля как да я спечеля. Отвъд либидото ми имам някои интереси.В последно време все повече се отдавам на тях,защото се чувствам добре в кожата си и забравям за всичко останало. Иначе ме вълнува да създам семейство,с човека до мен да се разбирам и живота да върви,да си гледам хобитата и да посещавам нови места,да правя нови интересни неща за мен.Ясно ми е,че не всичко ще е идеално,на този свят има както добро така и лошо.Това също не е точно така,защото всеки вижда различно,за някои може дадено нещо да е лошо,за друг добро.Въпрос на гледна точка.
  2. Здравей, Стреса го смилам с медитация,физическо натоварване.Понякога дори прекалявам физически съм си докарвал ръцете до мазоли и кръв,с времето вглъбяването в това да се изтощавам физически за да няма адреналин понякога взима връх.От всичко това има добри ползи,само това мога кажа.С паник атаките и тревожността до толкова съм свикнал, че не ми пука къде и как ще я получа,това не ме спира да правя всякакви дейности.Знам,че е за известно време и минава. Като цяло съм много объркан,въпроси на които не мога да си дам отговори.Внимавам да не се впускам в прекалено обмисляне,защото видях,че мозъка може до безкрай да развива филми и че в почти всички случаи ме лъже.След твоето мнение и на Орлин преосмислих някои неща.Стигнах до извода за предишните ми връзки как са се развили, еуфорията в началото преминава след известно време,няма смисъл да се впускам в нови и нови връзки за да търся тази химия при положение,че сега имам стабилен човек до себе си,с който имаме взаимно уважение и всичко е ок в изключение на сексуален план. За терапията знам,че има място при мен.Просто в началото опитах с двама но не се получи,нищо лошо не мога да кажа,смятам че просто не успяхме да си говорим на един език.Успях сам да се убедя,че паник атаките и тревожността не ме ограничават за нищо,понякога съм в състояние хич да не ми пука за нищо и тогава се чувствам най добре.Добрите терапевти са прекалено заети,разбираемо е,в днешно време много хора на всякаква възраст имат проблеми от този род.
  3. Здравей.Ще ти споделя как аз свалих 20 килограма.Първо спрях захар и бързи въглехидрати,иска се много воля,особено за захарта.Първите 2 седмици бяха истинско изпитание,но след тях глада беше много по малък,вследствие на което започнах да ям по малко като количество.Захарта и бързите въглехидрати карат организма да отделя много инсулин,вследствие на което пак си гладен съвсем скоро след ядене.Всяка порция на хранене трябва да е не по голяма от дланта на ръката ти.Това съм спазвал 3 месеца,никога не съм броял калории.Ако комбинираш с разходки или още по добре тичане ефекта ще е още по бърз.При мен тези 20кг ги свалих за 3 месеца с разходки само и не всеки ден.От известно време правя всеки ден разходки,защото енергията ми е в пъти повече без инсулиновия глад.
  4. Здравей Инес. Какво е за теб сексуалността, какво преживяваш през нея, какво получаваш? С всяка жена е било различно,при някои съм преживявал нежност и близост, при някои просто задоволяване на нагона.Нежността е била при тези,които трудно съм уловил,така да го нарека.С тях съм изпитвал сила и удовлетворение ,предполагам защото трудно съм ги уловил. Как се чувстваш във връзката си? Как гледаш на тази връзка?  Не мога да кажа,че се чувствам напълно добре.С това момиче съм най вече защото ми е вярна,това е нещо което винаги съм искал за човека до мен.Двамата се грижим постоянно един за друг,всичко е ок в този аспект.Проблема е в сексуалната част.Нямам желание да е с нея, заради което се чувствам тъпо.С времето всичко се изпари.На кантар съм да търся нова връзка,нещото което ме спира е страха дали ще намеря вярна и да се разбираме,както и да живеем заедно.Някак все едно насила съм с нея.От това произлиза и яд,защото дълго време я търсих. Тук влизаме в темата каква е представата ти за жените изобщо - какви са жените в твоя свят? Какъв е образът на твоята майка, който носиш в себе си? Образът на майка ми е тревожен,загрижен и отговорен човек.Аз самия съм по безотговорен от нея,загрижен съм само за най належащите неща.Друг е въпроса, че съм доста тревожен за незначителни неща.Не разбрах какво имаше предвид за това,какви са жените в моя свят?
  5. Здравейте г-н Баев.Правил съм изследвания щитовидна жлеза,както и всички останали.Думите на андролога бяха мъж в най голямата си сила.Другите изследвания сичко е наред,единственото е ниско кръво,което е 90 на 60.Понеже имах инсулинова резистентност минах на диета без хляб и захар и свалих 20кг.Сега след диетата със сигурност инсулина е в много по малки количества.Анти депресанти никога не съм пил,други медикаменти също за щастие.Спортувам редовно.Бил съм при двама терапевти още в началото на всичко,не се получи.Истинските терапевти са прекалено заети,което е разбираемо.За това опитвам сам.
  6. Разбирам.С тревожността съм на моменти,след голямо физическо натоварване е доста ниска,с годините се научих и да не и отдавам внимание и да не я разглеждам.Медитацията също до голяма степен ми помага да я сваля.Имам и голям набор от мотивиращи текстове,които преразглеждам редовно и обновявям.Видях,че когато се отказвам да направя дадено нещо когато не се чувствам ок не води до нищо хубаво и си пропилявам живота и вече ходя навсякъде,независимо как ме карат да се чувствам физиологиите.Просто понякога неусетно задълбавам в тревожността и виждам,че е все едно по инерция.Нещо,което забравих да спомена,когато се сетя за бившата ми приятелка тогава имам желание.С нея обаче приключих и няма да се върна при нея,понеже имахме доста опити за 3 години и не се получаваше да се разбираме и да сме заедно.Тя е доста токсичен човек,винаги сме имали скандали за нейната ревност и опити да има контрол над мен.Вече не ми е криво за нея,поне така си мисля,но защо все още имам сексуално привличане към нея и защо винаги са ме привличали жени дето ми ходят на инат,а тези които правят всичко за мен не ги отразявам?
  7. Здравейте. На 29 съм и имам проблем,нямам никакво сексуално желание,имам сериозна приятелка от 2г и половина с която живеем заедно.Липсата на желание не е само към нея, а и към други нямам желание.Също имам проблем с тревожност,без причинна.Тя ми е останала от паник атаките,които започнаха преди 7 години вследствие на смесване на алкохол и трева.Паник атаките ги има и до ден днешен но са доста по рядко ,това не ме притеснява.Получавам ги докато шофирам,в банята и къде ли не.Вече ми е все тая и усетя ли че идва даже се радвам защото след това ми олеква доста и спя прекрасно.Вече нямам проблем да ходя навсякъде,преди ме беше страх да не получа ПА.От половин година водя по здравословен начин на живот,без захар и без хляб,вследствие на което свалих 20 килограма и в момента съм 80кг височина 1.82.До преди година не употребявах алкохол,трева вече 7г не съм употребявал.Алкохол обаче всяка вечер пия по 4 5 бири или 200 300мл уиски.Цигари също пуша по кутия и половина на ден.Правя редовно дълги разходки.Дали е възможно алкохола и цигарите до такава степен да влияят на либидото ми,че въобще да не ми се иска?
  8. Много силен пост Диди.Той помогна дори на мен да се почувствам по добре, важно е да знаем в каква посока да поемем в такива моменти, върху ккво да разсъждаваме, изобщо кое как да стане.Както ти каза, от вас насоките, от нас действието, няма как някой друг да прави нещо такова вместо самите нас.Радвам се че ви има всички вас, добрите специалисти
  9. Благодаря много за отговора, дори само като го прочетох ми е по добре.Хубаво ,че има добри хора като вас, готови да помогнат, аз също обичам да помагам и може би затова се възхищавам.До вчера такива натрапливости с лека ръка ги отминавах, но след вчерашната случка ми е по трудно.Въпреки това аз се радвам, че имам подобрение и вярвам, че ке се оправя напълно
  10. Здравейте, от около седмица се чувствах много добре, излизах повече, забавлявах се, беше ми супер до днес.Одеве помагах на брат ми за китосване на един детайл и още в началото като усетих острата миризма нещо ми се прецака настроението.Преди малко след вечеря започнах да усещам ударите на сърцето си, натрапливи мисли, че ще ми стане кофти, стомаха и сега го усещам свит, дори мина една вълна през мен и усетих пак силното чувство за притеснение в стомаха. Дали от кита нещо не провокира наистина това скапано състояние?
  11. За мен не е проблем да изляза, излизал съм но съм под постоянно напрежение, напрегнато ми е без причина или поне аз не осъзнавам да има такава.Като съм вкъщи нямам проблем ( с изключение на вчера и днес ), но само да си помисля че ще изляза навън и ми става едно такова напрегнато.Същото е и с алкохола и пътуването, като се сетя за тях пък повече ме е страх да не ми стане пак так.Въпреки това правя всичко възможно и си повтарям, че няма да ми стане така, че дори да ми стане ще си взема Валидол и ще мине, но пак ми е едно много напрегнато, тези гадни мисли ми се натрапват много..
  12. Изгледах клипчето и се възхищавам на такива хора като него, как са успели в толкова трудни моменти.Бях добре тези дни, но ето че днес и то с настъпването на вечерта станах нервен, стомахът ми се е свил, натрапват ми се мисли за времето когато ми беше зле..Все още не мога да преодолея това да излизам вечер, да си позволя малко алкохол, да пътувам....
  13. Ще прочета, благодаря за отговора.Аз между другото се чувствах много по добре след двете срещи с психолога, имах чувството, че мога да направя всичко което искам и не изпитвах страх но след около седмица някъде пак започна.В последно време много упорствам и се опитвам да си върна предишния начин на живот (без тревата).Пиех мента глог и валериан още някакви такива подобни, пиех и по четвъртина сутрин Бизогама за сърцебиенето, спрях всичко това, Валидола го пиех и при най малка нервност но и него спрях и упорствам, опитвам сам да се справя, като както ми каза психолога, като усетя да си казвам хайде пък да видим какво толкова може да ми стане.За спорта си спортувам докато съм на работа - има доста физически труд, отделно като съм почивка си правя разходки сред природата.Опитвам се да гоня всички кофти мисли от главата ми и един вид като ме споходи да не се плаша от нея.Упорствам много, защото искам да се възстановя напълно.Баща ми е бил в подобно състояние след като е починала внезапно майка му, майка ми преди около 13 години след преумора от работа даже беше много зле вкъщи не излизаше, постоянно си мислеше, че баща ми и изневерява, но как успя сама не знам, сега няма по позитивен и усмихнат човек от нея.
  14. Здравейте на всички.Аз съм мъж на 24 години и бих искал да ми дадете съвет/насока какво да правя.Моята история е следната:пушех от време на време марихуана, но не в големи количества и рядко до 2-3 пъти в месеца, понеже ме отпускаше и ми ставаше весело.До март месец миналата година, тогава пих уиски около 50 грама и след това пуших марихуана повече от обикновенно.След това имах за пръв път ужасен пристъп, сърцебиене ужасно силно свиване в стомаха и също така много силно безпричинно чувство за притеснение пак в стомаха.След около 2 часа ми мина.После съм пушил марихуана още няколко пъти в още по малки количества, до Септември месец миналата година.Един приятел пушеше до мен, аз му правех компания само и след това пак получих пристъп без да съм пушил, помислих, че полудявам след като ми стана така без да пуша.Ходих в спешното, кръвното ми беше 150 на 80, принципно ми е 100 на 60 едър съм 100кг висок 1.83.Правих си изследвания на всичко и на щитовидната жлеза - всичко е наред.Получавах пак пристъпи но по рядко, на работа ми се е случвало също няколко пъти и с Валидол под езика съм се оправял.Ходих при психолог, убеди ме, че нищо не може да ми стане от тези симптоми, прави ми хипноза и от тогава до сега вече 2 месеца не съм получавал панически атаки.Не съм пушил повече марихуана, преди пиех по малко алкохол, сега не смея от страх да не ми стане пак така.Вечер ми е много трудно да изляза, страх ме е, понякога успявам, но ми е много напрегнато, искам да се прибирам като съм вечер навън.Може би, защото първата паническа атака я получих вечер.Страх ме е да пътувам по надалеч примерно до някой друг град, приятелите ми на моята възраст постоянно се събират и делят парите и отиват някъде, а мен вече ме е страх.Вечер заспивам трудно, рано не мога да заспя.Пушех и обикновенни цигари, спрях ги и тях вече 4 месеца, минах на по здравословно хранене, свалих около 9 кг за тези 4 месеца.Искам пак да отида на психолог, но съм доста затруднен финансово за съжаление.На психиатър чрез направление не искам, понеже навсякъде в нета виждам, че само анти депресанти изписват и нищо повече.
×
×
  • Добави...