Jump to content
Порталът към съзнателен живот

lisichka89

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

lisichka89's Achievements

  1. Ходя на психотерапия,но претърпях тежка раздяла паралелно и тревожността и депресията + ОКР е мн трудно...а и аз още си пия велаксина...
  2. Здравейте отново съм аз Все още не съм сменила велаксина със сероксат,защото ми казаха,че при сероксата натрапливостите почти не се повлияват,моля дайте комптентно мнение за двата препарата точно при ОКР благодаря,предварително....
  3. Създайте си друга тема,моля!А до колкото знам не са от една и съща група двете лекарства...
  4. благодаря ви,но наистина не разбрах ще имам ли физическите аномалии при рязкото спиране на велаксина и дали ще имам е първоначалното влошаванр на психическите симптоми докато се натрупа сероксата?
  5. благодаря ви,но наистина не разбрах ще имам ли физическите аномалии при рязкото спиране на велаксина и дали ще имам е първоначалното влошаванр на психическите симптоми докато се натрупа сероксата?
  6. благодаря,за бързия отговор.просто мн съм свикнала с велаксина,той е първия ад които пия дълго време без да де налага смяна,а и в началото слеф първите 6 месеца исках да го спра и се чувствах като парцал от рязкото спиране за това ме е страх. и да питам дали ще имам първоначалното влошаване при започване на сероксата? удачен ли е при ОКР?
  7. Здравейте!Моля ви за съвет,пия велаксин от 75мг , но се влоших и ми изписаха Сероксат.Психиатъра ми каза смяната да стане,днес пия едното,утре почвам сероксата.това правилно ли е? рязкото спиране няма ли да ме влоши допълнително?моля за съпорт трябва да взема решение скоро!
×
×
  • Добави...