Jump to content
Порталът към съзнателен живот

IvelinaB

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

IvelinaB last won the day on Март 11 2015

IvelinaB had the most liked content!

Профил Информация

  • Пол
    Жена

IvelinaB's Achievements

  1. Донка, простете невежеството ми.
  2. , a как би коментирала карикатурите на котката и петела ? Защо е нужно да я коментирам, да не е нещо меродавно!? Мога да я нарека творение на някой, който не е успял да открие себе си и затова вини друг за собственото си страдание. На някой, който ако не се самоосъзнае, нищо друго няма да има сили да му помогне да види и другата страна на монетата/и не само да не може да я види, но и изобщо да не знае, че такава страна въобще съществува/. И тук отново подчертавам, че не визирам само мъжете, а това е нещо, което важи за всички хора, независимо от пола им.
  3. Аууу, темата уж е за мъжа, а всъщност тя взела, че се превърнала в тема за женомразството !? Може би МЪЖ=ЖЕНОМРАЗЕЦ ли? /да предупредя, че моето мислене не е такова, просто от мненията си правя такъв извод/ Озадачена съм Лиула, Parler à mon père -------> en générale = parler aux hommes. Оттам ли тръгва всичко при жените и оттам ли започва всичко за мъжете, та да са така лошо настроени спрямо нас ? А най се смущавам, защото на първо място всички сме хора, ей човецииииииии..... И чак след това мъже и жени, ето това е основният проблем. Това ми прилича на вътрешна неудовлетвореност, която е резултат на външни неуспехи и неспособност за реализация навън от себе си. Което пак си тръгва отвътре, от ЧОВЕШКАТА ДУША, а не от мъжката или женската и което пак си зависи само от нас, а не от лошия ни опит с другия пол. Клипът на песента, която е публикувала Лиула, започва със следната сентенция на Ангелус Силезиус: "Душата е кристал и любовта неговата светлина." И това са теми и коментари във форум за Бялото Братство!!!
  4. С риск да оспамя малко темата, но не можах да се сдържа, когато видях тази мисъл, понеже е една от водещите в любимата ми книга и ми стана много приятно! А може и да помогне да откриете част от отговорите на въпросите, които са засегнати в темата (или пък да ви помогне за нещо друго ). Жанет Орфану - Седмата посока Забележка: Г-н Цендов, на Вас не я препоръчвам, защото съм сигурна, че сте я чели
  5. Аз бях от тези хора, дааа разбирам. Много е болезнено и много често срещано, даже масово. А то щастието било вътре ... ние къде го търсим!? И кой обвиняваме после.
  6. Ами, от известно време получих просветление, при мен също до голяма степен повлияно и от прочетеното от учителя Дънов на тема семейство, любов, отношения. То е и съветът ми: Опознай себе си, за да откриеш Човека за теб. Обикни себе си, за да те обикне истински и теб някой. Не следя форуми и нямам други профили, така че може би това е повтаряно тук многократно. Което ако е така, се извинявам. Но за мен си е откритие, с което се гордея, въпреки че имам още много работа върху себе си.
  7. Точно това щях да напиша - може би е необходимо човек първо да опознае/открие себе си, за да намери подходящия човек (да определи критериите си при последвалото търсене, което би довело до задоволителен и за двете страни резултат)... И прочетох Вашето мнение, което не ми попречи да си го напиша все пак!
  8. Значи тази тема е предизвикателство, с което целите да провокирате мнения от потребителите във форума, на базата на които да правите анализи ...? От чисто любопитство или за да ги ползвате професионално?
  9. Г-н Цендов, каква трябва да е свястната жена според Вас?
×
×
  • Добави...