Jump to content
Порталът към съзнателен живот

MiSheL

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

974 посещения на профила

MiSheL's Achievements

  1. Здравейте, аз продължавам да издирвам Алексей Бъчев и търсейки го, се натъкнах на Сдружение "Чудно". Там той е от управленския състав заедно с Андрей Ганев и Петър Петров. Доколкото прочетох на тях е преподавал. Искам да Ви питам за съвет, да се свържа ли с някой от тях? И другото, което си мисля е евентуално да се обърна към д-р Петър Василев. Какво мислите за това ? Благодаря Ви още веднъж!
  2. Здравейте, опитах се да се свържа с него, но не отговаря на този номер. Има ли друг начин, по който мога да се свържа с него? Примерно адреса на кабинета му? Благодаря Ви предварително.
  3. Благодаря Ви за съдействието. Ще се опитам да се свържа с него. Малко ми е трудно, тъй като съм от Бургас, но ще направя всичко възможно. Последно да Ви питам , той занимава ли се точно със справяне с ОКР?
  4. Здравейте, мотивацията ми да се свържа с Алексей Бъчев е много голяма. Моля да ми съдействате с актуален номер. Благодаря. Лека вечер.
  5. Здравейте, не можах да намеря никакви актуални контакти на Алексей Бъчев в Интернет. Можете ли да ми съдействате с актуален номер за да се свържа с него? Предварително благодаря! Лека вечер!
  6. Благодаря Ви! Вдъхнахте ми надежда. Готова съм на всичко за да се справя Предполагам в София има добри специалисти в областта... препоръчайте ми някой.
  7. Добър вечер! Много Ви благодаря за отговора. Знам, че в момента не приемате пациенти, можете ли да ми препоръчате психотерапевт, който да се занимава с ОКР в гр.Бургас или в гр, Плевен?
  8. Здравейте, Преди известно време поставих тема за ефекта на Транзакционния анализ при ОКР. Отговорите бяха положителни, в което и аз се уверих. Случи се нещо, обаче, което разклати терапията. От 3 години страдам от ОКР, но започнах да го лекувам едва преди година, защото тогава разбрах. Обсесиите ми са страх от нараняване и самонараняване Започнах само с медикаменти Анафранил+Дианксит по два пъти на ден. Добре ми повлияха. пих ги 8 месеца и моят психиатър ми ги спря като ми каза, че е достатъчно и няма смисъл да ги пия повече. Аз обаче не се чувствах на 100% добре и започнах психотерапия с метод Транзакционен анализ. Бях и с много ритуали, които благодарение на терапията и воля ги анулирах всичките. Всичко вървеше добре до преди месец, когато моя приятелка ми звънна и ми съобщи,че наша обща позната се е самоубила. Предполагам се досещате, че това стана натраплива мисъл номер едно-че това ще се случи и с мен. От тогава съм в депресия. Получавам панически атаки почти всяка вечер, губя връзка с реалността, силна тревожност, страх, обърквам се в мислите си. Моя психотерапевт ми помага, но аз моля и за вашето мнение. ОКР ли ме вкара в депресия, или от въпросната случка изпаднах в депресия, която ме вкарва в ОКР? Възможно ли е от депресията обсесиите ми да станат реалност? Благодаря предварително! Лека вечер
  9. Здравейте, бих искала да попитам до каква степен помага психотерапия Транзакционен анализ при ОКР? Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...