Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Bery

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bery's Achievements

  1. Когато се чувствам тревожен ми е тревожно вътрешно с напрежение,някой път по слабо някой път по силно,може да утихне за малко и после пак.Като че ли е по цял ден даже и като лягам да спя ми е някакси тревожно но успявам да заспя.Спя нормално по 7-8 часа но сутринта се събуждам изморен,без настроение и с някаква подтиснатост.Когато ми е депресивно чувствам силна потиснатост в главата,отчаяние,малко ми е трудно да обясня какво точно чувствам но се чувствам много гадно без ясна причина.Също искам да кажа че варират състоянията,някои път само тревожност,някои път депресивност или някои път едновременно чувствам и двете състояния.Като симптоми имам деперсонализаця,стягане и напрежение в главата,лек световъртеж и гадене ,те са най изразените.Мога да дам пример за това което чувствам например мога да кажа за вчера как мина деня ми.Сутринта станах имах тревожност,напрежение след това към 5-6 часа се появи депресивното настроение,силна потиснатост в главата,отчаяние все едно главата ми е на пихтия и вечерта премина отново към тревожност,напрегнатост.Гледам да не стоя вкъщи и да съм на вън някъде и също така спрях да взимам ривотрил колкото и да ми е трудно.Някой път усещам че в това депресивното състояние изпадам след като усещам силна тревожност явно е някаква защита незнам!Депресивното състояние го усещам в главата ми,някаква силна подтиснатост в главата която ме кара да се чувствам много зле.Ето сега в момента чувствам това нещо в главата си подтиснатост,отпадналост а преди това имах тревожност,след това спадна малко и сега това.И в момента усещам лека тревожност деперсонализация и стягане в главата и гадно чувство някакво.
  2. Здравейте след като бях 4-5 дена с депресивно настроение днеска като че ли я няма депресията но ми е тревожно,напрегнато.Нормално ли е това? Благодаря предварително!
  3. Много благодаря за отговора Г-н Баев!Тази подтиснатост я имам от няколко дена и наистина е гадна.Не искам да започна наново хапчетата.Ако положението стане много тeжко не мога ли да мина без хапчета понеже казахте че вечно страдание няма. Благодаря предварително!
  4. Здравейте от няколко дена се чувствам много зле,много съм депресиран нещо,гади ми се по цял ден,стяга ме главата,нямам никаква мотивация,и ми е доста лошо настроението.Усещам някаква силна потиснатост и незнам какво да направя.Моля за помощ!!
  5. Сега и депресия ли?Събуждам се сутрин изморен без никакво желание и енергия,спи ми се,нямам настроение,имам тежест в главата по цял ден,чувствам се гадно,отпаднало ми е,гадене.Депресия ли е това?? Благодаря предварително!
  6. Искам да попитам дали е възможно да имам още абстиненция след 2 месеца без хапчета?Чувствам се много зле психически много ми е потиснато.Имам дни в който почвам да усещам силно вътрешно напрежение(все едно искам да излезна и да избягам) и тревожност!
  7. Благодаря ви Г-н Баев искам да се променя но сигурно трябва някой да ме научи как да го направя нали?
  8. Много ви благодаря за отговорите Д-р Първанов,Г-н Баев.Искам само да кажа че не съм казал че не правя секс.Искам да попитам дали има излизане от това състояние което ме мъчи толкова години???Както казах започнах психотерапия и от днес спорт.Имам търпение и искам да се оправя.Ще успея ли да се оправя?? Много ви благодаря предварително!!
  9. Благодаря ви за отговора разсмяхте ме! Ако спортувам ще се оправя ли? Благодаря предварително!
  10. ​Да разбирам го и ще започна да спортувам но като не пия пак се изпотявам от тревожноста е сигурно.
  11. Здравейте искам да кажа какво ми се случи снощи и ме изкара извън релсите.Попринцип имахме планирано патуване с моята приятелка до няколко градове из България вчера Сряда и трябваше да станем в 5:00 сутринта.И така във Вторник вечерта бяхме на гости и се прибрахме към 00:30-1:00 и легнахме да спим обаче до 5:00 сутринта се въртях в леглото и не можах да заспя,все едно не мога да си изключа мозъка ми и имам някакво вътрешно напрежение,адреналин.И така без никакъв сън тръгнахме само че приятелката ми кара на отиване.Последната ни точка беше Шумен и там ме хвана някакво чувство на депресия(поне аз така мисля) но отшумя след като се качих в колата и почнах да карам обратно за София.Освен това имам разни изпотявания,топли студени вълни,тревожност,безспокойство и други но всичко е на вълна не са постоянни.И така след няколко часа се прибрахме в София и както съм уморен и без сън продължава да не ми се спи.Почнах да чуствам някаква деперсонализаця без да съм тревожен,все едно гледах през мъгла и моята приятелка като ми говореше все едно я чувах от страни.И така взех си един душ и си легнах но отново вътрешно напрежение,адреналин и не мога да заспя отново а освен това се появи силна тревожност (почти паника),изпотяване,топли вълни,треперене,нямам апетит,безпокойствие и ми стана много гадно и понеже остана ми малко ривотрил взех една таблетка от 0,5 но не ме успокои много и след това взех още една и заспах.Лошото е че като ми стане лошо почвам да чета в интернет тези симптоми на каква болест ги има и вкарвам в главата ми че имам биполярно или там други състояния и повече се паникиосвам. Моля ви за помощ,съвети,много съм притеснен! Благодаря предварително!
  12. Не спортувам Д-р Първанов но ще гледам да започна.Започнах скоро и Психотерапия!Миналата седмица в Понеделник и снощи ми се случи нещо странно което ме накара да си вкарам разни мисли в главата ми и се притеснявам!Бях на един бал на един приятел пих уиски и то не малко и като се прибрах вкъщи почнах да се изпотявам,топли студени вълни,вътрешно напрежение,целя треперех и не можех да заспя като се има предвид че се прибрах в 2 часа а аз заспах в 8 сутринта!Вчера през деня ми беше доста тревожно с някакво вътрешно напрежение и вечерта реших да изляза и ходих в един ресторант и съм пил една бира и се прибрах.Като се прибрах почна пак някакво чувство на вътрешно напрежение и леко треперене но успях по някакъв начин да заспя(неспокоен сън) но тази сутрин станах рано и почвам да вкарвам в главата си някакви неща че това е някаква хипомания заради вътрешното напрежение,неспокойствие което чувствам. Д-р Първанов може ли вашето мнение?Благодаря предварително!!
  13. Здравейте получих първата ми паническа атака преди 6-7 години както си стоях вкъщи без да имам някакви проблеми в живота просто ей така.Бившото ми гадже получаваше и тя панически атаки и ме закара на психиатър веднага нещо което мисля че беше голяма грешка защото ме сложиха на антидепресанти без да му мислят много.И така започнах с золофт обаче получих втора паническа атака и решихме да сменим психиатъра и антидепресанта и така отидох при друг който ми изписа сероксат.Така бях на сероксат 4 години някъде от който последните 2 години бях много добре и така реших да спра антидепресанта рязко.Два месеца след спирането му почнах да получавам на ново панически атаки и на ново потърсих помощ от моя психиатър.Сложил ме е пак на сероксат само че на максималната доза след което спряха паническите атаки но се чувствах доста потиснат,след това ме сложи на ефексор и при него същото нещо.Така реших да потърся нов психиатър понеже последния беше доста агресивен с дозите на антидепресантите нещо което не ми хареса и така почнах да се въртя в един кръг с психиатри.Следващия психиатър ми спря ефексора директно и ме остави 20 дена без антидепресант да види как ще се чувствам и тогава се чувствах нещо като депресиран,нищо не ми се правеше,нямах настроение за нищо,някаква тъга и емоциите ми бяха потиснати но излизах на вън просто бях потиснат и не ми беше добре.Тогава реши че имам тежка депресия с тенденция за биполярно и ми изписа зипрекса,литий и сероквел.Като чух за тези лекарства тръгнах от него и повече не се върнах там.И така при друг психиатър който ме сложи на анафранил с което сe оправих, почнах да тренирам даже и се чувствах добре но след 5-6 месеца почнах да усещам нещо като потиснатост,депресия не знам как да го нарека и реших на ново да спра антидепресанта и да опитам без тях но на ново почнаха паническите атаки и тревожност и отново доктора ме сложи на анафранил след като ми каза че имам генерализирана тревожност.Карах още няколко месеца така и резултата не ми хареса и пак спрях този път се надявам да е за винаги.В момента не пя нищо от 2 месеца някъде,мога да кажа че за сега нямам панически атаки нещо което е странно за мен обаче чувствам тревожност,не се чувствам щастлив,нищо не ме радва,нямам настроение,не мога да релаксирам, да почина, чувствам се потиснат и други подобни оплаквания.Депресия ли е това,емоционална потиснатост ли е не знам..Помня едно време имах емоции радвах се на живота но с години явно от лекарствата не ми останаха такива.... .По професия съм певец и винаги усещам тревожност с всяко качване на сцената, не знам дали това беше някаква причина за отключването на моето състояние... Моля помогнете, дайте ми съвети! Благодаря предварително!!
×
×
  • Добави...