Jump to content
Порталът към съзнателен живот

hrizantema

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Всичко добавено от hrizantema

  1. Здравейте всички. И аз да споделя моите впечатления от хомеопатията. Вследствие на силен стрес(загуба на близък човек) и последващи усложнения в живота ми в продължение на 10 години, получих аритмия(екстрасистули) и ускорен пулс. Освен това съм депресивно предразположена, което още повече усложняваше нещата. Правени са ми много ЕКГ-та и само в единия случай хванаха екстрасистулите, ходих при двама кардиолози - и двамата ми изписваха Конкор. Пиех го, и въпреки всичко проблемът си беше на лице. А този проблем всъщност е симптома, но не и причината и няма как Конкора да ми помогне. Развих и страхова невроза(страх от пътуване), тревожност за живота на близките ми и своя собствен. Това да не ти се ходи на почивка, защото те е страх да пътуваш не е работа. Жива мъка. Благодарна съм на себе си, че нито веднъж не посегнах към антидепресанти и в най - критичните ситуации се справях сама с търпение и силата на волята. И така, четейки и търсейки информация за хомеопатията случайно попаднах на този форум и се свързах с Александър. Започнах лечение при него през месец юни 2016г. и три поредни месеца ходих на прегледи. Какво да кажа - няма вече екстрасистули(само помякога лек натиск в сърдечната област и ускорен пулс, но при някакво притеснение и безпокойство), безпричинната тревожност осезаемо намаля. На вторият месец от лечението карах по магистралата със 120 - страх нямаше, кето си е голям напредък. Е, не мога да кажа, че съм станала супер безстрашна, все пак все още ме е малко страх при усложнена пътна обстановка - зима, сняг, дъжд, мъгла и т.н., но има напредък. В такива моменти, когато човек осъзнае че нещата се подобряват и има изход от ситуацията, получава по - голяма увереност в себе си и усеща, че може да се пребори с всичко. Определено ще продължа лечението при Александър, защото за да се изкорени трайно даден проблем се изисква време, усилия, постоянство и ВЯРА!!! Само да сме живи и здрави!!! Прави ми впечатление, че много малко хора пишат във форума, което означава че малко се лекуват с хомеопатия, а това е много жалко. Не се страхувайте - смело напред и най - важното - да случите на добър класически хомеопат и ИМАЙТЕ ВЯРА!!! Щастието е в дребните неща - това винаги ме спасява!!! Благодаря ти Александър - твоята помощ е безценна!!! Бъди жив и здрав!!! Ще се видим!!!
  2. Здравейте Alexander.Отваряла съм линка,който ми изпращате и съм прочела най-обстойно как да разпозная добрия хомеопат.Но няма как да знам дали хомеопата наистина е класически и добър предварително.Това евентуално мога да разбера едва след интервюто,загубеното време и дадените пари на вятъра.Отидох чак в Пловдив на интервю.Да,продължителността беше към 2часа и 30мин.,но накрая изписаните ХЛ не ми вдъхнаха голямо доверие,както сте коментирал и Вие по-горе.И така-отивам при втори,трети и все не случвам,а времето си минава.Моля Ви, препоръчайте ми такъв във Варна /най-близо е до Русе/ на лични.Благодаря.
  3. Здравейте Хризантема, И хомеопатията може да облекчи състоянието Ви, но без странични ефекти, нежно и трайно. Дори може и да го излекува, тъй като това прескачане на сърцето не е вродено, а от преди 8 години. Хомеопат може да намерите и във Варна, защото доколкото и аз знам, в Русе няма класически хомеопат. Благодаря Ви за отговора Alexander.Искам да споделя,че в крайна сметка ходих на хомеопат в Пловдив.Интервюто продължи към два часа и половина.Не съм обаче напълно убедена,че съм била при класически хомеопат в смисъла,в който Вие го обяснявате и по-точно за начина и вида на изписване на ХЛ.Даде ми шест гранулки да ги изпия по две през десет дена и успоредно ми изписа друго ХЛ за всеки ден по пет гранулки за един месец.Междувременно се чувахме по телефона,като ми каза да продължа с друго ХЛ през ден по пет гранулки.И първите,които приемах,и вторите са на Боарон.НО постепенно започнах на психо-емоционално ниво да се чувствам по-добре,а от една седмица и сърцето не ме мъчи.С две думи се чувствам ЧОВЕК.Разбира се съчетавам ХЛ с гимнастика,релаксация и т.н.Твърдо съм решена да се лекувам по този начин.
  4. Здравейте Alexander.Изключително съм заинтересувана от класическата хомеопатия.Чета с интерес всяка информация на тази тема и се радвам че попаднах тук.Занапред искам да се лекувам с хомеопатия.Моят проблем е свързан с прескачане на сърцето-крайно неприятно и некомфортно.Имам си го от 8 години.Посетила съм двама кардиолози и са ми правени много ЕКГ-та.Всичко е нормално.И двамата ми изписаха Конкор.Е,въпреки Конкора-проблема си го има.Не желая повече да пия химии.Аз съм от Русе,но тук няма класически хомеопати.Другата седмица ще ходя към Пловдив за няколко дни,та ако може да ми препоръчате хомеопат,когото да посетя.От всички Ваши мнения,които прочетох дотук,първата консултация трябва да е лична.Моля за мнение.Благодаря.
×
×
  • Добави...