Jump to content
Порталът към съзнателен живот

matchless

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

matchless's Achievements

  1. Чувала съм за тези книги. Ще ги погледна. Но след като ти си ги чел, може ли на кратко да ми обясниш за какво става на въпрос, пише ли на какво се дължи, когато не е по собствено желание? може и на лично
  2. Не мога да започна да ям месо, след като го спрях се чувствам много по-добре, не е за мен. А моят проблем се оказа много по-различен от това, което описах по-горе, не знам, май трябва да го преместя в друга категория. Снощи преди да си легна се молих, както обикновено, всичко точно. И в момента, в който трябва да заспя започвам отново да чувствам това отделяне на душата от тялото (насила), но този път беше много силно. Събуждах се и се молих и така до 7 сутринта, а това нещо все по-силно започва да ме дърпа. И си казах- край, не мога повече да се боря, много ми се спи, да става, каквото ще, молих се и ако това е Божията воля, така да бъде. И в момента, в който се отпуснах наистина усетих как душата ми полетява на някъде. Чувствах се малка, кръгла и много лека. Никога през живота не ми се е случвало подобно нещо. И попаднах в някакъв друг свят. Помислих си, че съм умряла и много ме беше страх. Някакви същества започнаха да ми говорят много сложни неща за бъдещето на човечеството и други подобни, които грам не разбирах. Всичко беше много хаотично, размито и объркано, страшен филм. Пред краката ми течеше някаква чиста вода като ручей. Казах им, че искам да се върна в тялото си, че си харесвам живота и искам да си направя кафе + цигара, защото е 7 сутринта и не съм мигнала цяла нощ. И общо взето само за това мислех, че не ми се умира и искам да се върна. Тогава полетях с някакво същество сякаш в друго измерение, то вървеше напред, а аз след него. Обаче усетих, не знам как, че мога да се върна в тялото си и веднага се върнах назад и казах, че искам да си ходя и се събудих. Всъщност, аз май не съм имала задушаване, а от самия страх се е очестявало дишането ми, знам ли и някакво много странно усещане. Пълен филм, това не мога с никой да го споделя. Сигурна съм, че ако го кажа дори и на майка ми ще помисли, че съм мръднала. Аз не съм правила никакви духовни практики. Подобни пътувания не са ми били цел и са нежелани от мен. Не се чувствам готова. Страхувам се. Но никой не ме пита. Не искам това да се повтаря. Знаете ли нещо по въпроса?
  3. Здравейте, Виждам, че има много инфо по темата за сънна парализа, но искам да споделя и моя проблем, може би малко по-различен. Точно в момента, когато трябва да премина от будно в заспало състояние вечерта, започвам да се задушавам и да усещам отделяне на душата от тялото, но насилствено сякаш нещо ме дърпа надолу, и нещо като задушаване. И в този момент ококорвам очи и при всеки опит да заспя става същото, та до сутринта и към 5-6 ми се получава заспиването. Това започна, когато си лягах към 2,30 ч през нощта (нощна птица съм) и точно около 3 ч. ставаше задушаването. След няколко седмици обаче започнах да си лягам в 23 ч. и заспивах нормално в повечето случаи, но рязко се събуждах в 3 ч. И след това събуждане при опит да заспя отново се повтаря същото. Всичко това ми се случи за първи път миналата година, края на март и продължи до 15 август някъде. В началото по-рядко ми се случваше, а в един момент всяка нощ. Бях спряла да спя (само по 2-3 часа). Справих се с това с много молитви. От тогава не съм спирала всеки ден да се моля, но за мой ужас миналата нощ пак ми се случи. Не мога да разбера какво може да е това. Вегетарианка съм от 2,5 г., чета Дънов всеки ден, моля се... не съм изживявала нещо стресиращо напоследък, което да го отключи...Започнах да се замислям дали не съм започнала да изперквам! Леле, не знам. Моля ви, ако някой знае нещо да пише.
×
×
  • Добави...